- Thank you received: 11
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Miatakias wrote: Θελω να παρω εναν δισκο για να εγκαταστησω παιχνδια αλλα και ταινιες , μουσικη κτλ.(τα windows 10 και τα βασικα προγραμματα θα τα βαλω σε SSD) . Απο το 2007 μεχρι σημερα εχω ενα WD 320gb 7200rpm και παιζει χωρις κανενα προβλημα οποτε εμπιστευομαι την WD.. Θελω τουλαχιστον 1 tera οποτε εχω βρει αυτον :
www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html με 64 cache /7200rpm 50 ευρο περιπου..
Αλλα σκευτομαι οτι σε 2-3 χρονια τα παιχνιδια μπορει να γινουν τεραστια , αρα το ενα τερα να μην ειναι τιποτα... Οποτε σκευτομαι για 2 τερα αλλα βλεπω οτι σε WD με γυρω στα 75ευρο που ειναι το περισσοτερο που μπορω να δωσω ο αντιστοιχος blue caviar εχει μολις 5400rpm και οχι 7200 που εχει ο ενα τερα , μονο ο cavia black εχει 7200 που κοστιζει 130 ευρο κοντα.. Δηλαδη αν παω με 2 τερα μπορω να παρω μονο seagate barracuda αυτο εδω :
www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.html με 64 cache/7200rpm
Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω πολυ καλες κριτικες σε ελλαδα και ολον τον κοσμο με πολλους να εχουν DOA , δηλαδη χαλασμενος με την αφιξη του 'η χαλαει μετα απο 2 χρονια και κατι μηνες (2 χρονια ειναι η εγγυηση του) οποτε φοβαμαι.. Δεν ειχα ποτε εμπειρια με seagate και μιας κι ο μονος εσωτερικος που ειχα ποτε ειναι ο WD εδω και 8+ χρονια περιπου δισταζω να παω σε seagate απο την αλλη με 25+ ευρο περνω 1 τερα παραπανω με θεωριτικα τα ιδια χαρακτηριστικα.. Οπως καταλαβαινετε θελω να μου πειτε για τις δικες σας εμπειριες σχετικα με τους δισκους και να μου προτηνετε την καλυτερη λυση..
dervic13 wrote: Καλημέρα παιδιά,θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή ο οποίος φοράει τα ακόλουθα:
-AMD FX:4130 Quad -Core Processor 3.8 GHz
-6GB RAM
-AMD Radeon hd 5450
-MSI-760GMA-P34
Ουσιαστικά με ενδιαφέρει να σηκώνει το fifa 16 και 17
Tι μου προτείνετε να βάλω?Tι να κρατήσω από τα παλιά?ώστε να συνδυάζονται?
Ευχαριστώ