Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
03 Mar 2016 16:26 #177454 by Myrmidon

Mystique wrote: Μια χαρα ειναι η 960 GTX αν και θα προτιμουσα κατι πιο καλο απ'την αμφιλεγομενη Palit. Τωρα για bottleneck με επεξεργαστη και τα υπολοιπα κομματια μαλλον δεν θα υπαρχει. ;)

Μα δεν αναφέρεται στην 960, αλλά σε κάποια από την οικογένεια Pascal όταν με το καλό βγουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2016 16:38 #177457 by Κατερίνα Μαρίνου
Αβυσσος ο pc, δεν μπορεις ποτε να ξερεις αν θα ταιριαζει ενα εξαρτημα με το αλλο. Να φανταστεις τωρα προσφατα εμαθα οτι οι μνημες Corsair Vengeance κανουν conflict με μητρικες που εχουν Sandy Bridge. Ευτυχως που με ξερουν στο Πλαισιο και λυνουν ολες τις αποριες μου. ;)

More
03 Mar 2016 17:10 #177462 by Manolis
Έχω ιδέα ακριβώς τι είναι το bottleneck μην ανησυχείς ;)
Αυτό που ξέρω για τις Pascal είναι ο,τι μαθαίνουμε όλοι στα φόρα και σε youtubechannels, από όσο ξέρω λοιπόν οι GP100 θα είναι περίπου 10x maxwell το οποίο όμως θα συμπεριφέρεται διαφορετικά από ο,τι τα τωρινά chips των gpu όσον αφορά το πως συλλειτουργούν με τις cpu. Κυρίως ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να καταλάβει περισσότερα από εμένα σε όσα ξέρουμε για τις GP100 και τον τρόπο που θα αλληλεπιδρούν με τους τωρινούς επεξεργαστές.
Θενξ πάντως για την απάντηση :)

ΥΓ: Για την ανάλυση έχεις δίκιο. Σε full HD παίζω
[με το τωρινό set (i7860, kingston 8gb @1600, gtx960) full graphics χωρίς antialising 40fps Black Desert - 60fps world of tanks]

More
03 Mar 2016 17:13 #177463 by Manolis
Επειδή ίσως σας μπερδεύω με τα πολλά λόγια, αυτό που έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι: να πάω σε gtx980ti ή να περιμένω;
B)
:cheer:

More
03 Mar 2016 17:27 #177465 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν μπορεις να βαλεις μια GTX 980 ti κανε το και μην φοβασαι οτι το pc θα χρειαστει κατι παραπανω για ενα διαστημα τουλαχιστον 5 χρονια. ;) Ακομα και με μια καλη 960 GTX θα εισαι ενταξει.

Attachments:

More
03 Mar 2016 17:44 - 03 Mar 2016 17:45 #177466 by Myrmidon

nomas1983 wrote: Επειδή ίσως σας μπερδεύω με τα πολλά λόγια, αυτό που έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι: να πάω σε gtx980ti ή να περιμένω;
B)
:cheer:

Αν.....υπάρχουν τα λεφτά :lol: , και να βάλεις 980Ti δεν είναι λάθος κίνηση.Είναι top κάρτα και θα σε κρατήσει για χρόνια. Εγώ πάντως είμαι της γνώμης να περιμένεις τις Pascal ιδίως από τη στιγμή που έχεις δώσει ήδη χρήματα στην πλατφόρμα Skylake.
Last edit: 03 Mar 2016 17:45 by Myrmidon.

More
03 Mar 2016 17:57 #177468 by Manolis
Θα κρατησω την αποψη σου Myrmidon καθως μου ταιριαζει περισσοτερο σαν αντιληψη, οσο και αν το λογικο ειναι αυτο που λεει η Mystique. Αρχιζει αποταμιευση (απ τον αλλο μηνα βεβαια

More
08 Mar 2016 12:41 #177662 by G
Μετά απο λίγο ψάξιμο κατέληξα σε ένα απο αυτά τα 2 κουτιά.
CoolerMaster Cosmos II και NZXT Phantom 820
Γνώμες?

More
More
08 Mar 2016 13:47 #177676 by Manolis
Θα συμφωνήσω πως το coolermaster cosmos II είναι πιο όμορφο κουτι και έχει καλό στήσιμο, απλα να εχεις στο μυαλό σου πως αν θες να πας σε λυσεις custom hydro-cooling θα σε δυσκολέψει πιαθνώς καθώς δεν ειναι πολύ "φιλικό σε modifications... βεβαια μιλαμε για ultra tower οποτε πιθανώς να μην εχει και πολλη σημασια. Αν μπορείς να συμβιβαστείς και με κάτι "μικρότερο" η σειρά trooper της ίδιας εταιρίας είναι αρκετα κοντά σε μέγεθος και πολύ χαμηλότερα σε τιμές.