Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκλογές 20/9/2015 - Tι θα ψηφίσετε?

More
08 Sep 2015 01:51 #168496 by asd

tsakos wrote: Τα παραμύθια τελειώσανε. Στις 20 του μηνός ξαναέχουμε εκλογές οι οποίες είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του τόπου.

Εσείς τι θα ψηφίσετε στις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου;

Καθόλου κρίσιμες εκλογές. Οι υπογραφές πέσανε. Απλά το θέμα είναι ποιο κόμμα θα πάρει στις πλάτες του το μνημόνιο κ τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές μαζί ενοείται με το βρίσιμο του κόσμου. Το γελαστό παιδί κύρηξε εκλογές για να διαλύσει το αντιμνή τόξο από το κόμμα του κ να αναπροσδιορίσει τις δυνάμεις του μετά την κωλοτούμπα του αιώνα (πόσοι ψηφοφόροι θα φύγουν, πόσοι θα μείνουν). Μπορεί ενδεχομένως να το έκανε με το σκεπτικό ότι αφού εκανε την κωλοτούμπα, ο κόσμος θα απογοητευτεί κ θα ψηφίσει κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να χάσει την εξουσία κ συνεπώς την τήρηση του μνημονίου.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γτ χαλιέσται με την κατάσταση. Πουτάνα όλα δεν ήταν το σύνθημά σας. Να ορίστε, πουτάνα όλα.
Σας ενοχλούν τα CC αλλά το ότι με δραχμή δεν θα μπορούσατε να γοράσετε όυτε την θήκη dvd από κάποιο game αυτό δεν σαν ένοιαζε. Αρκεί να γινόντουσαν όλα πουτάνα. Το καλύτερο? Μετα την υπογραφή όλοι πήγαν διακοπούλες (έστω κ αυθημερόν). Εκανε ο κόσμος τα μπανάκια του, σαν να μην συνέβαινε τπτ, πληρωσε σε ευρώ τον εισαγώμενο καφέ, έβαλε εισαγώμενη βενζίνη στο αμαξάκι του κ όλα μέλι γάλα.
Η Αθήνα αθικτη! Τα ''αναρχοκομούνια'' κ ο ''φτωχός οργισμένος'' λαός άφαντοι! Ολοι!

Warning: Spoiler!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2015 01:53 #168497 by asd

Δεν νομίζω ότι όλοι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά να ζήσουν.

10 ψηφοφόροι του ΟΧΙ σε όλη την χώρα δεν κλαίγονται για τα λεφτα.

More
08 Sep 2015 02:03 #168498 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τις εκλογές αυτές. Ξέρουμε ότι η ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζονται για την πρωτιά, αλλά όποιος και να βγει, πάλι τα ίδια σκ@τ@ θα τα κάνει. Πρέπει να γίνει κάποια ριζική αλλαγή. Ίσως πρέπει να βγει κάποιο μικρό κόμμα ή ίσως πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πραγματικά, σκέφτομαι να φύγω από τη χώρα. Μου τη σπάει κιόλας η "λογική" των περισσότερων Ελλήνων ψηφοφόρων, που ψηφίζουν ηλιθιότητες. Πάντως, όπως είχε πει και ο Γκάντι, "πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει".

More
08 Sep 2015 02:45 #168500 by Vasilis96

TheLuckyShamrock wrote: Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τις εκλογές αυτές. Ξέρουμε ότι η ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζονται για την πρωτιά, αλλά όποιος και να βγει, πάλι τα ίδια σκ@τ@ θα τα κάνει. Πρέπει να γίνει κάποια ριζική αλλαγή. Ίσως πρέπει να βγει κάποιο μικρό κόμμα ή ίσως πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πραγματικά, σκέφτομαι να φύγω από τη χώρα. Μου τη σπάει κιόλας η "λογική" των περισσότερων Ελλήνων ψηφοφόρων, που ψηφίζουν ηλιθιότητες. Πάντως, όπως είχε πει και ο Γκάντι, "πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει".

Μπα...και μικρο κομμα να ψηφισεις οπως ειπε και ο απο πανω οι υπογραφες πεσανε.Εχω την αισθηση οτι η αλλαγη θα ερθει σε καποια απο τις επομενες διαπραγματευσεις(οπως ξερουμε σε 1-2 μηνες ξαναξεκιναμε καινουργιες) οταν ειτε θα μας δωσουν καποια διαγραφη η επιμηκυνση ειτε θα μας πουνε πουλο(απιθανο το βρισκω).

Οσο για το εξωτερικο νομιζω οτι οι περισσοτεροι το σκεφτονται.Εγω για παραδειγμα οταν τελειωσω την σχολη δεν νομιζω να ψαξω για πολυ στην Ελλαδα.Το πολυ-πολυ καμια δουλεια χωρις λεφτα απλα για προυπηρεσια αν βρω στο επαγγελμα μου και μετα κουναω μαντιλι.

Η λογικη των περισσοτερων Ελληνων που ψηφιζουν οτι ψηφιζουν εμενα δεν μου την σπαει.Το καταλαβα τωρα που καθομουν να σκεφτω τι να ψηφισω και δεν βρηκα εντελως τιποτα που να με εκφραζει.Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν κομματα που μπορουν να πεισουν τον πολιτη(βγαλε τα κομματοσκυλα που ειναι...κομματοσκυλα) και ειδικα αυτη τη στιγμη που οποιος και να βγει απλα δεν μπορει να υλοποιησει τιποτα παρα οτι λεει το μνημονιο.

Παντως αυτο το "να παρουμε την κατασταση στα χερια μας" εμενα με φοβιζει παραπανω.Εμπιστευεσαι εσυ λαο που θα δωσει κανα 9%-10% στην ΧΑ και που νομιζει οτι το φακελακι στον γιατρο ειναι υποχρεωση του?Εγω οχι...

Και μιας και αρχισαμε τα γνωμικα να γραψω και εγω ενα γι αυτους που θα ψηφισουν ενα απο τα δυο κομματα που μπορει να βγουν πρωτα:

Οποτε βρεθεις με την μερια της πλειοψηφιας,ειναι η στιγμη που πρεπει να σταθεις και να συλλογιστεις.
Mark Twain

Γιατι καμια φορα γινομαστε και ισοβιοι ψηφοφοροι...

More
08 Sep 2015 19:30 - 08 Sep 2015 19:31 #168527 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Έπος το σποτάκι της Λαϊκής Ενότητας, απίθανο τρολάρισμα! Νομίζω είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε προεκλογικό, ξεπερνώντας και το τρενάκι του μικρού Αλέξη.

Last edit: 08 Sep 2015 19:31 by Παναγιώτης Τσιάτσος.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
08 Sep 2015 21:28 #168536 by Κατερίνα Μαρίνου
Ωραιο το σποτακι της ΛΑΕ αν και εγω θα προτιμουσα την Ζωη να πρωταγωνιστει σ'αυτο.

Επισης ποιος ειπε παραπανω οτι αυτοι που ψηφισαν ΟΧΙ στο δημοψηφισμα πρεπει να μην αγοραζουν παιχνιδια? Τετοιο τρολλαρισμα δεν εχω ξαναδιαβαζει. Ελεος, δηλαδη τι θα πρεπει να κανουμε εμεις του 62%? Εγω συμπαραστεκομαι στους συνανθρωπους μου που ειναι αστεγοι, αυτους που εχουν αυτοκτονησει απο την πολιτικη αλητεια των αθλιων προηγουμενων κυβερνησεων. Ολοι αυτοι οι πολιτικαντηδες δοσιλογοι για κρεμασμα στο Συνταγμα ειναι οχι να ζητανε και την ψηφο μας οι απατεωνες. :evil:

More
08 Sep 2015 21:56 #168537 by Γιάννης Μοσχονάς
Ακούω από πολύ κόσμο και από το περιβάλλον μου ότι σκέφτονται να απέχουν από την ψηφοφορία λέγοντας ότι είναι αγανακτισμένοι. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι τραγικό λάθος και βοηθά τα μάλα τους κρατούντες. Ο λόγος είναι απλός: τα πολιτικά καθάρματα όλων των κομμάτων δεν νοιάζονται πόσοι θα τους ψηφίσουν αλλά το να κυβερνήσουν για να συνεχίσουν το φαγοπότι των περασμένων δεκαετιών, ποιος νοιάζεται αν ψηφίσει το 5 ή το 10% του εκλογικού σώματος, αυτοί θα έχουν την εξουσία για να μας σύρουν πάλι στην οικονομική σκλαβιά. Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει ταξική συνείδηση, οι περισσότεροι είναι λούμπεν και πάνε και ψηφίζουν τους ταξικούς εχθρούς τους με τραγικά αποτελέσματα. Βλέπεις αφυδατωμένα γεροντάκια να μιλάνε υπέρ του Τσίπρα, του Μειμαράκη και των άλλων σκλάβων της αστικής τάξης και φυσικά σε πιάνουν τα γέλια. Βέβαια ακόμα και εκείνοι που μιλούν για ταξική πάλη όπως το ΚΚΕ είναι μια από τα ίδια διαθέτοντας δεξιές τσέπες, αν δεν συνειδητοποιήσουμε το ταξικό μας συμφέρον όλοι μας θα βλέπουμε το ίδιο έργο να παίζεται για πάντα στην χώρα μας και ανά τον κόσμο, μόνη μας ελπίδα η συνειδητοποίηση και η ενότητα όλων μας.

More
08 Sep 2015 22:42 #168541 by Βασιλης Γαλανος
Αυτο που ειπες περι "δεξιων τσεπων" για το ΚΚΕ οφειλω να το διορθωσω μιας και εχει φτιαχτει μια αντιληψη οτι ΟΛΟΙ τρωνε και πινουνε.Τυχαινει να ξερω μεσω συγγενικων μου ατομων την οικονομικη κατασταση μιας εκ των βουλευτων του ΚΚΕ.Η κυρια Μανωλακου,εχει μια αδερφη η οποια ειναι μικροβιολογος και εχει δικο της μικροβιολογικο εργαστιριο στην περιοχη της Παιανιας-Γλυκων νερων.Εκει λοιπον πηγαινει η αδερφη της μανας μου για διαφορες εξετασεις και εχω μαθει απο πρωτο χερι την οικονομικη κατασταση της μανωλακου.Με μια λεξη:Δανεικα.Και μαλιστα η αδερφη της,η οποια δεν ειναι καν υπερ του ΚΚΕ δυσφορει.Και μιας και θα αναρωτιεστε γιατι με τοσο μεγαλο μισθο βουλευτων δεν εχει χρηματα,η απαντηση ειναι οτι οσοι αναδυκνιωνται σε δημοσιες θεσεις μεσω του ΚΚΕ δινουν ολα τα λεφτα τους στο ΚΚΕ(δηλαδη για τα ρευματα/νερα των γραφειων,για αφισες και σπειϊ κτλ)με εξαιρεση τους βουλευτες που απο τα 8-10 χιλιαρικα κρατανε γυρω στα 1000.Συμφωνεις/δεν συμφωνεις με αυτα που λεει το ΚΚΕ,καποια πραγματα ειναι αγνωστα σε πολλους και οφειλω διορθωσω εναν τετοιο μυθο που εχει δημιουργηθει με τον καιρο μιας και το ξερω απο πρωτο χερι.Υπαρχουν και βουλευτες με αρκετα λεφτα,οπως η Κανελη,αλλα τα εχει βγαλει απο τηλεωραση/δημοσιογραφια που πληρωνει ή τουλαχιστον πληρωνε πολυ καλα.Απο μισθο βουλευτη κανενας του ΚΚΕ τουλαχιστον,δεν εχει βγαλει φραγκα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
08 Sep 2015 23:36 - 08 Sep 2015 23:38 #168546 by G
Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ μου, το πρόβλημα του νεο-έλληνα ΔΕΝ είναι το οικονομικό-ταξικό κι αυτό γιατί κι όταν "τρώγαμε" με πασοκικά κουτάλια και "είχαμε" λεφτά, είδαμε τα χαϊρια μας και που καταντήσαμε, ήρθε ο λογαριασμός τώρα και μας ξίνισε η μούρη και δώστου αλήτες πολιτικοί, προδότες, ά και ού χωρίς καμία αυτοκριτική και σκέψη. Πότε θα μάθουμε σαν λαός αλλά κυρίως και σαν μονάδες να βλέπουμε πρώτα την δικιά μας καμπούρα? Πότε σαν λαός θα μάθουμε απο τα λάθη μας? Πότε σαν λαός θα πάψουμε να αναζητάμε το βόλεμα, το να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, του ώχ-αδελφισμού, του παρτάκια? Μόνο όταν αλλάξουμε νοοτροπία. Κανένα κΥνοβουλευτικό τριπάκι, καμία δεξιά, αριστερά, κέντρο, φιλελέ, ιδεολογία-ιδεοληψία και εκλογές δεν θα αλλάξουν τίποτα όσο δεν έχουμε αλλάξει πολιτισμικά(!) ως λαός και ως μονάδες ξεχωριστά ο καθένας μας. Και btw, κανείς πολιτικός δεν φταίει, αυτοί βρίσκουν(μ@λάκες σαν κι εμάς) και κάνουν και καλά κάνουν στην τελική, σαν λαός έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Αυτοί είμαστε και αυτούς έχουμε. Ωμά.
Last edit: 08 Sep 2015 23:38 by G.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
09 Sep 2015 00:42 #168554 by Γιάννης Μοσχονάς
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που αναφέρεις φίλε Βασίλη, όντως ισχύει ότι οι βουλευτές του KKE δεν έχουν πλουτίσει από τους μισθούς τους και ότι δίνουν τα περισσότερα στο κόμμα. Το ότι υπάρχουν και έντιμα άτομα στις τάξεις οποιουδήποτε κόμματος δεν αναιρεί πάντως το γεγονός ότι το κόμμα, στην προκειμένη περίπτωση το ΚΚΕ, λειτουργεί σαν καπιταλιστική επιχείρηση απολύοντας κόσμο, ξύνοντας από τις τάξεις του σοβαρούς δημοσιογράφους σαν τον Μπογιόπουλο, λαμβάνοντας δωρεές από επιχειρηματίες που δεν φαίνονται, αγοράζοντας κομματικά γραφεία αξίας εκατομμυρίων ευρώ αντί να βοηθήσει τον κόσμο κ.ο.κ. Νομίζω ότι το παρακάτω τραγούδι των Αγγέλακα Πανούση δίνει μια πολύ καλή χιουμοριστική διάσταση στο όλο θέμα.