- Thank you received: 19
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Purified Water wrote: Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπογράφοντας μνημόνιο είναι σαν να έχουμε παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία και ακολουθούμε τις εντολές των ξένων.
Mystique wrote: Αυτο μου θυμιζει το να εχουμε 10 πραγματα μπροστα μας και να πρεπει να ξεκινησουμε καπως. Εμεις να ξεκιναμε απο το 10 και να αφηνουμε την λογικη σειρα των πραγματων. Βεβαια οταν δεν σ'αφηνουν οι "αλλοι" να αρχισεις απο το 1 τοτε πηγαινεις στο τελος αλλα αυτο δεν ειναι λυση. Εχουμε μια σειρα αναγκαιων αλλαγων και πρεπει να δωθει προτεραιοτητα στα κρισιμα θεματα, δεν μπορουμε να κλεινουμε τα ματια και να πιανουμε το τελος γιατι συντομα θα φτασουμε στον πατο (αν δεν εχουμε φτασει ηδη) και θα ειναι αργα για επιστροφη. Και στην τελικη αν δεν μπορουν αυτοι (η δεν θελουν) ας δωσουν την θεση τους στους επομενους μεχρι να βγει κατι ικανο επιτελους να κρατησει την χωρα στα ποδια της.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Είναι κάτι που λέω για να απομακρύνω τον εαυτό μου από το υπόλοιπο κομμάτι του πλυθησμού που εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχει κάποιος άξιος για να ψηφίσουν. Εν ολίγοις, από τη στιγμή που είχα δικαίωμα ψήφου, ουδεμία φορά το χρησιμοποίησα. Καλώς/κακώς, εγώ πιστεύω ότι δεν έχει πλέον νόημα να ψηφίσει κανείς, από τη στιγμή που όποιος και να βγει θα είναι απλά μια κόπια του προηγούμενου. Παρατήρησε κανείς τον Τσίπρα που έως τώρα έκανε copy-paste ότι και οι προκάτοχοί του; Αυτή είναι η αριστερά που θεωρείτο διαφορετική από τους υπόλοιπους;Sephi wrote:
Ποιοί είστε εσείς και ποιοί είμαστε εμείς;thereaper wrote: Εσείς που την έχετε παραχωρήσει, πραγματικά με αφήνετε άφωνο.
Όσο για τις τελευταίες σου εκφράσεις, θα συμφωνήσω κι εγώ. Τώρα που έκαναν αυτό, θα επιστρέψουν στο ξύσιμο. Θες να μάθεις γιατί; Γιατί δεν υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο πρόβλημα που να "σπρώχνεται" από την παγκόσμια κοινότητα, να το εκλάβουν οι μεσημεριανές εκπομπές και να αρχίσει σταδιακά να προωθείται από τα κεντρικά δελτία. Έτσι το βλέπω εγώ. Επίσης: είναι Χριστούγεννα. Να μη γιορτάσουμε λίγο;
Η μισή χώρα έχει δώσει την κυριαρχία της και η άλλη μισή όχι;
Και ποιός "σπρώχνει" τι; Εμείς στην παγκόσμια κοινότητα δεν ανήκουμε;
Tι έγινε ρε μλκς τι έχασα; Εγώ για ένα αρνάκι πετάχτηκα!
BigBoss wrote: Την Εθνική κυριαρχία την χάσαμε επισήμως πρόσφατα.
BigBoss wrote: Την Εθνική κυριαρχία την χάσαμε επισήμως πρόσφατα. Μπορούσε κάλλιστα να ανέβαινε στην κυβέρνηση κάποιος με @@ και να να τα άλλαζε όλα πριν γίνει οτιδήποτε. Κατά την άποψη μου ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουμε ΤΩΡΑ από όλα αυτά είναι να ανέβει κάποιος ηγέτης που να θέλει να κάνει συνεργασία με την Ρωσία που είναι αυτόνομη υπερδύναμη και είναι ενάντια με τους περισσότερους και να γράψουμε και εμείς την Ευρώπη στα @@ μας όπως μας έγραψε και αυτή. Φανταστείτε ζημιά που θα πάθει η Γερμανία σε μια τέτοια περίπτωση. Όταν έγινε το Δημοψήφισμα και βγήκε το "όχι" το Ευρώ καταστράφηκε, έστω και για μερικές ώρες γιατί μετά έγινε κωλοτούμπα. Καμία Ευρώπη και κανένα μνημόνιο δεν θα μας σώσει. Η χώρα πρέπει να αποκτήσει παραγωγή και με φόρους δεν παρήγαγε ποτέ κανείς.
Όσον αφορά την σημαντικότητα των προβλημάτων μας η αλήθεια είναι ότι όλα τα θέματα είναι εξίσου σημαντικά! Έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα και ταυτόχρονα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που έχουμε ξεχωριστά υπουργεία,,άλλοι ασχολούνται για τα οικονομικά άλλοι για τα κοινωνικά προβλήματα κτλ.
Sephi wrote: Το θέμα είναι να μην έχεις νταβατζή καθόλου. Μπορείς;
Οί προδότες πολιτικοί.. Μάλιστα.Mystique wrote: Οι "αλλοι" ειναι αναλογα πως εσυ κρινεις ποιοι σε αντιπροσωπευουν. Εγω βλεπω πρασινους, κοκκινους, μπλε, μαυρους, ροζ, εσυ θα κρινεις αναλογα με τι επιθυμεις ποιοι νομιζεις οτι θα κανουν την αλλαγη. Οσο για την εθνικη κυριαρχια ναι μεν δεν ειχαμε ποτε απολυτη ανεξαρτησια αλλα αυτο το χαλι τα τελευταια χρονια πρεπει να σταματησει αμεσα. Δεν μπορει να μας επιβαλουν οι αλλοι τι μετρα θα παιρνουμε και εμεις να σκυβουμε το κεφαλι. Οι προδοτες πολιτικοι πρεπει καποια στιγμη να τιμωρηθουν δεν παει αλλο.
I believe i just did ..BigBoss wrote: Εσύ θα μου πεις.