Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με laptop

More
14 Sep 2010 18:28 #78515 by Aνέστης Αδαμίδης
[center:1ybedr3p]EINAI ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!![/center:1ybedr3p]

Γνωρίζετε όλοι το πρόβλημα που είχα με το laptop μου(αιωνία του η μνήμη). Σας είχα πει και τη διάγνωση που μου κάνανε στο Πλαίσιο. Μάλιστα πριν το παραλάβω από το service μίλησα με τον τεχνικό, ο οποίος το εξέτασε και όταν τον ρώτησα για τον δίσκο και σε τι κατάσταση βρίσκεται μου είπε απλά "Ακούγεται ότι χτυπάει".

Αυτήν τη στιγμή μου έρχεται εμένα να πάω και να τον χτυπήσω τον άχρηστο, γιατί πάλι καλά που ο Θεός μου έδωσε μυαλό και πέταξα ολόκληρο το laptop εκτός από τον σκληρό, τον οποίο έβαλα στο laptop της αδερφής μου, αφού αυτό που είχα είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο με το δικό της. Και, ω τι έκπληξη, ο δίσκος δολεύει μια χαρά!

Και όλα μου τα δεδομένα μέσα είναι και οι ρυθμίσεις που είχα από το προηγούμενο σύστημα επίσης. Τα περνάω αυτή τη στιγμή στον εξωτερικό που αγόρασα πριν πάθω τον ντουρβουτζά με το laptop. Φιλικά σας συμβουλεύω παιδιά και με όση ειλικρίνεια διαθέτω: προσέχτε που πάτε και τι σας λένε. Προσέχτε γιατί μπορεί να σας πουν τίποτα που να μην ισχύει και μετά να τραβάτε τα μαλλιά σας.... Εγώ σχεδόν σώθηκα. Τώρα θέλω ένα καινούριο μηχάνημα μόνο και είμαι ΟΚ.

Ρε τους άσχετους. Ακόμη κι εγώ να ήμουν, αν ήθελα να λέω πως έκανα διάγνωση σε κάτι, πρώτα θα το άνοιγα για να το ψάξω σωστά!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2010 18:40 #78517 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Στο ειπάάάά!

BigBoss wrote: Πάντως τα αρχεια σου δεν τα χάνεις ;)

It feels good always being right baby!!! =D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 Sep 2010 18:49 #78518 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι ρε Boss, τα αρχεία δεν τα έχανα έτσι κι αλλιώς. Αλλά διαφορετικά νιώθεις όταν τα ΒΡΙΣΚΕΙΣ μόνος σου και διαφορετικά όταν σου λένε ότι θέλουν 80 ευρώ για τα 4 Giga και μετά όταν σου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα να ακούς ότι για να τα σώσεις πρέπει να πας σε ειδικούς με τουλάχιστον ένα 500άρι στο χέρι. Με 500 ευρώ παίρνω 2 PS3 δηλαδή. Άσε που στο κάτω-κάτω, οι εταιρείες αυτές πουλάνε φρούδες ελπίδες, γιατί σου λένε ότι θα τους προπληρώσεις για να κάνουν τη δουλειά, αλλά μετά σου λένε "Ξέρετε κύριε Χαραλάμπους...η εγχείρηση απέτυχε. Τον χάσαμε τον ασθενή..." και εσύ μένεις μ*****ς και με το στόμα ανοιχτό. Οπότε πιο φθηνό θα σου ερχόταν απλά να το πετάξεις... :-/

More
14 Sep 2010 18:55 #78519 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: "Ξέρετε κύριε Χαραλάμπους...η εγχείρηση απέτυχε. Τον χάσαμε τον ασθενή..." και εσύ μένεις μ*****ς και με το στόμα ανοιχτό. Οπότε πιο φθηνό θα σου ερχόταν απλά να το πετάξεις... :-/

Καταρχην εγω πρωτα ρωταω και μετα πληρωνω. Δεύτερον δεν παταω το ποδι μου ΠΟΤΕ στο πλαίσιο για service, μονο σε τοπικα καταστηματα. Τρίτον, στο ειπαμε πως αν ηταν χαλασμενος ο δισκος θα εβγαινε μηνυμα αρα φταις κι εσυ.

Τουλαχιστον αλλη φορα ξερεις... οχι πλαισιο (ουτε και e-shop)

TheReaper wrote: Με 500 ευρώ παίρνω 2 PS3 δηλαδή.

Χμμ και τι θα τα κανεις 2 PS3? Συλογή σαν αυτον;

[youtube:2ubiec15]
[/youtube:2ubiec15]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 Sep 2010 19:16 #78520 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Χμμ και τι θα τα κανεις 2 PS3? Συλογή σαν αυτον;

Όχι βέβαια. Θα ζητήσω να γίνω συντάκτης στο GameWorld και το ένα θα το έχω για αναπληρωματικό, σε περίπτωση που το άλλο πάθει κάποια βλέβη και θα είναι στο service. Ή μπορεί να το ανταλλάξω για κάνα X-Box 360 και μετά που θα γίνω συντάκτης θα δοκιμάζω τίτλους που θα βγαίνουν και στις δύο κονσόλες, πέρα από τους αποκλειστικούς.

Τώρα να σου πω για το πλαίσιο, πήγα μόνο επειδή ήταν το πιο φθηνό. Και σε αντιπροσωπεία της HP να πήγαινα όμως η μεταφορά δεδομένων έχει μεγάλο κόστος, ανάλογα και το ποσό των δεδομένων που θέλεις να μεταφέρεις.

More
21 Sep 2010 14:16 #79066 by Aνέστης Αδαμίδης
Το laptop μου όπως ήταv:

twitpic.com/jxyaf

Και όπως το έκανα:

[img

Μιλάμε για πολύ ιδρώτα όμως....!!

Sotaneg wrote: τα laptop δεν ειναι ευκολο να τα ανοιξεις, να τα "ξεκοιλιασεις" και να μαθεις... :)

Άκου τι λέει;! :lol: :lol:

Kαι εδώ είναι το laptop της αδερφής μου με τον δικό μου σκληρό μέσα.

[img

More
21 Sep 2010 14:26 #79067 by Lalo007

TheReaper wrote: Το laptop μου όπως ήταv:

twitpic.com/jxyaf

Και όπως το έκανα:

Μιλάμε για πολύ ιδρώτα όμως....!!

Sotaneg wrote: τα laptop δεν ειναι ευκολο να τα ανοιξεις, να τα "ξεκοιλιασεις" και να μαθεις... :)

Άκου τι λέει;! :lol: :lol:

Kαι εδώ είναι το laptop της αδερφής μου με τον δικό μου σκληρό μέσα.

[img

Ωραιο Mtorrent εχει η αδερφη σου... :P

More
21 Sep 2010 14:55 #79070 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι λες ρε;;; Αυτή η επιφάνεια εργασίας είναι αυτή που είχα εγώ στο δικό μου laptop. Απλά όταν έβαλα τον σκληρό μου στο laptop της αδερφής μου έβγαλε εκτός από τα αρχεά μου, και την επιφάνεια εργασίας που είχα.

More
21 Sep 2010 16:06 #79074 by Ιβάν

TheReaper wrote: Τι λες ρε;;; Αυτή η επιφάνεια εργασίας είναι αυτή που είχα εγώ στο δικό μου laptop. Απλά όταν έβαλα τον σκληρό μου στο laptop της αδερφής μου έβγαλε εκτός από τα αρχεά μου, και την επιφάνεια εργασίας που είχα.

Λογικό δεν είναι ρε Reaper? Ακόμα και τα Windows εκεί αποθηκεύονται! Τα αλλά τα χαρτιά τι είναι? Τα βρήκες μέσα στο laptop? :lol:

More
21 Sep 2010 16:52 #79080 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι, είναι οι βίδες που έβγαλα από το laptop. Τις έβαζα εκεί μέσα και έγραφα απ'έξω από ποιο μέρος τις έβγαλα, σε περίπτωση που τις ξαναβίδωνα. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έγινε...