Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καλησπέρα στην ομάδα.
έχω ενα pc με τα εξής χαρακτηριστικά
BITFENIX NEOS MIDI
www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LEUSB3/
Amd FX 4300
8GB RAM
500 GB WD
AMD RADEON HD 7770 1GB
Corsair cx600 80+ bronze
Το θέμα μου είναι οτι θέλω να αλλάξω καρτα γραφικών ( κατα προτίμιση σε Nvidia) ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό γιατι ειναι καλό και το κουτί ειναι 2 μηνών...
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
Myrmidon wrote:
dervic13 wrote: Καλημέρα παιδιά,θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή ο οποίος φοράει τα ακόλουθα:
-AMD FX:4130 Quad -Core Processor 3.8 GHz
-6GB RAM
-AMD Radeon hd 5450
-MSI-760GMA-P34
Ουσιαστικά με ενδιαφέρει να σηκώνει το fifa 16 και 17
Tι μου προτείνετε να βάλω?Tι να κρατήσω από τα παλιά?ώστε να συνδυάζονται?
Ευχαριστώ
Πριν ξεκινήσεις δες σε αυτό το σύνδεσμο πως τα πάει το FIFA με το υπάρχον PC σου Can You RUN It?
Θα χρειαστείς να βάλεις τη σύνθεση που έχεις τώρα, και μπορείς να δεις και άλλα παιχνίδια. Μπορείς επίσης να παίξεις με εικονική αναβάθμιση αλλάζοντας τα κομμάτια πχ GPU. Αν αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι ξεκίνα από τη GPU αλλά αφού πρώτα δεις πως παίζει το παιχνίδι στο υπάρχον PC. Υποθέτω έχεις οθόνη 1080p και θες κάτι από HD 5850, 6870, 7790 τουλάχιστον αλλά δε θα τις βρεις στην αγορά ή GTX 950/960 τουλάχιστον (AMD HD 5970, 7870 LE (XT), 7950, 280, 285) και νεότερες. Για αντιστοιχίες δες εδώ GPU Hierarcy
Ίσως σε καλύπτει και μια APU της AMD και γλυτώσεις το θέμα της GPU αλλά θα χρειαστεί να αλλάξεις μητρική μνήμες κλπ.Νομίζω ότι η CPU σε καλύπτει (.;.) Ξεκίνα από τα απλά (τις ασκήσεις επί χάρτου).
dervic13 wrote:
Myrmidon wrote:
dervic13 wrote: ............. με την gpu έχω θέμα,(ποιά προτείνεις?)
Για τον επεξεργαστή μου έγραψε κάλυψη 83% νομίζω για τις minimum αποδόσεις όμως.
Υπάρχει κ ένα άλλο θέμα όμως και θέλω την βοήθειά σου αν ξέρεις,μου κάνει ένα θόρυβο αρκετό θα έλεγα ο οποίος νόμιζα ότι ήταν από το τροφοδοτικό αλλά μόλις σταμάτησα τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή σταμάτησε και ο θόρυβος.
Θέλει αλλαγή?
Αν δεν έχεις ακόμα αγοράσει θα σου πρότεινα να πάρεις CyberPower www.skroutz.gr/c/41/ups/m/1965/CyberPower.htmlTheReaper wrote: Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μερκές προτάσεις. Θα ήθελα να προστατεύσω τον υπολογιστή μου από διακοπές ρεύματος και χρειάζομαι ένα UPS. Την τελευταία φορά που αγόρασα μόνος μου, κάτι έκανα λάθος και δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν εξεράγη, αλλά σταμάτησε να δουλεύει.
Θα μπορούσατε να μου κάνετε μερικές οικονομικές προτάσεις; Θα ήθελα να αποφύγω μάρκες τύπου Turbo-X για... λόγους. Σας ακούω.
tasgeo wrote:
Warning: Spoiler!Αν δεν έχεις ακόμα αγοράσει θα σου πρότεινα να πάρεις CyberPower www.skroutz.gr/c/41/ups/m/1965/CyberPower.htmlTheReaper wrote: Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μερκές προτάσεις. Θα ήθελα να προστατεύσω τον υπολογιστή μου από διακοπές ρεύματος και χρειάζομαι ένα UPS. Την τελευταία φορά που αγόρασα μόνος μου, κάτι έκανα λάθος και δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν εξεράγη, αλλά σταμάτησε να δουλεύει.
Θα μπορούσατε να μου κάνετε μερικές οικονομικές προτάσεις; Θα ήθελα να αποφύγω μάρκες τύπου Turbo-X για... λόγους. Σας ακούω.
και αυτό γιατι διαπίστωσα ότι είναι πολύ αξιόπιστα και vfm. Εχω ένα φτηνό εδώ και 2 χρόνια από τη σειρά Value και δεν με πρόδωσε ποτέ. Aν θελεις κατι ανώτερο, το CP900EPFCLCD είναι το φθηνότερο ups που σου βγάζει καθαρό ημιτονο για χρήση σε τροφοδοτικά pfc.