Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
08 Mar 2016 15:12 #177681 by Alexandros Michalas
Cosmos II imho απο αυτά που πρότεινες :)

Αν έχεις χρόνο check και αυτά: Phanteks Enthoo Luxe καθώς και Phanteks Enthoo Primo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2016 19:49 #177692 by Myrmidon
NZXT Phantom 820 Λόγω τιμής, θυρών, bays, card reader και του fan controller.

More
17 Mar 2016 18:28 - 17 Mar 2016 20:08 #178168 by Tantos Valentinos
Παιδια οπως θα δειτε εχω ανεβασει μια εικονα απο το laptop που εχω εδω και 3 χρονια για οικιακη χρηση και πιο πολυ για να βλεπω ταινιες και και σειρες! Σαν fan του playstation πανατ επαιζα games στις διαφορες κονσολες της sony! Τωρα τελευταια και με αφορμη ενα δωρο ενος φιλου μου αρχησα να παιζω και στον υπολογιστη! Επειδη ομως ειμαι ασχετος περι της τεχνολογιας των pc θα ηθελα αν μπορει καποιος βλεποντας τα στοιχεια αυτου του υπολογιστη που σας δειχνω να με ενημερωσει πανω κατω τι δυνατοτητες εχει και μεχρι τι παιχνιδια μπορει να σηκωσει!!! Τελος,ενοειται οτι θα προβω μεχρι το καλοκαιρι σε πληρης gaming pc περιπου στα 2000 ευρω! τοσα μπρω να διαθεσω! για αυτο οποιος μπορει να με βοηθησει καταρχην με το πρωτο μου ερωτημα και μετα με το χτησιμο του pc θα του ημουν πολυ ευγνωμον!! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!

Attachments:
Last edit: 17 Mar 2016 20:08 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Mar 2016 20:16 #178173 by Μάνος Γρυπάρης
Αν εχεις μια καρτα γραφικων τουλάχιστον 2GB (ανέφερέ μας μοντέλο) τότε θα τρέχεις όλα τα games χωρίς πρόβλημα. Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι σε βγάζει άνετα.

Τώρα ανάλογα με το budget σου μπορούμε να σου προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις αναβάθμισης. Δηλαδή να πουλήσεις CPU, RAM, GPU και Motherboard στις Αγγελιες του Forum και να τα αλλάξεις με 4 νέα Parts.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 May 2016 19:24 - 10 May 2016 19:48 #181117 by Pan Ram
Θελω να παρω εναν δισκο για να εγκαταστησω παιχνδια αλλα και ταινιες , μουσικη κτλ.(τα windows 10 και τα βασικα προγραμματα θα τα βαλω σε SSD) . Απο το 2007 μεχρι σημερα εχω ενα WD 320gb 7200rpm και παιζει χωρις κανενα προβλημα οποτε εμπιστευομαι την WD.. Θελω τουλαχιστον 1 tera οποτε εχω βρει αυτον :

www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html με 64 cache /7200rpm 50 ευρο περιπου..

Αλλα σκευτομαι οτι σε 2-3 χρονια τα παιχνιδια μπορει να γινουν τεραστια , αρα το ενα τερα να μην ειναι τιποτα... Οποτε σκευτομαι για 2 τερα αλλα βλεπω οτι σε WD με γυρω στα 75ευρο που ειναι το περισσοτερο που μπορω να δωσω ο αντιστοιχος blue caviar εχει μολις 5400rpm και οχι 7200 που εχει ο ενα τερα , μονο ο cavia black εχει 7200 που κοστιζει 130 ευρο κοντα.. Δηλαδη αν παω με 2 τερα μπορω να παρω μονο seagate barracuda αυτο εδω :

www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.html με 64 cache/7200rpm

Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω πολυ καλες κριτικες σε ελλαδα και ολον τον κοσμο με πολλους να εχουν DOA , δηλαδη χαλασμενος με την αφιξη του 'η χαλαει μετα απο 2 χρονια και κατι μηνες (2 χρονια ειναι η εγγυηση του) οποτε φοβαμαι.. Δεν ειχα ποτε εμπειρια με seagate και μιας κι ο μονος εσωτερικος που ειχα ποτε ειναι ο WD εδω και 8+ χρονια περιπου δισταζω να παω σε seagate απο την αλλη με 25+ ευρο περνω 1 τερα παραπανω με θεωριτικα τα ιδια χαρακτηριστικα.. Οπως καταλαβαινετε θελω να μου πειτε για τις δικες σας εμπειριες σχετικα με τους δισκους και να μου προτηνετε την καλυτερη λυση..
Last edit: 10 May 2016 19:48 by Blood Prince.

More
23 May 2016 16:05 - 23 May 2016 17:06 #181672 by Vagelis
Καλησπέρα παιδιά ήταν παρω gaming laptop αλλα τελικά ήταν αρκετά τα χρήματα ενω μπορούσα να φτιάξω πιο δυνατό PC .. θελω να μου πείτε προτάσεις για mid towers έως 120€ και χωρίς τζαμί σκεφτομουν το Corsair 200R
Last edit: 23 May 2016 17:06 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
23 May 2016 17:20 - 23 May 2016 17:28 #181678 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Βαγγέλη, μπορείς να διαβάσεις το αναλυτικότατο άρθρο/οδηγό του Νίκου , στο οποίο δίνει πολλές συμβουλές όσον αφορά την αγορά για PC towers. Έχει, φυσικά, και mid towers, τα οποία σε ενδιαφέρουν.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 23 May 2016 17:28 by Γιώργος Λόλας.

More
23 May 2016 17:41 #181682 by Γιώργος Λόλας

Miatakias wrote: Θελω να παρω εναν δισκο για να εγκαταστησω παιχνδια αλλα και ταινιες , μουσικη κτλ.(τα windows 10 και τα βασικα προγραμματα θα τα βαλω σε SSD) . Απο το 2007 μεχρι σημερα εχω ενα WD 320gb 7200rpm και παιζει χωρις κανενα προβλημα οποτε εμπιστευομαι την WD.. Θελω τουλαχιστον 1 tera οποτε εχω βρει αυτον :

www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html με 64 cache /7200rpm 50 ευρο περιπου..

Αλλα σκευτομαι οτι σε 2-3 χρονια τα παιχνιδια μπορει να γινουν τεραστια , αρα το ενα τερα να μην ειναι τιποτα... Οποτε σκευτομαι για 2 τερα αλλα βλεπω οτι σε WD με γυρω στα 75ευρο που ειναι το περισσοτερο που μπορω να δωσω ο αντιστοιχος blue caviar εχει μολις 5400rpm και οχι 7200 που εχει ο ενα τερα , μονο ο cavia black εχει 7200 που κοστιζει 130 ευρο κοντα.. Δηλαδη αν παω με 2 τερα μπορω να παρω μονο seagate barracuda αυτο εδω :

www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.html με 64 cache/7200rpm

Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω πολυ καλες κριτικες σε ελλαδα και ολον τον κοσμο με πολλους να εχουν DOA , δηλαδη χαλασμενος με την αφιξη του 'η χαλαει μετα απο 2 χρονια και κατι μηνες (2 χρονια ειναι η εγγυηση του) οποτε φοβαμαι.. Δεν ειχα ποτε εμπειρια με seagate και μιας κι ο μονος εσωτερικος που ειχα ποτε ειναι ο WD εδω και 8+ χρονια περιπου δισταζω να παω σε seagate απο την αλλη με 25+ ευρο περνω 1 τερα παραπανω με θεωριτικα τα ιδια χαρακτηριστικα.. Οπως καταλαβαινετε θελω να μου πειτε για τις δικες σας εμπειριες σχετικα με τους δισκους και να μου προτηνετε την καλυτερη λυση..

Ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε προϊόντα της Western Digital και Seagate δε θα δεις. Προσωπικά, έχω ένα 2TB Seagate και δύο 500αριδες Western Digital και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Και μόνο λόγω του ψυχολογικού του θέματος, πήγαινε πάντως σε WD. Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. Προτείνω να κοιτάς τα Crazy Sundays στο e-shop, βάζουν συνέχεια προσφορές για σκληρούς. Μια φορά είχα δει 2TB WD στα 60κάτι ευρώ.

More
05 Jul 2016 08:03 #183536 by john
Καλημέρα παιδιά,θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή ο οποίος φοράει τα ακόλουθα:
-AMD FX:4130 Quad -Core Processor 3.8 GHz
-6GB RAM
-AMD Radeon hd 5450
-MSI-760GMA-P34
Ουσιαστικά με ενδιαφέρει να σηκώνει το fifa 16 και 17
Tι μου προτείνετε να βάλω?Tι να κρατήσω από τα παλιά?ώστε να συνδυάζονται?
Ευχαριστώ

More
05 Jul 2016 19:18 #183592 by Myrmidon

dervic13 wrote: Καλημέρα παιδιά,θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή ο οποίος φοράει τα ακόλουθα:
-AMD FX:4130 Quad -Core Processor 3.8 GHz
-6GB RAM
-AMD Radeon hd 5450
-MSI-760GMA-P34
Ουσιαστικά με ενδιαφέρει να σηκώνει το fifa 16 και 17
Tι μου προτείνετε να βάλω?Tι να κρατήσω από τα παλιά?ώστε να συνδυάζονται?
Ευχαριστώ

Πριν ξεκινήσεις δες σε αυτό το σύνδεσμο πως τα πάει το FIFA με το υπάρχον PC σου Can You RUN It?

Θα χρειαστείς να βάλεις τη σύνθεση που έχεις τώρα, και μπορείς να δεις και άλλα παιχνίδια. Μπορείς επίσης να παίξεις με εικονική αναβάθμιση αλλάζοντας τα κομμάτια πχ GPU. Αν αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι ξεκίνα από τη GPU αλλά αφού πρώτα δεις πως παίζει το παιχνίδι στο υπάρχον PC. Υποθέτω έχεις οθόνη 1080p και θες κάτι από HD 5850, 6870, 7790 τουλάχιστον αλλά δε θα τις βρεις στην αγορά ή GTX 950/960 τουλάχιστον (AMD HD 5970, 7870 LE (XT), 7950, 280, 285) και νεότερες. Για αντιστοιχίες δες εδώ GPU Hierarcy

Ίσως σε καλύπτει και μια APU της AMD και γλυτώσεις το θέμα της GPU αλλά θα χρειαστεί να αλλάξεις μητρική μνήμες κλπ.Νομίζω ότι η CPU σε καλύπτει (.;.) Ξεκίνα από τα απλά (τις ασκήσεις επί χάρτου).