Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκλογές 20/9/2015 - Tι θα ψηφίσετε?

More
06 Sep 2015 21:35 #168440 by Κατερίνα Μαρίνου
Επειδη ποτε δεν πηγαινω με το ρευμα και τα καταραμενα συστημικα κομματα το μονο που μου ερχεται στο νου ειναι:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2015 21:44 #168443 by Γιάννης Μοσχονάς
Συνεχίζοντας το κλιπ που έβαλε ο Domine παραθέτω την θρυλική εκπομπή του Λεβέντη:

More
07 Sep 2015 08:14 - 07 Sep 2015 08:17 #168452 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Τραγούδι που με το στίχο και τις εικόνες στο video μας προτρέπει να συσπειρωθουμε κόντρα στο φόβο και στο αδιέξοδο που μας έχουν φέρει όλοι αυτοί οι πολιτικοί που κάθονται στα πανελ και μας αραδιάζουν ότι αρλούμπα τους κατέβει .

Last edit: 07 Sep 2015 08:17 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
07 Sep 2015 11:49 - 07 Sep 2015 12:15 #168458 by Ilias Korolis
δεν θα πω ποιο πολιτικο κομμα/πολιτικο αρχηγο να ψηφισετε η ψηφος ειναι επιλογη του καθενος και εχει την αποκλειστικη ευθυνη αυτης της επιλογης

σαφως και η αποχη ειναι επιλογη οπως και το λευκο/ακυρο

αλλα θα πρεπει να καταλαβετε ολοι/ες οτι με το να μην πατε να ψηφισετε η με το που να ριξετε λευκο/ακυρο (ειναι η ευκολη λυση) κατα την ταπεινη μου προσωπικη αποψη εχει την ιδια ευθυνη με αυτους που θα ψηφισουν την επομενη κυβερνηση της χωρας αυτης

προσωπικα καθως ειμαι 43 χρονων εχω συνηθισει τα ψεμματα αυτων που κυβερνησαν την χωρα κατα πλειοψηφια και εννοω την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ που εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη για την καταντια της χωρας αλλα και των αυτοκλητων σωτηρων που κληθηκαν απο μονοι τους να την σωσουν και εννοω τους ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (ΝΔ) / ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΠΑΣΟΚ) / ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΛΗ (ΔΗΜΑΡ) οπως φυσικα και του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΣΥΡΙΖΑ) / ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΑΝΕΛ) που ελεγαν προεκλογικα και αυτοι οτι θα σκισουν τα μνημονια και θα οδηγησουν τους "κλεφτες-λαμογια" στην φυλακη....

Με εκτίμηση
Last edit: 07 Sep 2015 12:15 by Ilias Korolis.

More
07 Sep 2015 14:41 - 07 Sep 2015 14:56 #168474 by Ilias Korolis
για οσους ειναι ακομα αναποφασιστοι η δεν ξερουν τι να ψηφισουν (καθως ως γνωστο οι πολιτικοι μας ειναι μεγαλοι ψευτες καθως αλλα λενε προεκλογικα και αλλα κανουν μετα οταν εξασφαλισουν την καρεκλα/εξουσια/μισθο)

επειδη το δικαίωμα της ψήφου το κερδίσαμε με αίμα
Δεν θα τους χαρίσουμε/ αποποιηθούμε το δικαίωμα μας να ακουστεί η φωνή μας.
Θα πάμε στο εκλογικό μας τμήμα και θα ρίξουμε στην κάλπη την επιλογή μας.

Τύπωσε - κόψε στο περίγραμμα του και ρίξε το ΜΟΝΟ πολυκομματικό [ περιλαμβάνει όλες τις πολιτικές αποχρώσεις] ψηφοδέλτιο

τουλαχιστον με οσα εχω ακουσε μεχρι τωρα απο ολα τα πολιτικα κομματα/ηγετες υπερισχυει αυτη η επιλογη για την καλπη.

Με εκτίμηση
Attachments:
Last edit: 07 Sep 2015 14:56 by Ilias Korolis.
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Φαλκώνης

More
07 Sep 2015 23:00 - 07 Sep 2015 23:01 #168490 by tsakos
Μου έκανε πραγματική έκπληξη το Καλοκαίρι που έβλεπα από την τηλεόραση ότι η τουριστική κίνηση και από τους Έλληνες ακόμα ήταν σε καλά επίπεδα. Με λίγα λόγια ο ΈΛληνας δεν έχει καταλάβει τι έχει να ακολουθήσει σε μια πραγμαική κρίση.

Εκνευρίζομαι με αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και παράλληλα παίρνουν βιντεοπαιχνίδια, κονσόλες και άλλα πράγματα από το εξωτερικό αλλά και από ελληνικά μαγαζιά και παράλληλα κάνανε και διακοπές. Μάλιστα ένας από την παρέα μου που ψήφισε ΟΧΙ αγόρασε συλλεκτική έκδοση του WITCHER.

Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα να ψηφίσω τον κύριο Λεβέντη γιατί είναι ο μοναδικός που δε παρουσιάζει ωραίο πρόγραμμα αλλά ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα με όχι και τόσο χαρούμενα πράγματα. Προσωπικά όσοι υποστηρίζουν Λαική ενότητα είναι εκτός τόπου και χρόνου.......
Last edit: 07 Sep 2015 23:01 by tsakos.

More
07 Sep 2015 23:30 #168491 by Νικολής Ασημάκης

tsakos wrote: Εκνευρίζομαι με αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και παράλληλα παίρνουν βιντεοπαιχνίδια, κονσόλες και άλλα πράγματα από το εξωτερικό αλλά και από ελληνικά μαγαζιά και παράλληλα κάνανε και διακοπές. Μάλιστα ένας από την παρέα μου που ψήφισε ΟΧΙ αγόρασε συλλεκτική έκδοση του WITCHER.

Που κολλάει το ένα με το άλλο;

More
08 Sep 2015 00:11 #168493 by tsakos

Zaratoth wrote:

tsakos wrote: Εκνευρίζομαι με αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και παράλληλα παίρνουν βιντεοπαιχνίδια, κονσόλες και άλλα πράγματα από το εξωτερικό αλλά και από ελληνικά μαγαζιά και παράλληλα κάνανε και διακοπές. Μάλιστα ένας από την παρέα μου που ψήφισε ΟΧΙ αγόρασε συλλεκτική έκδοση του WITCHER.

Δε μπορείς από την μια να κλαίγεσαι ότι δεν έχεις λεφτά να ζήσεις και από την άλλη να παίρνεις συλλεκτική έκδοση παιχνιδιού

More
08 Sep 2015 00:25 #168494 by Νικολής Ασημάκης

tsakos wrote:

Zaratoth wrote:

Δε μπορείς από την μια να κλαίγεσαι ότι δεν έχεις λεφτά να ζήσεις και από την άλλη να παίρνεις συλλεκτική έκδοση παιχνιδιού

Δεν νομίζω ότι όλοι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά να ζήσουν.

More
08 Sep 2015 01:38 #168495 by Tony
Οχι ψηφισαν οσοι δεν συνφωνουσαν με τα μετρα των δανειστων.....ο,τι ελεγε και το δημοψηφισμα δηλαδη,αλλο που τα ΜΜΕ το παραξεχειλωσαν και μπερδεψαν τον κοσμο για να ψηφισει ναι .Πιστεψε με,πολυς κοσμος ψηφισε οχι γιατι υποφερουν συμπατριωτες τους και πιθανον στο μελλον τα παιδια τους.