Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
26 May 2014 21:22 #145092 by Βασίλης
Επειδη εχω υπηρετησει στην Θρακη και την εζησα απο κοντα την κατασταση,πιστευω πως οντως τα πραγματα ειναι ανησυχητικά!
Εχουν κανει τεραστια σφαλματα οι κυβερνησεις και εχουν αφησει το προξενειο να αλωνιζει και να προετοιμαζει το εδαφος για μια ελληνικη Ταυριδα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2014 14:05 #145226 by Μάνος Γρυπάρης
Σαν σήμερα, Μανώλης Γλέζος και Απόστολος Σάντας, κατέβασαν την ελληνική σημαία (30/5/1941). Δείτε την συνέντευξή τους στον Φρέντι Γερμανό.

[BBvideo 560,340:1imrw9s6]
[/BBvideo:1imrw9s6]

Δείτε επίσης τι έγραψε η Βραδυνή την επόμενη ημέρα. Καλά, τα μέσα ήταν κατευθυνόμενα οπότε μην εκπλήσσεστε!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
31 May 2014 18:31 #145242 by Πας Παρτού

Manos wrote: Project Θράκη
Αν αναλογιστούμε ότι στα σύνορα το ποσοστό τους θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό.

Αυτό δεν είναι σωστό. Στην σημερινή εποχή με το διαδίκτυο μπροστά μας είναι πολύ εύκολο να ελέγχουμε κάτι.

αποτελέσματα ευρωεκλογών

Tο κόμμα που ήρθε πρώτο στις περιφέρειες Ξάνθης και Ροδόπης, στην περιφέρεια Έβρου ήρθε δέκατο με ποσοστό 1.45%.

More
31 May 2014 19:07 #145244 by Μάνος Γρυπάρης
Χμμμ, ενδιαφέρον. Δεν υπολόγισα την ύπαρξη στρατού στα σύνορα του Έβρου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
31 May 2014 20:36 #145246 by Πας Παρτού

Manos wrote: Χμμμ, ενδιαφέρον. Δεν υπολόγισα την ύπαρξη στρατού στα σύνορα του Έβρου.

Δεν έχει σχέση με την ύπαρξη στρατού στα σύνορα.

More
25 Oct 2014 03:34 - 25 Oct 2014 04:21 #150781 by Μάνος Γρυπάρης

Δήμος Μαραθώνα: Οι καταγγελίες Ψινάκη στέλνουν στο εδώλιο 6 άτομα

Διετάχθη προκαταρκτική έρευνα για αδικηματα κακουργηματικής φύσεως - Πραγματοποιήθηκε έφοδος σε πέντε σπίτια και μία εταιρεία - Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στάλθηκαν για ανάλυση των δεδομένων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του δήμου Μαραθώνα, από όταν αποφάσισε ο νέος δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης να «ξεσκονίσει» τα οικονομικά του δήμου, αφού πληροφορήθηκε ότι απομακρύνθηκαν όλοι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου.

Συγκεκριμένα, διετάχθη προκαταρκτική έρευνα, για αδικήματα κακουργηματικής φύσεως στα οποία εμπλέκονται έξι άτομα, από την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Αθηνών μετά τις καταγγελίες του κ. Ψινάκη στο διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη.

Ωστόσο, οι ύποπτοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου και θα κληθούν αύριο να καταθέσουν στην Εισαγγελία.

Να σημειωθεί πως μετά τις καταγγελίες του κ. Ψινάκη η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ελέγχους στα σπίτια τριών αντιδημάρχων και δύο δημοτικών υπαλλήλων οι οποίες ήταν γραμματείς στο Δήμο, όπως επίσης και σε μία εταιρεία Πληροφορικής.

Όπως προέκυψε, είχαν σβήσει τα αρχεία από τους υπολογιστές του Δήμου Μαραθώνα και είχαν μεταφέρει τα αρχεία σε σκληρούς δίσκους στα σπίτια τους.

Οι έλεγχοι έγιναν σε οικίες στο Νέο Βουτζά, το Μαραθώνα και τη Νέα Μάκρη. Το υλικό έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση των δεδομένων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διερευνήθηκε υπόθεση παραβίασης υπολογιστικών συστημάτων, ψευδούς βεβαίωσης, νόθευσης εγγράφων και λοιπών πράξεων, σε Δήμο της Αττικής.

Προηγήθηκε πρόσφατη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία στο πλαίσιο ελέγχου από αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους, διαπιστώθηκαν σημαντικές ελλείψεις σε τεχνικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικοί υπολογιστές) από τα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και ενέργειες διαγραφής υπηρεσιακών ψηφιακών εγγράφων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα ψηφιακά έγγραφα διαγράφηκαν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διατηρήθηκαν αντίγραφά τους σε ψηφιακά μέσα αποθήκευσης (USB sticks), αντίγραφα των οποίων όμως δεν παραδόθηκαν σε υπάλληλο του Δήμου.

Ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί νομότυπες αστυνομικές έρευνες στις οικίες πέντε ημεδαπών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και τέσσερις φορητές συσκευές αποθήκευσης (USB sticks), που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για περαιτέρω εργαστηριακή εξέτασή τους. Το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σχόλιο: Φανταστείτε σε πόσους άλλους δήμους γίνονται ΠΑΡΤΙ και όσοι δήμαρχοι είναι ταγμένοι σε κόμματα, παραλαμβάνουν τα προηγούμενα χρέη, δεν μιλούν και συνεχίζουν τα δικά τους...πάρτι. Κατά τα άλλα ο Αργύρης Ντινόπουλος υπουργός εσωτερικών του έδωσε 400.000 ευρώ να βγάλει τα τρέχοντα έξοδα και να πληρώσει μισθούς που τρέχουν. Παρότι τα είχε ανάγκη τα λεφτά ο δήμος εμένα πάντως μου ακούγεται σε φάση "Έλα πάρε αυτά και μην μιλάς". Πάντως ο Ψινάκης περιουσία έχει οπότε δεν νομίζω να έχει ανάγκη να κλέψει. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότιο γνωστός μάνατζερ είχε κατέβει πρόπερσι υποψήφιος με το Λαός κι όλα αυτά ενώ στο δημοτικό συμβούλιο δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να γίνει βουλευτής.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 25 Oct 2014 04:21 by Μάνος Γρυπάρης.

More
25 Oct 2014 08:35 #150782 by Donnie Darko
Οτι και να λέτε αυτός είναι δήμαρχος...Μακάρι να κάναν το ίδιο και οι άλλοι δήμαρχοι

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
25 Oct 2014 11:34 #150787 by Κώστας Λαζαρίδης
οι Δήμοι είναι εστίες διαφθοράς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

More
27 Oct 2014 12:21 - 27 Oct 2014 12:22 #151019 by Donnie Darko
B) Δείτε πώς... ποζάρει για τους θαυμαστές του

Τέσσερις περίπου μήνες μετά τον εντοπισμό του από δύο πυροσβέστες στο Φράγμα των Ποταμών του Αμαρίου, ο Σήφης ο κροκόδειλος συνεχίζει να λιάζεται αμέριμνος, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων να τον παγιδεύσουν.

Σε λίγες ημέρες άλλωστε, αναμένεται στο Ρέθυμνο ο γάλλομαροκινός Ολιβιέ Μπερά με τους συνεργάτες του, για να επιχειρήσει ξανά να παγιδεύσει το ερπετό. Η ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς οι αρχές θέλουν να αποφύγουν τα προβλήματα λόγω της πολυκοσμίας από πολίτες και τηλεοπτικά συνεργεία που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 27 Oct 2014 12:22 by Donnie Darko.

More
27 Oct 2014 13:28 #151028 by Αντώνης Καλογερής

Badlorg wrote: B) Δείτε πώς... ποζάρει για τους θαυμαστές του

Τέσσερις περίπου μήνες μετά τον εντοπισμό του από δύο πυροσβέστες στο Φράγμα των Ποταμών του Αμαρίου, ο Σήφης ο κροκόδειλος συνεχίζει να λιάζεται αμέριμνος, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων να τον παγιδεύσουν.

Σε λίγες ημέρες άλλωστε, αναμένεται στο Ρέθυμνο ο γάλλομαροκινός Ολιβιέ Μπερά με τους συνεργάτες του, για να επιχειρήσει ξανά να παγιδεύσει το ερπετό. Η ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς οι αρχές θέλουν να αποφύγουν τα προβλήματα λόγω της πολυκοσμίας από πολίτες και τηλεοπτικά συνεργεία που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Α ρε Σήφη τι θα γίνει με σένα?Ακόμα εκεί είσαι,δεν βαρέθηκες?

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!