Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκλογές 20/9/2015 - Tι θα ψηφίσετε?

More
29 Aug 2015 16:37 #168215 by Vasilis96
Λευκο και να πανε να...αγαπηθουνε.Τωρα γι αυτους που θεωρουν επιλογη την Χρυση Αυγη δεν ξερω τι να πω...τον Λεβεντη δεν τον γουσταρω καθολου οποτε αλλη επιλογη δεν εχω.Ηθελα να ψηφισω Πειρατες αλλα κατι ακουσα για συνεργασια με τον Λαφαζανη και τους εριξα χυλοπιτα.Επισης μου περασε απο το μυαλο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλα δεν με εκφραζει σε πολλα πραγματα οποτε ουτε αυτους(ο κομμουνισμος απλα δεν μπορει να εφαρμοστει οποτε γιατι να ψηφισεις κομμουνιστικο κομμα δεν καταλαβαινω).

ΥΓ.Παλι στην εξεταστικη οι εκλογες?Δεν με λυπαστε ακαρδοι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2015 16:49 #168216 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ προσωπικά δεν κατηγορώ τόσο τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής, πολύ απλά γιατί οι περισσότεροι είναι αγράμματοι και κατευθύνονται/επηρεάζονται με μεγάλη ευκολία. Αλλά δε γίνεται να είναι κάποιος τόσο αφελής ώστε να μην μπορεί να καταλάβει τι του γίνεται. Και εδώ ταιριάζει η forum singature μου, δλδ το ότι όσοι δε θυμούνται τα λάθη του παρελθόντος είναι καταδικασμένοι να τα επαναλάβουν. Ο ναζισμός/φασισμός στη γερμανία/ιταλία και σε πολλές χώρες δεν ανέβηκε με πραξικόπημα αλλά με εκλογές, πολύ απλά γιατί οι χώρες αυτές μόλις είχαν βγει από τον Μεγάλο Πόλεμο, και ήταν κοινωνικά και οικονομικά κατεστραμένες, κανόντας τες ευάλωτες σε ''κατάπωση προπαγάνδας'' και σε χειραγώγηση από το ναζισμό/φασισμό. Το ίδιο γίνεται και εδώ στην Ελλάδα, μόνο που οι δικές μας ''ιδιοφύιες'' χρησιμοποιόυν τον πατριωτισμο ως μέσο χειραγώγησης, και δυστυχώς με μεγάλη επιτυχία.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
29 Aug 2015 17:38 - 29 Aug 2015 17:49 #168220 by Vasilis Mavrikis
Θα ψηφίζω Ένωση Κεντρώων και καθώς δεν την ψήφισα στις τελευταίες εκλογές.Πότε Σύριζα,πότε Καμμένο,απεδείχθη ότι ήταν ένα και το αυτό με το παλιό σύστημα.

Οποιος θελει να αποφασίσει σοβαρά τι θα ψηφίσει να δει τα παρακατω βιντεο.

Καταρχην ο Λεβέντης ειχε προβλεψει ολα τα παρακατω + την ΕΡΤ που έκλεισε + το τι θα κάνει ο Τσίπρας + οτι τον Σεπτέμβριο του 15 ο Σύριζα θα διασπαστεί στα δύο και θα έχουμε εκλογές! Ε μα τι άλλο θελετε?

Και αυτό είναι η Long version του βίντεο

Απο τη μια εχουμε τους μνημονιακους Πασοκ,ΝΔ και πλεον Συριζα (που ναι μεν εξαναγκαστηκε αλλα το ψηφισε).
Απο την αλλη εχουμε Λαικη Ενοτητα, ΚΚΕ, Χρυση Αυγη που στηριζουν δραχμη. Αμα παμε στη δραχμη ολες οι εταιρειες δεν θα μπορουν να εισαγουν γιατι οι καταθεσεις που εχουμε στην τραπεζα θα πεσουν κατα 70% οπως εχει πει ο Λεβεντης. Καλα Ανταρσύα ειναι πιο ακρα αριστερα με στηριξη λαθρομεταναστων. Λαθος timing.

Πιστεύω η Ενωση Κεντρωων ειναι μονοδρομος. Ο Καμμενος παει για εκτος Βουλης. Ο Λεβεντης εχει φαει ψηφους απο Καμμενο, ΧΑ και Λαικη Ενοτητα.

Και εδω στο 1:45 του βίντεο οι θεσεις του κομματος που τις εχει απο το 1992. Απολυση ολων των βισματικων υπαλληλων, γραφεια εύρεσης εργασιας αντι να πηγαινεις σε πολιτικο για ρουσφετι, εξαλειψη παρανομων και διπλων συνταξεων κτλ.:
Last edit: 29 Aug 2015 17:49 by Vasilis Mavrikis.

More
29 Aug 2015 18:02 - 29 Aug 2015 18:11 #168222 by Thanos Petridis

Βγήκαν τα πρώτα γκάλοπ. Δείτε 6 γκαλοπ εδω .

Ειμαι αναμεσα σε 2-3 κομματα.Παντως γνωμη μου ψηφιστε οπωσδηποτε ενα κομμα.Μην αφησετε παλι τους γέρους να αποφασίζουν για εμάς.Αφού με βάση το τι γίνεται 40 χρόνια τώρα ξέρετε καλά τι θα πάνε να ψηφίσουν.Το Πασόκ να γκρεμοτσακιστεί και να πέσει έξω από την Βουλή,αυτο μόνο και ας βγει όποιος να ναι μετά.
Attachments:
Last edit: 29 Aug 2015 18:11 by Thanos Petridis.

More
29 Aug 2015 18:43 #168225 by Γιάννης Μοσχονάς
Από τις απαντήσεις στην τοποθέτηση μου νομίζω ότι επιβάλλονται ορισμένες διευκρινίσεις αν και σας θεωρώ όλους ιδιαίτερα έξυπνους για να τις χρειάζεστε. Έβαλα την Χρυσή Αυγή σαν τελευταία επιλογή για να υποδηλώσω προφανώς ότι είναι η έσχατη λύση, το κόκκινο κουμπί, το κωλοδάχτυλο στο σύστημα που μας έχει μπουκώσει στις παπαρολογίες περί δημοκρατίας και λαικής κυριαρχίας ενώ είναι χειρότεροι φασίστες από τους γραφικούς ξυρισμένους της X.A. Τώρα αναφορές στον γερμανό αληταρά που ακούει στο όνομα Χίτλερ, τον τρελάρα με την καμπαρντίνα που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα ή το ζώον που σκότωσε τον Φύσα είναι εντελώς άσχετες με το θέμα. Πέραν των κομμάτων θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή μας είναι ο γενικός ξεσηκωμός, η αυτοδιαχείριση του εθνικού πλούτου και η έξοδος από την Ευρωπαική Ένωση που μας έχει καταντήσει σκλάβους, λύσεις που δυστυχώς δεν πρόκειται να ακολουθήσει κανένας υπάρχων πολιτικός φορέας, ελπίζω να τις πράξουμε εμείς πριν να είναι πολύ αργά.

More
29 Aug 2015 19:02 #168226 by Κατερίνα Μαρίνου
Περιμενω να δω τι κινηση θα κανει η Ζωη μαζι με την Ραχηλ και μετα βλεπουμε. Τις θελω μονες τους σαν φορεα-κινηση-κομμα και μετα μπορει να πανε με τον Λαφαζανη. Θελω δραχμη και ας πεινασουμε (λες και τωρα τρωμε με χρυσα κουταλια). Παντως Λεβεντη ρε παιδια? Really? Ο ανθρωπος κοιταει και τον ισκιο του μην τον ακολουθει κανεις. Με κυνηγανε πασοκοι ελεγε παλιοτερα, τωρα τον κυνηγανε χαβγητες. Και μονο που τον βλεπω στην tv μου σπαει τα νευρα. Σαν τον ποταμισιο ειναι και αυτος, πιονι του συστηματος. ;)

More
29 Aug 2015 19:33 #168227 by Vasilis96

Mystique wrote: Θελω δραχμη και ας πεινασουμε (λες και τωρα τρωμε με χρυσα κουταλια)

Κοιταξε...και εγω εχω πει πολλες φορες αυτη την φραση αλλα πιστεψε με...δεν εχουμε πεινασει.Η Ελλαδα ειναι μια χωρα που βασιζεται 70% σε εισαγωγες.Αν παμε στην δραχμη πολυ απλα δεν θα μπορουμε να κανουμε εισαγωγες για τους πρωτους μηνες γιατι πολυ απλα η δραχμη θα ειναι τοσο χαμηλα που θα πουλαμε στην κυριολεξια ενα σπιτι για ενα πιατο φαι.Δεν κανω πλακα...αυτα που μας λενε αληθεια ειναι.Ετσι θα ειναι τους πρωτους μηνες/1-2 χρονια.

Για να παει καλα το πραγμα πρεπει να φυγουμε με συντονισμενη χρεοκοπια πραγμα που θελει χρημα...πολυ χρημα για να μπορεις να εχεις αγαθα τα 2 πρωτα χρονια απο πριν(βενζινη κλπ...) και για να ενισχυσεις το νομισμα σου.Λεφτα υπαρχουν???Αμ δε...

Επισης πιθανον οι καταθεσουλες μας(ποιος εκλασε? :D ) να γινουν δραχμες πραγμα που δεν θα εχει καμια αξια και λογω πληθωρισμου τα δανεια θα μεινουν σε ευρω(η αυτο θα γινει η θα δεις κατι τιμες μεχρι το ταβανι).Τουλαχιστον αυτα ειναι τα πιο πιθανα σεναρια.

More
29 Aug 2015 19:48 #168228 by Κατερίνα Μαρίνου
Σιγουρα θα εχει και καποιες παραπλευρες απωλειες η αποτομη μεταβαση σε εθνικο νομισμα αλλα πιστευω ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη για το μελλον του τοπου. Αρκετα ταλαιπωρηθηκαμε τοσα χρονια με τα δανεικα των αλλων και τις συνεχεις εξαρτησεις. Δεν εχω καταθεσεις για να μου τις φανε ουτε ξοδευω πολλα τον μηνα για να στερηθω βασικα αγαθα. Εχουμε τωρα τους Γερμανους να μας λενε οτι θελουνε και οι εδω μαριονετες να λενε ναι σε ολα. Αυτο δεν μπορει να συνεχιστει. Γι'αυτο πρεπει ολοι να προσεξουν αυτες τις εκλογες γιατι κρινεται το μελλον του τοπου. ΟΧΙ σε γερμανοτσολιαδες δουλικα της Μερκελ και τους παλαιοκομματικους ανθρωπους που μας εφτασαν εως εδω αλλα επισης οχι και στα συστημικα κομματα που προβαλλονται απο τα καναλια της διαπλοκης ως η λυση στα προβληματα μας. ;)

More
29 Aug 2015 20:43 #168230 by tsakos
Νομίζω ότι η μεγάλη έκπληξη σε αυτές τις εκλογές θα είναι ο Λεβέντης. Δυστυχώς οι Δημοσκόποι μαγειρεύουν τα αποτελέσματα και αυτό που θα δουμε μέχρι τις 20 του μηνός θα είναι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Παρουσιάζουν με παραπλήσια ποσοστά Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να πολωθεί η Νέα Δημοκρατία. Θεωρώ πως ο Λεβέντης θα πάρει διψήφιο ποσοστό και το ΠΑΣΟΚ αν θα μπει θα μπει οριακά. Η Δημοκρατική αριστερά θα είναι εκτός Βουλής.

More
29 Aug 2015 21:20 #168231 by 001
Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να πεινάσω (αν και δεν θα πεινάσω ιδιαίτερα καθώς έχω ελιές. Το λάδι σε συντηρεί στεγνά για μήνες) και να στερηθώ ρεύμα κτλ. αν είναι να γίνει κάτι. Για κάποιον λόγο ο κόσμος χέζεται μ' αυτή την ιδέα. Υποθέτω πως μια σίγουρη θέση στα σκατά είναι προτιμότερη από κάτι αβέβαιο (και άγνωστο). Μια λύση είναι η δήμευση του πλούτου της εκκλησίας πριν την έξοδο από το ευρώ (χρηματοδότηση συσσιτίων κτλ). Σίγουρα, πολύ δύσκολα το πρώτο διάστημα, όμως θα είμαστε ανεξάρτητοι και δεν θα μπορούμε να πέσουμε πιο κάτω. Από 'κει και πέρα η πορεία είναι ανοδική.

Όταν ξεκίνησε η κρίση, το είδα θετικά μιας και μέχρι τότε υπήρχε πολύ το "να πάρω καλύτερο αμάξι από τον γείτονά μου/να πάω διακοπές μύυυυυυυυυκοοοοοοονοοοοοοοοοοοοοο" κτλ. Αυτό εξαφανίστηκε. Ο κόσμος έμαθε να κάνει (αναπόφευκτα) οικονομία και να είναι εγκρατής. Όχι πως η κρίση γενικά είναι κάτι καλό - αυτό έλειπε. Απλώς τώρα έχουμε λίγες περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουμε από μια πιθανή έξοδο από το ευρώ.

Προφανώς αυτά είναι υποθέσεις. Επίσης, όπως είπα και παραπάνω, είμαι σχετικά "βολεμένος" στο θέμα της επιβίωσης οπότε δεν μπορώ να νιώσω ιδιαίτερα κάποιον που το μόνο που τον συντηρεί είναι μια δουλειά η οποία ενδεχομένως να χαθεί από μια πιθανή έξοδο. Όσο αρχίδι και να φαίνομαι πάντως, δεν αλλάζω γνώμη - τουλάχιστον προς το παρόν.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)