Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
27 Oct 2011 01:28 #100711 by Ανδρέας Γρυπάρης
υπολογίζω πάντα και μελλοντική αναβάθμιση, κάτι τροφοδοτικά των 20-25 Ευρώ έχουν γεμίσει χωματερές (και σε 2 καταστήματα που εργαζόμουν), από παραπονεμένους πελάτες μέχρι και καμένα motherboard με το κιλό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2011 02:36 #100761 by Γιώργος Λόλας
CPU: Intel Core i3 550 79.5€
Motherboard: Asrock Socket 1156 H55M-LE 67.1€
RAM: Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz 24.6€
GPU: ATI Radeon HD6850 1GB 136.6€

Σύνολο: 307.80€

Αν βάλεις κι έναν σκληρό δίσκο, θέλεις ακόμα 40-50€. Το τροφοδοτικό σου πιστεύω να σε βγάλει, αλλά αν θες ένα πιο αξιόπιστο, θα πάρεις έναν στα 550W, με 40+ Ambers συνολικά στα 12V rails και με ένα 6-pin connector για την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. Θα πάρεις το πιο φτηνό που θα βρεις.

Κουτί, dvdr κλπ θα κρατήσεις αυτά που έχεις.

More
More
28 Oct 2011 09:55 #100767 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Ευχαριστώ για όλα! Όταν είμαι έτοιμος θα επιλέξω κάποιο απο όλα. Δυστηχώς είμαι ψίλο σκτραπας στο Build pc αλλά thank god έχουμε μυαλά εδώ!

More
28 Oct 2011 18:42 #100810 by Ανδρέας Γρυπάρης
ε όχι και i3! είπαμε, σιγά μη του βάλουμε celeron/Pentium III, με AMD Χ4 3850 και τον SSD είναι κομπλέ, Ultra detail ζήτησε όχι Ultra low, λίγο δυνατή cpu χρειάζεται. Το τροφοδοτικό πρέπει να είναι ποιότητας για να μην έχει προβλήματα στο μέλλον, μακρυά από noname μάρκες, ένα Corsair/Thermaltake χωρίς υπερβολή είναι καλά.

More
28 Oct 2011 19:09 #100814 by Γιώργος Λόλας
Ρε συ Pokemon, το budget είναι περιορισμένο, δε χωράει SSD μέσα στην σύνθεση. Btw, πώς είναι το μικρό σου, τόσο καιρό δε ρώτησα :P

Έχει ένα φιλαράκι τον Core i3 και για κάρτα γραφικών έχει μια 8600GT(P) και παίζει τα περισσότερα games σε high quality. Ο Μπάμπης χρειάζεται και κάρτα γραφικών, οπότε δε μπορούμε να βάλουμε μέσα και SSD. Εγώ πρότεινα Intel, εσύ AMD, δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Όποιο και από τα δύο combos να βάλει, μια χαρά θα είναι. Δεδομένου του budget όμως, εγώ θα επέλεγα τον i3.

More
17 Nov 2011 10:38 #101489 by Γκικας Αγγελος
Για τη στιγμη π μιλαμε μια 6850 ειναι πολυ καλη επιλογη.

More
03 Jan 2012 16:39 #103465 by Παναγιώτης Σεντουκάς
ελεγα να φτιαξω ενα παλιο pc που εχω στην ακρη.το laptop μου κανει κατι παραξενα (blue screen of death) που και που και λεω να φτιαξω τον αλλον για να προλαβω τα χειροτερα.

κοιταξα τι εχει στις ιδιοτητες και βρηκα αυτα

intel R

rentium(R) 4 cpu 3.oo ghz

512 mb ram

τωρα δεν ξερω απο pc οποτε πειτε μου αν ειναι για τι αλλο να κοιταξω και να μου προτεινετε τι να παρω για ενα ικανοποιητικου επιπεδου gaming pc.

More
03 Jan 2012 17:17 #103466 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Devilhunter_PS wrote: ελεγα να φτιαξω ενα παλιο pc που εχω στην ακρη.το laptop μου κανει κατι παραξενα (blue screen of death) που και που και λεω να φτιαξω τον αλλον για να προλαβω τα χειροτερα.

intel R

512 mb ram

τωρα δεν ξερω απο pc οποτε πειτε μου αν ειναι για τι αλλο να κοιταξω και να μου προτεινετε τι να παρω για ενα ικανοποιητικου επιπεδου gaming pc.

Εγώ με αυτά τα χαρακτηριστικά θα σου πρότεινα να πάρεις καινούριο από την αρχή!
Πέρα από την πλάκα, με pentium 4 και 512 mb ram δεν συμφέρει να βάλεις κάτι άλλο να "χτίσεις" σύστημα δηλαδή και για παιχνίδια ειδικά. Μπορείς πολύ φθηνά να του βάλεις μια παλιά κάρτα γραφικών και τροφοδοτικά και τα λοιπά και να έχεις ένα PC για internet, κανά office, να σώζεις τίποτα mp3 να κατεβάζεις καμιά σειρά...τέτοια πράγματα. Για παιχνίδια με αυτά τα χαρακτηριστικά τίτλοι 5ετίας και βάλε.

More
03 Jan 2012 17:21 #103467 by Παναγιώτης Σεντουκάς

rjhe wrote:

Devilhunter_PS wrote: ελεγα να φτιαξω ενα παλιο pc που εχω στην ακρη.το laptop μου κανει κατι παραξενα (blue screen of death) που και που και λεω να φτιαξω τον αλλον για να προλαβω τα χειροτερα.

intel R

512 mb ram

Εγώ με αυτά τα χαρακτηριστικά θα σου πρότεινα να πάρεις καινούριο από την αρχή!
Πέρα από την πλάκα, με pentium 4 και 512 mb ram δεν συμφέρει να βάλεις κάτι άλλο να "χτίσεις" σύστημα δηλαδή και για παιχνίδια ειδικά. Μπορείς πολύ φθηνά να του βάλεις μια παλιά κάρτα γραφικών και τροφοδοτικά και τα λοιπά και να έχεις ένα PC για internet, κανά office, να σώζεις τίποτα mp3 να κατεβάζεις καμιά σειρά...τέτοια πράγματα. Για παιχνίδια με αυτά τα χαρακτηριστικά τίτλοι 5ετίας και βάλε.

lol,και για να φτιαξω ενα καινουριο ποσο παει το μαλι?