Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με laptop

More
21 Oct 2010 22:21 #82286 by Alex
Replied by Alex on topic Πρόβλημα με laptop
Περίεργο εφόσον το πήρες από εδώ... Αλλά το θεωρείς τόσο σημαντικό;

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2010 23:01 #82288 by Aνέστης Αδαμίδης
E, όσο να ναι, δεν το περίμενα να είναι έτσι. Τώρα για το αν ήταν σημαντικό, όχι, δεν ήταν και τόσο.

More
22 Oct 2010 03:16 #82305 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:
Δεν το πιστεύω ρε παιδιά! Για να δείτε και πόσο καλό τυφλό σύστημα ξέρω, ακούστε αυτό:
το πληκτρολόγιο στο νέο laptop έχει μόνο τους αγγλικούς χαρακτήρες. Στην αρχή δεν έγραφε καν ελληνικά, αλλά το έφτιαξα αυτό. Μέχρι αυτή την ώρα δεν το είχα παρατηρήσει, το πιστεύετε;

Σιγα.. Τοσα χρόνια δεν εμαθες που βρισκεται το κάθε γράμμα;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Oct 2010 11:20 #82306 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote:
Δεν το πιστεύω ρε παιδιά! Για να δείτε και πόσο καλό τυφλό σύστημα ξέρω, ακούστε αυτό:
το πληκτρολόγιο στο νέο laptop έχει μόνο τους αγγλικούς χαρακτήρες. Στην αρχή δεν έγραφε καν ελληνικά, αλλά το έφτιαξα αυτό. Μέχρι αυτή την ώρα δεν το είχα παρατηρήσει, το πιστεύετε;

Σιγα.. Τοσα χρόνια δεν εμαθες που βρισκεται το κάθε γράμμα;

Έγραφα ασυνείδητα.

More
28 Oct 2010 00:55 #82735 by lavezzi7
Χαίρεται μετά από καιρό! :D

Δεν έγραφα τόσο καιρό γιατί δεν είχα laptop μιας και αυτό τα έπαιξε.Για την ακρίβεια η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου(μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα).Αιτία είναι το νερό(ή μάλλον και λάσπη μαζί) αλλά κυρίως νερό.Το θέμα είναι μεγάλη ιστορία να εξηγήσω το τι και πως και δεν έχω χρόνο.Έπεσε σε νερό,το πήγα σε τεχνικό και μου είπε να το αφήσω να στεγνώσει,να φύγει το νερό και μετά να το δοκιμάσω στην πρίζα και αν δουλεύει(φορτίζει)έχει καλώς,αλλιώς κλάφτο!Με τα πολλά τελικά σήμερα φόρτισε αλλά όταν το ανοίγω μου βγάζει στην οθόνη κάτι χρώματα μπλε,μαύρο λες και είναι διαλυμένη.Δεν ξέρω αν έχετε δει ποτέ κινητό με κατεστραμένη οθόνη,κάτι ανάλογο φανταστείτε αλλά σε 17 ίντσες.Μία ερώτηση θέλω να κάνω πάνω στο θέμα.Το πρόβλημα λύνεται?Και αν ναι εύκολα?Με ένα καλό ποσό μέχρι 500 ευρώ.Στο περίπου πάντα οι τιμές,δεν ζητάω να μου πείτε ακριβώς.Το θέμα είναι ότι φορτίζει κανονικά αλλά η οθόνη δεν βγάζει τίποτα.

Αν γνωρίζετε κάτι,βοηθήστε και θα το δω εγώ μέσω dsi αλλά δυστυχώς δεν θα μπορώ να απαντήσω.

More
28 Oct 2010 03:36 #82743 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αν ειναι μονο η οθονη, απλα πήγαινε το laptop σε ενα καταστημα που αλλάζει οθονες.

Να το πρώτο αποτελεσμα που πηρα απο την google.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Oct 2010 11:31 #82861 by Alex
Replied by Alex on topic Πρόβλημα με laptop
Δες με εξωτερική οθόνη αν παίζει...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
06 Nov 2010 13:39 #83554 by Aνέστης Αδαμίδης
Είχα ένα πρόβλημα με το καινούριο laptop. Δεν μπορούσα να κάνω βιντεοκλήση. Ρε τι γίνεται, ρε τι τρέχει, το πάω σήμερα στο e-shop. Το κοιτάζει εκεί το παιδί, το βλέπει και στον υπολογιστή και μου λέει "Λογικό να μη δουλεύει. Δεν έχει webcam". Εγώ τρελάθηκα. Μου δείχνει την οθόνη του και όντως δεν έγραφε στα τεχνικά χαρακτηριστικά να έχει κάμερα ενσωματωμένη. Και του είπα πως αυτό δεν ήταν δυνατόν και πήγα και του έδειξα το προϊόν στο φυλλάδιο που έχουν για την περίοδο αυτή.

Πήρε στα κεντρικά τους και μιλούσαν αρκετή ώρα, ώσπου τελικά το έκλεισαν και μου είπε ο άνθρωπος ότι έχει γίνει λάθος στην εκτύπωση του φυλλαδίου. Τέλος πάντων, με τούτα και με κείνα και για να μην πολυλογώ, μου πρότεινε 3 κάμερες εξωτερικές, για τις οποίες δεν πλήρωσα τίποτα και αυτή που διάλεξα είναι τρομερό εργαλείο, με ανάλυση 800x600. Στο τέλος μου εξήγησε ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει η υποδοχή για webcam, αλλά δεν υπάρχει η webcam.

Στο τέλος δεν με ενόχλησε τόσο η ανυπαρξία της webcam ούτε το λάθος του φυλλαδίου. Πήρα την εξωτερική και καθάρισα. Και είναι και καλύτερη απ' ότι θα ήταν μια ενσωματωμένη. Μετά είδα και ένα headset με μικρόφωνο σε προσφορά με 8,9 ευρώ από 16 και το πήρα και αυτό. Για σένα ρε Αφεντικό, που δεν με ακούς στο skype!! :mrgreen:

More
06 Nov 2010 14:48 #83561 by Olga Chatzidaki
υπαρχει περιπτωση να ναι ιος..

More
06 Nov 2010 15:00 #83570 by Aνέστης Αδαμίδης
Ποιο να είναι ιός;