Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκλογές 20/9/2015 - Tι θα ψηφίσετε?

More
29 Aug 2015 22:02 - 29 Aug 2015 22:09 #168232 by Άρης Φουρναράκης
To forum ειναι για να κανουμε κουβεντα για οτι θεμα θεωρουμε σημαντικο. Εδω υπαρχει topic Παναθηναϊκος 2015-16 (χωρις να θελω να πω κατι για την ομαδα) ειναι και αυτο σχετικο με το site? Mια χαρα ειναι το topic εφοσον ο διαλογος γινεται με κοσμιο τροπο.
Εγω αφου δεν μπορω να ψηφισω ΚΩ.ΜΗΤΗ (αυτη ειναι τρολλοεπιλογη και οχι ο Λεβεντης) ειμαι αναμεσα στον Λεβεντη και στον Λαφαζανη. Δεν μου αρεσει η μουρη του Λαφαζανη αλλα ειμαι κατα της Ευρωπης. Οσο για τον Λεβεντη μου αρεσουν καποια πραγματα απο αυτα που λεει αν και δεν συμφωνω με τα παντα. Αποψη μου ?! Η αποχη δεν ειναι πολιτική αποψη γιατι δεν σε ξεχωριζει απο αυτον που απλα βαριεται να παει να ψηφησει. Αν εχετε βαρεθει αυτους που μας κυβερνανε τοτε πηγαινετε και ψηφιστε ενα μικρο κομμα. Οσο για την Χ.Α με παππου να εχει πεθανει απο Γερμανους Φασιστες δεν το σχολιαζω καν ουτε σαν τελευταια επιλογη.
Last edit: 29 Aug 2015 22:09 by Άρης Φουρναράκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2015 22:11 - 29 Aug 2015 22:13 #168233 by Vasilis96

Domine Non Es Dignus wrote: Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να πεινάσω (αν και δεν θα πεινάσω ιδιαίτερα καθώς έχω ελιές. Το λάδι σε συντηρεί στεγνά για μήνες) και να στερηθώ ρεύμα κτλ. αν είναι να γίνει κάτι. Για κάποιον λόγο ο κόσμος χέζεται μ' αυτή την ιδέα. Υποθέτω πως μια σίγουρη θέση στα σκατά είναι προτιμότερη από κάτι αβέβαιο (και άγνωστο). Μια λύση είναι η δήμευση του πλούτου της εκκλησίας πριν την έξοδο από το ευρώ (χρηματοδότηση συσσιτίων κτλ).

Δεν χεζονται φιλε...απλα ειναι πραγματιστες(εκτος κι αν ειναι κανας πλουσιος).Μην με παρεξηγησεις...και εγω ειμαι κατα της Ευρωπης του σημερα και αυτων που πρεσβευει(τραπεζες).Απλα η δραχμη σημαινει θανατος...η να το θεσουμε αλλιως πιο πολυ θανατος απο οτι τωρα.Τωρα θα μου πεις αν δεν υπαρχει λυση στον οριζοντα τι???Ελα ντε...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι αλλα εγω καταλαβαινω αυτον που δεν θελει να βγει απο το Ευρω(ΥΓ.Οχι ψηφισα στο δημοψηφισμα αν εχει καποια σημασια).Νομιζεις οτι ο παππους που εχει 5 δεκαρες στην τραπεζα θα θελει να τις χασει?Για ποιον?Για σενα και για μενα?Χαζος δεν ειναι...χεστηκε.

Οσο για την δεσμευση του πλουτου της εκκλησιας ειναι αδυνατο.Αρχικα,η περιουσια της εκκλησιας δεν μετριεται.ΕΙναι διασκορπισμενη σε σκευη,μοναστηρια,γη κλπ και θελει χρονια για να ξερεις με ακριβεια τι πλουτο εχει.Ακομα και αν το κανεις επειδη ειμαστε στην Ελλαδα(χωρα που δημιουργει προβληματα και καλα) μην εισαι σιγουρος οτι θα πιανουν και πολλα.Επισης,σιγα μην το δεκτουν οι θρησκοληπτοι.Θα δεις κανα 2 εκατομμυρια Ελληνες στο συνταγμα(τα 3/4 απο αυτους εκκλησια ανασταση,χριστουγγενα) να φωναζουν κατα της οποιας κυβερνησης με φωτογραφιες του Ανθιμου στο χερι.Πωπω...τι εφιαλτης κι αυτος.
Last edit: 29 Aug 2015 22:13 by Vasilis96.

More
29 Aug 2015 22:42 #168234 by 001
Αδιαφορώ για τους θρησκόληπτους, γι αυτό άλλωστε ξεκαθάρισα πως μιλάω εντελώς υποθετικά (νομίζω. Αν ξέχασα να το γράψω αυτό, λάθος μου).

Προσωπικά δεν έχω χρήματα στην τράπεζα, για οποιοδήποτε ενδεχόμενο, οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς. Όπως είπα και πριν, προτιμώ στα σκατά χωρίς κάποιον πάνω απ' το κεφάλι μου παρά στα σκατά και να ελπίζω να με τραβήξει ο άλλος (που δεν θα το κάνει).

Τώρα αυτά είναι λίγο άσπρο-μαύρο. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει αν και υποθέτω πως θα ξαναπάμε αρκετά σύντομα σε εκλογές. Το καλό είναι πως το ΠΑΣΟΚ πήρε τον πούλο και η ΝΔ έχει πέσει αρκετά. Αμφιβάλλω αν ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανέβει ιδιαίτερα και είμαι σχεδόν σίγουρος πως το ΚΚΕ θα μείνει εκεί που είναι. Όσο κι αν είναι ασταθής, ο πειραματισμός με νέα κόμματα (π.χ. της Κωνσταντοπούλου) είναι σίγουρα κάτι ενδιαφέρον και πρωτόγνωρο για τον Έλληνα.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
29 Aug 2015 22:56 #168235 by Κατερίνα Μαρίνου
Σιγουρα θα γινονται εκλογες συνεχεια τωρα που τα μνημονια εξαφανιζουν ολοκληρα κομματα-αποκομματα απ'τον πολιτικο χαρτη. Παει το πασοκ, παει η δημαρ, τελειωσε ο Καρατζαφερης, η νδ αντεχει γιατι εχει πισω της ολους τους γερους να την στηριζουν, ο συριζα τα εκανε θαλασσα και ουτε καν χρονο δεν εβγαλε. Αν πεταχτει κατι καινουριο στον οριζοντα ισως κανει κατι αλλα σιγουρα με νεα αφθαρτα ατομα να το αποτελουν οχι τα μπαζα του παρελθοντος με αλλο ονομα.

Και εγω ειμαι υπερ της αναγκαστικης δεσμευσης της περιουσιας της εκκλησιας εστω και αν προκαλει αντιδρασεις σε μεγαλη μεριδα πιστων. Εδω καιγομαστε και πρεπει και οι παπαδες να δωσουν κατι να βοηθησουν τον τοπο.

More
29 Aug 2015 23:51 #168236 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Kαι ο θεος εδωσε τις 10 εκλογες στν Τσιπρα :P Βαρεθηκα πια με τις εκλογες.Οποτε αφου το θελουν ετσι τρολαρισμα με Λεβεντη.Ε μα πια

More
29 Aug 2015 23:55 - 14 Sep 2015 04:08 #168237 by tsakos
Ψήφισα ναι στο δημοψήφισμα και ειμαι υπέρ του ευρώ, θεωρώ πως όλοι λιγο πολύ φταίμε για την κατάσταση της χώρας μας με πρώτους και καλύτερους τους πολιτικούς μας. Πρέπει ο μέσος Έλληνας να μη φοροδιαφεύγει και να υποστηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και εδώ αξίζει ένα μιπράβο στο Gameworld που τόσα χρόνια υποστηρίζει ελληνικά παιχνίδια και προϊόντα τεχνολογίας.
Last edit: 14 Sep 2015 04:08 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Aug 2015 14:22 - 30 Aug 2015 14:32 #168242 by Ilias Korolis
θυμιζω οτι "ψηφος = επιλογη = ευθυνη" να το εχετε στο νου σας την επομενη των εκλογων

σκφτειτε οτι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΠΑΣΟΚ που κυβερνουσαν την χωρα επι 40 χρονια και εκαναν οτι εκαναν με την ψηφο και ανοχη μας

στην κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το μονο φαουλ που τους δινω ειναι οτι εκαναν δημοψηφισμα με λαθος ερωτημα κατα την αποψη μου (αφου βρεθηκαν σε αδιεξοδο και ηθελαν την συμφωνη γνωμη του λαου επρεπε να του πουν την πληρη αληθεια και να θεσουν το σωστο ερωτημα "ΝΑΙ" στην Ε.Ε και ΕΥΡΩ αρα και στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ / "ΟΧΙ" στην Ε.Ε και ΕΥΡΩ αρα και στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

δεν θα σας πω τι να ψηφισετε απλα να σκεφτειτε

(5) πεντε χρονια μνημονιου επι συγκυβερνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ
(3) τρια χρονια μνημονιου επι συγκυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

σκεφτειτε ποσα ακομα χρονια μνημονιου θα αντεξετε να πληρωνετε (γιατι εσεις θα τα πληρωσετε τα χρεη που δημιουργησαν αλλοι)

στο δημοψηφισμα ψηφισα ΟΧΙ ασχετα αν ηξερα οτι θα το κανουν ΝΑΙ.

βεβαια κατα την προσωπικη μου αποψη εξοδο απο την Ε.Ε/ΕΥΡΩ επρεπε να ειχε γινει πριν μνημονιων εποχη...τωρα ειναι αργα δυστυχως τελειωσε το μαστιγιο εχει σειρα το καροτο για πολλα χρονια....

στις εκλογες 20/09/2015 θα ψηφισω καποιο κομμα που ταιριαζει περισσοτερο με τις αποψεις μου αλλωστε λιγα εχουν μεινει πλεον

Με εκτίμηση
Last edit: 30 Aug 2015 14:32 by Ilias Korolis.

More
30 Aug 2015 19:08 - 30 Aug 2015 19:11 #168251 by G
Ότι έκανα εδώ και μια 10ετία+ που έχω αυτό το περιβόητο "δικαίωμα" ψήφου.
Αποχή απο την "δημοκρατική" κομματοκρατία, με πλήρη συνείδηση της επιλογής μου.
Τα πράγματα αλλάζουν όταν αλλάζουμε εμείς και όχι όταν αλλάζουμε κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλέ ντάβα.
Το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα του νταβά και όχι το ποιόν του. Όταν λοιπόν αλλάξουμε εμείς το ποιόν μας σαν λαός τότε θα έχουμε και κάποιον με ποιόν να κυβερνά. Όλα τα άλλα είναι κομματο-οπαδικά και τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Το πρόβλημα του νεο-έλληνα ήταν και είναι πολιτισμικό και ποτέ οικονομικό. Είδαμε όταν "είχαμε" και λεφτά, τα χαίρια μας και που φτάσαμε.
Last edit: 30 Aug 2015 19:11 by G.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
30 Aug 2015 23:29 #168263 by 001
Just gonna leave this here, για όσους σκέφτοναι να το ρίξουν (sic) Λεβέντη. Απ' τα 2 λεπτά κι έπειτα.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
06 Sep 2015 20:31 #168437 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Εγω δεν θα ξανα ριξω πουθενα τη ψηφο μου γτ μας κυβερνανε κλεφτες κ τομαρια!Να κανουμε αποχη ολοι!