- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mystique wrote: Αυτο με το λαικο προσκυνημα ειναι λαθος για μενα, δεν πρεπει να γινεται με τιποτα. Τις θεωρειες συνομωσιας δεν τις πιστευω αλλα μου κανει εντυπωση πως ολοι βριζουν καποιον και μετα τον ψηφιζουν. Οτι τρωνε πολλοι κουτοχορτο ειναι αποδεδειγμενα επιβεβαιωμενο και δεν χρειαζεται εξηγηση.
Domine Non Es Dignus wrote: Ρίπερ no worries, ο ΜΟ εδώ είναι ήδη χαμηλός (92), και 400 χρόνια Τουρκοκρατία δε βοήθησαν ιδιαίτερα, χάσαμε και το διαφωτισμό νομίζω. Τουλάχιστον δε γινόμαστε πιο ηλίθιοι, όπως οι Αμερικάνοι (έχει πέσει κατά 14 ο δείκτης εκεί, σύμφωνα με μια μελέτη τού 2013 αν θυμάμαι καλά)..
Shikabane_Hime7 wrote: Το επίπεδο νοημοσύνης από που βγαίνει ότι ο ΜΟ είναι 92; Δεν το ρωτάω ειρωνικά απλά από περιέργεια γιατί από όσο ξέρω ο μέσος όρος του κοινού ανθρώπου είναι 100-105. Οπότε αν σε εμάς είναι 92 δεν νομίζω πως μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά.
Σαν λαός είμαστε ηλίθιοι από την αρχαιότητα, υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ιστορία. Ενωμένοι είμαστε μόνο μπροστά σε κίνδυνο πολέμου. Η Mystique έγραψε: "Εκτος αν γινονται τιποτα περιεργα κολπα behind the scenes που κανεις δεν μπορει να τ'αποδειξει." Απλά να αναφέρω σε όσους αρέσουν οι συνωμοσίες, αν δεν το γνωρίζεται ήδη, ότι σχεδόν όλοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδος και αρκετοί "τοπ" πολιτικοί είναι Εβραίοι στην καταγωγή.
Myrmidon wrote: Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες. Πάψτε να ασχολείστε με αυτές. Είστε άνθρωποι και όχι πρόβατα.