Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με laptop

More
29 Aug 2010 19:27 #77471 by Aνέστης Αδαμίδης
ΟΚ, παιδιά, το θέμα είναι το εξής. Έχω ένα laptop της HP που κέρδισα σε κλήρωση. Όλα πήγαιναν πολύ καλά, το εργαλείο ήταν φοβερό(αν εξαιρέσουμε τις φορές που δεν ήταν συμβατό με μερικά προγράμματα & παιχνίδια) και δεν είχα κανένα απολύτως παράπονο. Μέχρι πρόσφατα-πριν 3 μέρες νομίζω-που σταμάτησε να δουλεύει.

Κανονικά, πατάω το κουμπί που ανοίγει και ανάβουν τρία λαμπάκια: του on/off, του Bleutooth και το λαμπάκι του CD driver που αναβοσβήνει και κάνει ένα θόρυβο. Τώρα που δεν δουλεύει, πατάω του κουμπί για να ανοίξει, τα λαμπάκια του ανάβουν κι αυτά, κάνει τον θόρυβο από τον driver και....κολλάει εκεί. Κάνει συνέχια τον θόρυβο, το Caps Lock αναβοσβήνει ανά αραιά διαστήματα και η οθόνη μένει σβηστή. Ούτε στα BIOS έχω πρόσβαση.

Τι έπαθε; Πείτε μου ότι ΔΕΝ είναι η μητρική που έχει το πρόβηλμα ρε παιδιά, γιατί το φόρτωσα μερικά πολύ σημαντικά αρχεία και ότι σκεφτόμουν να πάρω εξωτερικό σκληρό και να τα κάνω backup, γίνεται αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2010 21:38 #77476 by Sotaneg
Αν ηταν desktop θα μπορουσα να σου πω πολυ περισσοτερα, αφου με τα laptop δεν ειναι ευκολο να τα ανοιξεις, να τα "ξεκοιλιασεις" και να μαθεις... :)

Ετσι ξαφνικα βγηκε το προβλημα?Μηπως ειχε τιποτα προβλημα με την ταση του ρευματος ή μηπως δουλευες πολλες ωρες με το μηχανημα σε καμια περιεργη επιφανεια (πχ καναπε. κρεβατι) και δεν επαιρνε αερα απο κατω και υπερθερμανθηκε?

Ισως να ναι προβλημα και τροφοδοτικο αλλα το πιο πιθανο να ναι η μητρικη σου, παντως dont worry, αν εχει εγγυηση το πας με την μια αν δεν εχεις και ξερεις κατι απο υπολογιστες το ανοιγεις παιρνεις τον σκληρο και μια θηκη για 2'5αρηδες τον χωνεις μεσα τον συνδεεις με ενα desktop και παιρνεις ολα τα δεδομενα και αν δν ισχυει κανενα απο αυτα μπορεις απλα να το πας στο πλαισιο και με 15€ να σου πουν μεσα σε 2 μερες τι προβλημα εχει και αν φτιαχνεται.
Αν τους ζητησεις μπορουν αυτοι να παρουν τα δεδομενα απο τον σκληρο σου και να τα βαλουν σε κανενα stick ή dvd....

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
30 Aug 2010 01:24 #77487 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν γνωριζω ουτε κι εγώ. Στην θέση σου θα εκανα αυτό που λεει ο Sotaneg. Πάντως τα αρχεια σου δεν τα χάνεις ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Aug 2010 19:54 #77509 by mrpao131
Μάλλον σου έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος. Μου το είχε κάνει και εμένα στο desktop. Τα desktop έχουν παντα έναν διαφορετικό ήχο που το κανουν οταν εχει χαλάσει κάτι μέσα στον πύργο. Στην περίπτωση που έχει χαλάσει ο σκληρός πρέπει να τον αλλάξεις. Αλλά στο laptop μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό και δεν είμαι σίγουρος για το τι συμβαίνει.

More
30 Aug 2010 23:59 #77518 by Aνέστης Αδαμίδης
Όντως, δούλευα πάνω στο κρεβάτι, αλλά είχα ανεμιστηράκι από κάτω, οπότε έπαιρνε αρκετό αέρα και δεν υπερθερμενόταν. Και το πρόβλημα εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά, γύρισα μια μέρα από τη δουλειά και μόλις το πάτησα να ανοίξει αυτό δεν δούλεψε.

Τώρα για την εγγύηση...ήταν μόνο για ένα χρόνο και αυτός πέρασε πριν δύο χρόνια. Πάντως εφτυχώς που μου είπατε πως μπορώ να ανακτήσω τα αρχεία μου γιατί είναι πολύ σημαντικά. Για σιγουριά θα το πάω πλαίσιο.

Η μόνη παρηγοριά ρε παιδιά είναι ότι στην σχολή που πέρασα μπήκα δεύτερος και θα πάρω κάποια επιδότηση-300 ευρώ νομίζω-οπότε θα μπορέσω να πάρω ένα καινούριο με λίγα παραπάνω.

More
31 Aug 2010 12:37 #77530 by Ιβάν
Για πες μου Ανέστη, το εργαλείο δουλεύει; Γιατί και το δικό μου είχε πάθει ένα πρόβλημα παλιά.

More
31 Aug 2010 12:46 #77532 by Sotaneg

TheReaper wrote: Όντως, δούλευα πάνω στο κρεβάτι, αλλά είχα ανεμιστηράκι από κάτω, οπότε έπαιρνε αρκετό αέρα και δεν υπερθερμενόταν. Και το πρόβλημα εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά, γύρισα μια μέρα από τη δουλειά και μόλις το πάτησα να ανοίξει αυτό δεν δούλεψε.

Τώρα για την εγγύηση...ήταν μόνο για ένα χρόνο και αυτός πέρασε πριν δύο χρόνια. Πάντως εφτυχώς που μου είπατε πως μπορώ να ανακτήσω τα αρχεία μου γιατί είναι πολύ σημαντικά. Για σιγουριά θα το πάω πλαίσιο.

Η μόνη παρηγοριά ρε παιδιά είναι ότι στην σχολή που πέρασα μπήκα δεύτερος και θα πάρω κάποια επιδότηση-300 ευρώ νομίζω-οπότε θα μπορέσω να πάρω ένα καινούριο με λίγα παραπάνω.

Αν ηταν πανω στο σεντονι πχ δεν επαιρνε αερα αφου το ανεμιστηρακι ειναι απο κατω και φρακαρε...
Παντως δεν ειναι αυτο το προβλημα, αλλα να ξερεις για το μελλον καλυτερα σε σταθερες επιφανειες...

ps
Δινουν ακομα επιδοτησεις?Πολυ φοβαμαι μηπως τα κοψουν και αυτα...εδω μας εκοψαν αλλα και αλλα... :?

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
31 Aug 2010 19:41 #77550 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Για πες μου Ανέστη, το εργαλείο δουλεύει; Γιατί και το δικό μου είχε πάθει ένα πρόβλημα παλιά.

Αυτήν τη στιγμή όχι, δεν δουλεύει. Αν το κάνω για να ανοίξει, θα γίνει αυτό που είπα και στην αρχική δημοσίευση.

@Sotaneg: Ήταν πάνω στην κουβέρτα, αλλά είπα, είχα τη βάση αρκετά ψηλά και έπαιρνε αέρα. Δηλασή είχα βάλει τα πόδια της βάσης στην ψηλότερη θέση που έπαιρνε, για να είναι εντάξει και το ανεμηστηράκι του laptop και της βάσης.

More
07 Sep 2010 02:46 #77988 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, παίζει να έχει πρόβλημα η μητρική, πάντως μόνο με service λύνεται το θέμα (δεν είναι desktop) και τα αρχεία σου δεν τα έχεις χάσει. Αν είχε crashάρει ο σκληρός θα bootαριζε και θα ελεγε "DISK BOOT FAILURE".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Sep 2010 19:45 #78314 by Aνέστης Αδαμίδης
ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΠΕ

Πρόβλημα στην μητρική και τον σκληρό. Γαμώτο, τώρα τι κάνω; Τους είχα ρωτήσει για μεταφορά δεδομένων πριν τη διάγνωση και μου είπαν 80 ΕΥΡΩ ΤΑ 4.7 GIGA! Τι στο διάλο είχα μέσα στο laptop που θα στοίχηζε τόσο; Χρυσάφι; Αέρα θα μετέφεραν! Και θα πλήρωνα 80 ευρώ για αέρα; Μετά τη διάγνωση που τους ρώτησα αν γίνεται τίποτα, μου είπαν πως πρέπει να πάω σε ειδική εταιρία, αλλά θα πήγαινε από 500+ η τιμή :!: 8O Θα τρελαθώ ρε παιδιά. Τώρα σίγουρα έχασα τα αρχεία μου...

PS: τώρα είμαι σε internet cafe οπότε μην περιμένετε να απαντήσω σε όλα τα topics. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή στο μέλλον μια φώτο με το laptop ου όπως ήταν και όπως το έκανα εχθές κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

PS2: Μιας και δεν έχω laptop σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο. Τι λέτε για αυτό που διαφημίζει το Media Markt με τα 399 ευρώ; Αξίζει να το αγοράσω; Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο έτσι κι αλλιώς, περισσότερο για να μπαίνω στο internet και να βλέπω καμιά ταινία. Άντε να φτιάχνω και κάνα βιντεάκι. Να το πάρω;;

Alcatraz wrote: Για πες μου Ανέστη, το εργαλείο δουλεύει; Γιατί και το δικό μου είχε πάθει ένα πρόβλημα παλιά.

Όχι, τώρα σίγουρα δεν δουλεύει, έτσι όπως το έκανα... Εγχείρηση ανοιχτού laptop έκανα εχθές!