Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Το Corsair είναι υπέρ αρκετό και θα χωρέσει άνετα όλα τα εξαρτήματα που έχεις. Οι κάρτες (κάθε λογής) έχουν μέγιστο μήκος 30cm, δύσκολα μια κάρτα είναι παραπάνω από 300mm ! Με εξαίρεση ορισμένες High end (Titan, Fury κλπ).GamerUrso wrote: Καλησπέρα σε όλους!
Σύντομα θα φτιάξω ένα νεο PC Και θα ήθελα τη γνώμη σας για τι κουτι να πάρω.
Ο υπολογιστής που έχω παραγγείλει είναι :
ASUS Z170 PRO GAMING
INTEL CORE I5-6600K 3.50GHZ LGA1151
RAM CORSAIR VENGEANCE LPX RED 16GB
COOLERMASTER HYPER 212X
COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR 80+ BRONZE
SSD Samsung EVO 750 500
Και απο το προηγούμενο PC που είχα κρατάω τη κάρτα γραφικών και το 2ΤΒ HDD.
Η Κάρτα είναι η HIS ATI Raderon HD 7970.
Η Ερώτηση μου είναι τι κουτι να πάρω; Η κάρτα μου ειναι περίπου 320 mm Και η ψήκτρα 160 mm
Είχα υπόψιν το κουτάκι τις Corsair το CORSAIR CARBIDE SERIES 200R αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θα τα χωράει όλα. Τι λέτε;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Pokemon wrote:
GamerUrso wrote: Καλησπέρα σε όλους!
Σύντομα θα φτιάξω ένα νεο PC Και θα ήθελα τη γνώμη σας για τι κουτι να πάρω.
Ο υπολογιστής που έχω παραγγείλει είναι :
ASUS Z170 PRO GAMING
INTEL CORE I5-6600K 3.50GHZ LGA1151
RAM CORSAIR VENGEANCE LPX RED 16GB
COOLERMASTER HYPER 212X
COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR 80+ BRONZE
SSD Samsung EVO 750 500
Και απο το προηγούμενο PC που είχα κρατάω τη κάρτα γραφικών και το 2ΤΒ HDD.
Η Κάρτα είναι η HIS ATI Raderon HD 7970.
Η Ερώτηση μου είναι τι κουτι να πάρω; Η κάρτα μου ειναι περίπου 320 mm Και η ψήκτρα 160 mm
Είχα υπόψιν το κουτάκι τις Corsair το CORSAIR CARBIDE SERIES 200R αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θα τα χωράει όλα. Τι λέτε;Warning: Spoiler!Το Corsair είναι υπέρ αρκετό και θα χωρέσει άνετα όλα τα εξαρτήματα που έχεις. Οι κάρτες (κάθε λογής) έχουν μέγιστο μήκος 30cm, δύσκολα μια κάρτα είναι παραπάνω από 300mm ! Με εξαίρεση ορισμένες High end (Titan, Fury κλπ).
Από UPS (που αναφέρθηκε πριν). Οι κατασκευαστές είναι 2 : APC και EATON. Οτιδήποτε άλλο, είναι κινέζικες απομιμήσεις με ημερομηνία λήξεως.
Το Eaton που έχω είναι 8 ετών, μόνο μπαταρίες αλλάζω, και ανεμιστήρες λόγω υψηλών στροφών (είναι Rack, Online κατηγορίας 3KVA).
joker84 wrote: Καλησπέρα...έχω την MSI 970 GAMING RETAIL μητρική...και θέλω να κουμπώσω πάνω της την MSI RADEON RX470 GAMING X 4GB.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λέγοντάς μου εάν η μητρική κάρτα μπορεί να υποστηρίξει αυτή την κάρτα γραφικών;
Μπερδεύομαι με το ότι η μητρική λέει PCIe 2.0 x16 ενώ η κάρτα γραφικών PCI Express x16 3.0.
i)Ναι αντέχει, έστω και οριακάsageNaruto13 wrote: i)Αν θέλω να βάλω δεύτερη gpu τη σηκώνει το τροφοδοτικό?
ii)Τι ups θα χρειαζόταν να πάρω κυρίως για προστασία από αλλαγή τάσης(αμα κρατει και 2-3 λεπτά ανοικτό το pc να σώσουμε καμμια εργασία, δεν με χαλάει).Θα του βάλω πάνω και την οθόνη(λέει 51 watt κατανάλωση) άντε και το modem. Αρχικό budget 100 Ε(άλλα και πάλι βλέπουμε).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν πας σε Ultrawide, σιγουρέψου πρώτα αν τα παινχίδια που παίζεις υποστηρίζουν 21:9.matsamas wrote: Τι γνωμη σας θα ηθελα και εγω σε μια ναβαθμιση που θελω να κανω.
Παιζω σε 4κ στην asus pb287Q 60hz/1ms με 1 evga gtx 1080 ftw.
Nα παω σε 21:9 ultra wide curved 3440x1440 (lg 34uc88-b) η να παρω αλλη μια 1080 ftw για sli και να παραμεινω σε 4κ?
Εχει κανεις σας ultrawide curved?? γνωμες?
Ευχαριστω πολυ!