- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
TheReaper wrote: Τι λες ρε;;; Αυτή η επιφάνεια εργασίας είναι αυτή που είχα εγώ στο δικό μου laptop. Απλά όταν έβαλα τον σκληρό μου στο laptop της αδερφής μου έβγαλε εκτός από τα αρχεά μου, και την επιφάνεια εργασίας που είχα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Lalo007 wrote:
TheReaper wrote: Τι λες ρε;;; Αυτή η επιφάνεια εργασίας είναι αυτή που είχα εγώ στο δικό μου laptop. Απλά όταν έβαλα τον σκληρό μου στο laptop της αδερφής μου έβγαλε εκτός από τα αρχεά μου, και την επιφάνεια εργασίας που είχα.
Ααααα ακομα χειροτερα....Εισαι "πειρατης"....(Εγω φταιω που πηγα να σε καλυψω,αλλα τελικα προδωθηκες μονος σου )
TheReaper wrote: [center:cy87qnum]EINAI ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!![/center:cy87qnum]
Γνωρίζετε όλοι το πρόβλημα που είχα με το laptop μου(αιωνία του η μνήμη). Σας είχα πει και τη διάγνωση που μου κάνανε στο Πλαίσιο. Μάλιστα πριν το παραλάβω από το service μίλησα με τον τεχνικό, ο οποίος το εξέτασε και όταν τον ρώτησα για τον δίσκο και σε τι κατάσταση βρίσκεται μου είπε απλά "Ακούγεται ότι χτυπάει".
Αυτήν τη στιγμή μου έρχεται εμένα να πάω και να τον χτυπήσω τον άχρηστο, γιατί πάλι καλά που ο Θεός μου έδωσε μυαλό και πέταξα ολόκληρο το laptop εκτός από τον σκληρό, τον οποίο έβαλα στο laptop της αδερφής μου, αφού αυτό που είχα είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο με το δικό της. Και, ω τι έκπληξη, ο δίσκος δολεύει μια χαρά!
Και όλα μου τα δεδομένα μέσα είναι και οι ρυθμίσεις που είχα από το προηγούμενο σύστημα επίσης. Τα περνάω αυτή τη στιγμή στον εξωτερικό που αγόρασα πριν πάθω τον ντουρβουτζά με το laptop. Φιλικά σας συμβουλεύω παιδιά και με όση ειλικρίνεια διαθέτω: προσέχτε που πάτε και τι σας λένε. Προσέχτε γιατί μπορεί να σας πουν τίποτα που να μην ισχύει και μετά να τραβάτε τα μαλλιά σας.... Εγώ σχεδόν σώθηκα. Τώρα θέλω ένα καινούριο μηχάνημα μόνο και είμαι ΟΚ.
Ρε τους άσχετους. Ακόμη κι εγώ να ήμουν, αν ήθελα να λέω πως έκανα διάγνωση σε κάτι, πρώτα θα το άνοιγα για να το ψάξω σωστά!
Spiroslp wrote: Και εγώ είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Το Πλαίσιο πραγματικά με έχει απογοητεύσει. Είναι και μερικοί εδώ που προσπαθούν να σου πουλήσουν πράγματα από την βιτρίνα χωρίς καν να ψάξουν άμα έχουν απόθεμα και γενικά το έχω σιχαθεί το Πλαίσιο. Το Multirama από την άλλα είναι πολύ εντάξει.
Πέρα από αυτά. Άμα το σηκώνει η τσέπη σας πάρτε Macbook. Εγώ έχω πραγματικά ησυχάσει από όλα αυτά.
Εγώ πιστεύω πως είναι μούφα αυτα τα laptop. Και τα windows που έχουν χάλια είναι. Θα μου πείτε τώρα "μπορείς να τα αλλάξεις", ναι αλλά δεν νομίζω πως αξίζει τα λεφτά ένα τέτοιο laptop. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει σκαλώσει στο μυαλό πως είναι χάλια. Όσο για desktop δεν το συζητώ. Το επόμενο που θα πάρω θα μου το φτιάξει ένας που ξέρω πολύ καλά. Θα διαλέξω μόνος μου το κουτί και θα το φουλάρω. Θα μου προτείνει αυτός τα καλύτερα. Έτοιμο pc ΔΕΝ ξαναγοράζω.BigBoss wrote: Όταν αποφασίσω να παρω αλλο laptop σιγουρα της apple θα ειναι. Τωρα και για desktop το ιδιο θα εκανα αλλά δεν κανουν για gaming ρε γ***το...
mplip wrote: Και στα win μηχανήματα μπορείς να περάσεις dual boot λειτουργικό (μερικοί μερακλήδες βάζουν και macos) αλλά εκτός του ότι χρειάζεσαι τρελλό μηχάνημα για να αντέξει (λόγω διαφορετικής σχεδιασης επεξεργαστών), θέλει και προσοχη μη γίνει καμιά στραβή με τα δεδομένα μας.
Πάντως είναι παρηγορητικό ότι όλοι μας λίγο πολύ είμαστε απο μόνοι μας μαστόρια :cool: