Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκλογές 20/9/2015 - Tι θα ψηφίσετε?

More
28 Aug 2015 20:25 - 29 Aug 2015 17:28 #168176 by tsakos
Τα παραμύθια τελειώσανε. Στις 20 του μηνός ξαναέχουμε εκλογές οι οποίες είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του τόπου.

Εσείς τι θα ψηφίσετε στις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου;
Last edit: 29 Aug 2015 17:28 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Aug 2015 21:29 #168180 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Αφού μας πρόδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ε άμα με προδώσει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα πάω σε άλλη χώρα. xD Επειδή όχι σημαίνει όχι!

More
28 Aug 2015 21:42 #168181 by Κατερίνα Μαρίνου
Επειδη το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα το κανανε ΝΑΙ και μας κοροιδευουν ασυστολα θα κανω τον εφιαλτη τους πραγματικοτητα. Κλεπτοκρατικο τοξο τελειωσες. ;)

More
28 Aug 2015 21:55 #168185 by Βασιλης Γαλανος
Και πως ακριβως θα το κανεις αυτο?Γιατι πολλοι ευαγγελιζονται το πραγματικο "οχι" αλλα πολυ καλα ξερουν να ειναι μερος του συστηματος.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
28 Aug 2015 23:13 #168188 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Δηλαδή τι περιμένατε από το ΣΥΡΙΖΑ, να βγάζει λαγούς από καπέλα? Απλώς πορσγειώθηκαν στην ελληνική πραγματικότητα. Εγώ δεν είμαι 18 οπότε δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά αν μπορούσα θα ψήφιζα λεβέντη(έτσι για να γελάσουμε λίγο με το κλαρίνο), οι οικολόγους πράσινους(σώστε τα μαρούλια!), τη στιγμή που τα υπόλοιπα ''μεγάλα'' κόμματα ακολουθούν την ίδια πολιτική μνημονίου, εδώ να διευκρινίσω ότι δεν κρίνω τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλαβαίνω τους λόγους του.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
28 Aug 2015 23:50 #168189 by Panagiotis Iasonidis
Εγω εχω να παω να ψηφισω πανω απο 4 χρονια!
Οποτε Αποχη και παλι γιατι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα!

More
29 Aug 2015 00:19 #168190 by Georgios Manolis
Εγώ θα ψηφίσω Βασίλη Λεβέντη (και όχι για να γελάσουμε) αλλά....
1) Επειδή είναι ο μόνος που έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα εξόδου απο τα μνημόνια.
2) Επειδή το ένστικτο μου μου λέει οτι είναι τίμιος και καθαρός.
3) Είναι ο μόνος πολιτικός που λέει αλήθειες κι ας πονάνε κάποιους βολεμένους.
4) Έτσι για το γ@μωτο! ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
29 Aug 2015 00:34 #168191 by Νικολής Ασημάκης

the_prophet1987 wrote: Εγώ θα ψηφίσω Βασίλη Λεβέντη (και όχι για να γελάσουμε) αλλά....
1) Επειδή είναι ο μόνος που έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα εξόδου απο τα μνημόνια.
2) Επειδή το ένστικτο μου μου λέει οτι είναι τίμιος και καθαρός.
3) Είναι ο μόνος πολιτικός που λέει αλήθειες κι ας πονάνε κάποιους βολεμένους.
4) Έτσι για το γ@μωτο! ;)

Αυτό. Τον ψήφισα και στις προηγούμενες και ήταν η μόνη φορά που μετά την ψήφο δεν είχα δεύτερες σκέψεις.

More
29 Aug 2015 07:24 #168194 by Γιάννης Μοσχονάς
Πλέον δεν πιστεύω κανένα πολιτικό κωθώνι και είμαι πεπεισμένος ότι όλοι τους μας παραμυθιάζουν κανονικότατα και φυσικά δεν πρόκειται να ψηφίσω troll κόμματα όπως αυτό του Λεβέντη που μπορεί να λέει και μερικά σωστά - από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια - αλλά είναι φοβικό άτομο, ευρολάγνος και κάργα μνημονιακός. Με βλέπω μεταξύ Κωνσταντοπούλου, Καζάκη και Χρυσής Αυγής, οψόμεθα!

More
29 Aug 2015 11:48 #168196 by Βασιλης Γαλανος
Οχι και χρυση αυγη ρε φιλε.Δεν προκειτε να παω για καμια απο τις 3 επιλογες μεσα στις οποιες ταλαντευεσε,αλλα οχι και χρυση αυγη.Μην ξεχνας οτι εχουν βαψει με αιμα τα χερια τους(σε περιπου 3 εβδμαδες ερχετε η επαιτιος θανατου του Φυσσα).Ασε που πολλοι λενε οτι ψηφιζουν χρυση αυγη για τους μεταναστες,αλλα θελοντας και μη ερχετε ολοκληρο το πακετο.Σε καμια περιπτωση δεν σου υπαγορευω τι να κανεις,αλλα το λεω ως αφορμη το σχολιο σου:Οσοι ψηφιζουν χρυση αυγη,αθωονουν με την πραξη τους δολοφονιες και πολλες αλλες τραμπουκικες επιθεσεις.
Θελει σκεψη αλλα νομιζω οτι στις τωρινες εκλογες οπως και σε αυτες τις 25 Ιανουαριου,οσοι ψηφισαν Χ.Α. δεν μπορουν να λενε οτι δεν ηξεραν.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."