Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με laptop

More
21 Sep 2010 19:06 #79088 by Lalo007

TheReaper wrote: Τι λες ρε;;; Αυτή η επιφάνεια εργασίας είναι αυτή που είχα εγώ στο δικό μου laptop. Απλά όταν έβαλα τον σκληρό μου στο laptop της αδερφής μου έβγαλε εκτός από τα αρχεά μου, και την επιφάνεια εργασίας που είχα.

Ααααα ακομα χειροτερα....Εισαι "πειρατης"....(Εγω φταιω που πηγα να σε καλυψω,αλλα τελικα προδωθηκες μονος σου :mrgreen: )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Sep 2010 17:50 #79175 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote:

TheReaper wrote: Τι λες ρε;;; Αυτή η επιφάνεια εργασίας είναι αυτή που είχα εγώ στο δικό μου laptop. Απλά όταν έβαλα τον σκληρό μου στο laptop της αδερφής μου έβγαλε εκτός από τα αρχεά μου, και την επιφάνεια εργασίας που είχα.

Ααααα ακομα χειροτερα....Εισαι "πειρατης"....(Εγω φταιω που πηγα να σε καλυψω,αλλα τελικα προδωθηκες μονος σου :mrgreen: )

Λοιπόν μετά από πολλή σκέψη επιτέλους κατάλαβα τι εννοούσες. Ναι, εντάξει, σαν "καλό" παιδάκι κι εγώ μερικές φορές κατεβάζω. Αλλά όχι παιχνίδια. Μόνο καμιά ταινία ή μουσική που μου αρέσει. Αν και τις περισσότερες φορές είναι σε χάλια ποιότητα και τα ξανασβήνω. :?

More
30 Sep 2010 09:59 #79965 by ifigeniaki

TheReaper wrote: [center:cy87qnum]EINAI ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!![/center:cy87qnum]

Γνωρίζετε όλοι το πρόβλημα που είχα με το laptop μου(αιωνία του η μνήμη). Σας είχα πει και τη διάγνωση που μου κάνανε στο Πλαίσιο. Μάλιστα πριν το παραλάβω από το service μίλησα με τον τεχνικό, ο οποίος το εξέτασε και όταν τον ρώτησα για τον δίσκο και σε τι κατάσταση βρίσκεται μου είπε απλά "Ακούγεται ότι χτυπάει".

Αυτήν τη στιγμή μου έρχεται εμένα να πάω και να τον χτυπήσω τον άχρηστο, γιατί πάλι καλά που ο Θεός μου έδωσε μυαλό και πέταξα ολόκληρο το laptop εκτός από τον σκληρό, τον οποίο έβαλα στο laptop της αδερφής μου, αφού αυτό που είχα είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο με το δικό της. Και, ω τι έκπληξη, ο δίσκος δολεύει μια χαρά!

Και όλα μου τα δεδομένα μέσα είναι και οι ρυθμίσεις που είχα από το προηγούμενο σύστημα επίσης. Τα περνάω αυτή τη στιγμή στον εξωτερικό που αγόρασα πριν πάθω τον ντουρβουτζά με το laptop. Φιλικά σας συμβουλεύω παιδιά και με όση ειλικρίνεια διαθέτω: προσέχτε που πάτε και τι σας λένε. Προσέχτε γιατί μπορεί να σας πουν τίποτα που να μην ισχύει και μετά να τραβάτε τα μαλλιά σας.... Εγώ σχεδόν σώθηκα. Τώρα θέλω ένα καινούριο μηχάνημα μόνο και είμαι ΟΚ.

Ρε τους άσχετους. Ακόμη κι εγώ να ήμουν, αν ήθελα να λέω πως έκανα διάγνωση σε κάτι, πρώτα θα το άνοιγα για να το ψάξω σωστά!

Συμφωνώ για το "Είναι όλοι άχρηστοι". Εκεί μπορείς να πας έναν υπολογιστή που έχει ένα πρόβλημα και αυτοί να σου δημιουργήσουν δέκα προβλήματα. Ένας φίλος μου είχε πάει το laptop του για επιδιόρθωση και αυτοί του αλλάξανε την μητρική (η οποία λειτουργούσε μια χαρά) με κάποια άλλη, ίδιο μοντέλο αλλά μισο-χαλασμένη. Τι να πεις, δίνεις τα ευρώ σου για να σου χαλάσουν τον υπολογιστή. Για αυτό εγώ πηγαίνω τον υπολογιστή μου μόνο σε μικρά μαγαζάκια της γειτονιάς, έτσι και τους ενισχύω και ξέρω ότι η δουλειά μου θα γίνει.

More
30 Sep 2010 11:03 #79979 by Spiroslp
Και εγώ είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Το Πλαίσιο πραγματικά με έχει απογοητεύσει. Είναι και μερικοί εδώ που προσπαθούν να σου πουλήσουν πράγματα από την βιτρίνα χωρίς καν να ψάξουν άμα έχουν απόθεμα και γενικά το έχω σιχαθεί το Πλαίσιο. Το Multirama από την άλλα είναι πολύ εντάξει.
Πέρα από αυτά. Άμα το σηκώνει η τσέπη σας πάρτε Macbook. Εγώ έχω πραγματικά ησυχάσει από όλα αυτά.

More
30 Sep 2010 15:01 #80015 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Spiroslp wrote: Και εγώ είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Το Πλαίσιο πραγματικά με έχει απογοητεύσει. Είναι και μερικοί εδώ που προσπαθούν να σου πουλήσουν πράγματα από την βιτρίνα χωρίς καν να ψάξουν άμα έχουν απόθεμα και γενικά το έχω σιχαθεί το Πλαίσιο. Το Multirama από την άλλα είναι πολύ εντάξει.
Πέρα από αυτά. Άμα το σηκώνει η τσέπη σας πάρτε Macbook. Εγώ έχω πραγματικά ησυχάσει από όλα αυτά.

Όταν αποφασίσω να παρω αλλο laptop σιγουρα της apple θα ειναι. Τωρα και για desktop το ιδιο θα εκανα αλλά δεν κανουν για gaming ρε γ***το... :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Sep 2010 17:03 #80025 by Ιβάν

BigBoss wrote: Όταν αποφασίσω να παρω αλλο laptop σιγουρα της apple θα ειναι. Τωρα και για desktop το ιδιο θα εκανα αλλά δεν κανουν για gaming ρε γ***το... :roll:

Εγώ πιστεύω πως είναι μούφα αυτα τα laptop. Και τα windows που έχουν χάλια είναι. Θα μου πείτε τώρα "μπορείς να τα αλλάξεις", ναι αλλά δεν νομίζω πως αξίζει τα λεφτά ένα τέτοιο laptop. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει σκαλώσει στο μυαλό πως είναι χάλια. Όσο για desktop δεν το συζητώ. Το επόμενο που θα πάρω θα μου το φτιάξει ένας που ξέρω πολύ καλά. Θα διαλέξω μόνος μου το κουτί και θα το φουλάρω. Θα μου προτείνει αυτός τα καλύτερα. Έτοιμο pc ΔΕΝ ξαναγοράζω.

More
30 Sep 2010 19:09 #80054 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τι ΛΕΣ; Καταρχην τα apple ΔΕΝ έχουν Windows!!! Γι' αυτο το λογο τα αγοράζει ο κοσμος άλλωστε. Στα apple χρησιμοποιείται το λειτουργικό MAC OS το οποιο είναι 1000 φορες ποιο σταθερο απο τα windows και αν δεν κανω λάθος δεν χρειαζεται antivirus. Ακόμη υπάρχουν παρα πολλα προγραμματα τα οποία δεν τρεχουν στα windows τα οποια κυριως είναι για επαγγελματική αλλά ευκολη επεξεργασια βιντεο.

Τώρα αν χρειαστει να τρέξεις κάποια εφαρμογη των windows δεν υπάρχει κανενα προβλημμα καθως μπορεις να εγκαταστάσεις windows emulator και να τρέξεις οτι θες ή να περασεις ολοκληρα τα windows με dual boot.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Oct 2010 07:23 #80417 by mplip
Replied by mplip on topic Πρόβλημα με laptop
Και στα win μηχανήματα μπορείς να περάσεις dual boot λειτουργικό (μερικοί μερακλήδες βάζουν και macos) αλλά εκτός του ότι χρειάζεσαι τρελλό μηχάνημα για να αντέξει (λόγω διαφορετικής σχεδιασης επεξεργαστών), θέλει και προσοχη μη γίνει καμιά στραβή με τα δεδομένα μας.

Πάντως είναι παρηγορητικό ότι όλοι μας λίγο πολύ είμαστε απο μόνοι μας μαστόρια :cool:

More
04 Oct 2010 18:35 #80462 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mplip wrote: Και στα win μηχανήματα μπορείς να περάσεις dual boot λειτουργικό (μερικοί μερακλήδες βάζουν και macos) αλλά εκτός του ότι χρειάζεσαι τρελλό μηχάνημα για να αντέξει (λόγω διαφορετικής σχεδιασης επεξεργαστών), θέλει και προσοχη μη γίνει καμιά στραβή με τα δεδομένα μας.

Πάντως είναι παρηγορητικό ότι όλοι μας λίγο πολύ είμαστε απο μόνοι μας μαστόρια :cool:

Γινεται αυτο το πραγμα; Οταν πηγα να περασω MAC OS X μου πεταξε σφαλμα! Πωπω θα το ψαξω να το κάνω!!

More
04 Oct 2010 18:46 #80466 by rafor
Replied by rafor on topic Πρόβλημα με laptop
Τα MacOs, απλα εχουν την ιδιαιτεροτητα οτι πολλα προγραμματα που βγαινουν για Windows(XP,Vista,7)δεν βγαινουν για τα MacOs.Oσο για desktop, θα ειναι χοντρη γκαφα αμα αγορασεις.Μπορεις ανετοτατα να παρεις ενα της Asus που desktops βγαζει πολυ καλα και θα σου τρεχουν τα παιχνιδια σφαιρα!