Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mystique wrote: Μαλιστα, δηλαδη φταιω εγω που εχουμε αυτους τους αθλιους πολιτικους να μας κυβερνουν. Εγω που δεν τους εχω ψηφισει ποτε και που ειμαι καθετα αντιθετη με ολες αυτες τις αθλιοτητες της νεας ταξης που σπρωχνουν στην αφελη κοινωνια. Αν περνουσε απ'το χερι μου θα τους κρεμαγα στο Συνταγμα σε κοινη θεα για να βλεπουν οι υπολοιποι να παραδειγματιζονται. Για να μην πω περισσοτερα ας το αφησω εδω το θεμα. Παντως εγω δεν εχω καμμια ευθυνη και προσπαθω να ξυπνησω και οσους μπορω απ'τον ληθαργο της παγκοσμιοποιησης. Αν οι αλλοι δεν βλεπουν τα πραγματα πως πηγαινουν και σηκωνουν τα χερια ψηλα δεν ειναι δικη μου ευθυνη. Εδω μας χρειαζεται ενας Πουτιν να καθαρισει την σαπιλα που εχει μαζευτει. Αν δεν τον βρουμε δεν υπαρχει ελπιδα.
Mystique wrote: Ναι αλλα εδω που φτασαμε απο την απολυτη ελευθερια εγινε. Καλυτερα ενας Πουτιν και να πηγαινει η χωρα μπροστα χωρις προστασια και δανεικα παρα τους τοκογλυφους πανω απ'τα κεφαλια μας να μας λενε τι να κανουμε ολη την ωρα και οι ανθρωποι να πεθαινουν στους δρομους ψαχνοντας για ενα πιατο φαι.
Mystique wrote: Μαλιστα, δηλαδη φταιω εγω που εχουμε αυτους τους αθλιους πολιτικους να μας κυβερνουν. Εγω που δεν τους εχω ψηφισει ποτε και που ειμαι καθετα αντιθετη με ολες αυτες τις αθλιοτητες της νεας ταξης που σπρωχνουν στην αφελη κοινωνια. Αν περνουσε απ'το χερι μου θα τους κρεμαγα στο Συνταγμα σε κοινη θεα για να βλεπουν οι υπολοιποι να παραδειγματιζονται. Για να μην πω περισσοτερα ας το αφησω εδω το θεμα. Παντως εγω δεν εχω καμμια ευθυνη και προσπαθω να ξυπνησω και οσους μπορω απ'τον ληθαργο της παγκοσμιοποιησης. Αν οι αλλοι δεν βλεπουν τα πραγματα πως πηγαινουν και σηκωνουν τα χερια ψηλα δεν ειναι δικη μου ευθυνη. Εδω μας χρειαζεται ενας Πουτιν να καθαρισει την σαπιλα που εχει μαζευτει. Αν δεν τον βρουμε δεν υπαρχει ελπιδα.
Mystique wrote: Ναι αλλα εδω που φτασαμε απο την απολυτη ελευθερια εγινε. Καλυτερα ενας Πουτιν και να πηγαινει η χωρα μπροστα χωρις προστασια και δανεικα παρα τους τοκογλυφους πανω απ'τα κεφαλια μας να μας λενε τι να κανουμε ολη την ωρα και οι ανθρωποι να πεθαινουν στους δρομους ψαχνοντας για ενα πιατο φαι.
Στην Ρωσία έχουν καπιταλισμό.the_prophet1987 wrote: Τώρα για τον Πούτιν θα συμφωνήσω με τον Zaratoth στο οτι είναι ακραίος και ο κομμουνισμός
Zaratoth wrote: Ότι ο Πούτιν δηλαδή δεν είναι σαπίλα από μόνος τους, απολυταρχικό καθεστώς στο φουλ, με πιθανή αντιπολίτευση να βρίσκεται νεκρή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανθρώπινα δικαιώματα υπάρχουν και δεν υπάρχουν (ακόμα ψάχνουν το μέλος των Pussy Riot που έκανε διαμαρτυρία, για να μη μιλήσω για τις σφαγές ομοφυλόφιλων) κλπ. Αυτό δηλαδή θέλουμε εδώ; Μια νέα "Χούντα" να φοβόμαστε να πούμε την άποψή μας;
+1Zaratoth wrote: Να τη βράσω τη χώρα όταν τα ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα έχουν πεταχτεί στο καλάθι αχρήστων.
Sephi wrote: Πιά είναι η νέα τάξη πραγμάτων που σπρώχνουν στην αφελή κοινωνία;
Και όσοι δεν είστε αφελείς και σε λήθαργο απο πού ενημερώνεστε ακριβώς; Από τον Λιακόπουλο;
Sephi wrote: Στην Ρωσία έχουν καπιταλισμό.
the_prophet1987 wrote:
Sephi wrote: Πιά είναι η νέα τάξη πραγμάτων που σπρώχνουν στην αφελή κοινωνία;
Και όσοι δεν είστε αφελείς και σε λήθαργο απο πού ενημερώνεστε ακριβώς; Από τον Λιακόπουλο;
Δεν χρειάζεσαι κανέναν Λιακόπουλο να σου πεί αυτό που νιώθεις!Αν ακούς το ένστικτο σου καταλαβαίνεις ποιοί πολιτικοί είναι ψεύτικοι.Γιατί είναι ψεύτικοι.Απο κεί βγαίνει το συμπέρασμα οτι έχουν μπεί στην θέση αυτή επειδή εξηπηρετούν κάποιο σκοπό.Αν δεν είναι έτσι γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτα σωστό για να πάει μπροστά η χώρα.Ένας φιλότιμος,πουθενά?Όλοι κλέφτες?Όλοι ανίκανοι?Όλοι μα όλοι?Δεν σας φαίνεται λίιιιιιιγο ύποπτο?
άρα κάποιοι κυβερνούν απο τα παρασκήνια,αν δεν είναι έτσι τότε τι είναι?Ειναι όλοι τους απλά ηλίθιοι?Γίνεται αυτό?Ακούω απόψεις...