Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
27 Jan 2012 04:30 #104244 by Γιώργος Λόλας

draginfable wrote: Σημείωσε τα χαρακτηριστικά και πήγαινε σε ένα multirama και θα σου βρουν αυτοί τα αντίστοιχα.

Απλά να προσέχεις και τις τιμές ταυτόχρονα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jan 2012 13:01 #104252 by Ανδρέας Γρυπάρης

legend10 wrote: θα μπορουσατε να μου φτιαξεται ενα pc που να μην ξεπερνα τα 500 η απο τα eshop η τα multirama αλλα ολο και το κουτι τα παντα γιατι ειμαι λιγο αχρηστος σε αυτα για gaming παντα λεμε

δύσκολο, (ειδικά τώρα που οι σκληροί δίσκοι είναι στο θεό σε τιμές). Πάρε τη σύνθεση που έγραψα, είναι η καλύτερη επιλογή.

More
27 Jan 2012 16:11 #104260 by Γιάννης Ρέμας
Pokemon .ειναι αυτο που προτηνεις για παιχνιδια γιατι η καρτα γραφηκων ειναι ενσωματομενη στον επεξεργαστη επισης που μπορω να μην παεω απο αυτα που προτεινεις γιατι θα πρεπει να πρρω και ολα τα αλλα περιφεριακα και θα ανεβει πολυ το ποσο η μηπως να κραρησω αuτο που εχω με τετραπυρηνο 2,10 amd και geforce 9800 512mb και 2giga ram

More
28 Jan 2012 18:54 #104285 by Ανδρέας Γρυπάρης
ε, κομματάκι κομματάκι μας τα λες! αν έχεις τέτοιο PC δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσεις καν!

ποιο motherboard έχεις; μια ram να βάλεις και κάποιον καινούριο επεξεργαστή τέλειωσες! δεν θες τίποτε άλλο.

(όσο για τη προηγούμενη ερώτησή σου) Ο επεξεργαστής αυτός έχει το καλύτερο υποσύστημα γραφικών, και με την 6550D παίζεις άνετα games.(στα επίπεδα αυτής που έχεις) Δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης ο intel i3 από τη στιγμή που η AMD έχει τον A6 και τον A8 στην αγορά.

More
28 Jan 2012 19:35 #104286 by Γιάννης Ρέμας
Ειναι λιγο μπερδεμενη η κατασταση μου το πιο πιθανο ειναι να παρω αλλο και θελω να μου κρατησει για καμια 4ετια και να μηνξοδεψω πολλα λεφτα γιατι θα πρεπει να παρω και ολα τα περιφεριακα αλλα και λογισμηκο γιατι δεν νομιζω να μου το δωσουν τζαμπα αμα δεν παρω απο τα ςτοιμα pc τους επισης με την μητρικη που προτηνεις θα μπορω να βαλω και αλλη καρτα γραφηκων αμα θελωππ ιο μετα

More
28 Jan 2012 23:05 #104290 by Ανδρέας Γρυπάρης
ναι μπορείς να βάλεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών (πέρα της on-cpu)

και έτοιμο PC να πάρεις, ένα ποσοστό στα χρήματα πάνε στα windows (όταν από μόνα τους έχουν 120Ευρώ) αλλά στα έτοιμα PC βάζουν τελευταίας διαλογής τροφοδοτικά και άλλα εξαρτήματα για να σε έχουν συχνό πελάτη.

και αναβάθμιση το παρόν αν κάνεις (που κρατάς motherboard - ram) αλλάζεις τα υπόλοιπα, πάλι 4ετία+ θα σου κρατήσει.

Θεωρητικά θα είσαι με AM2+ και DDR2, στη θέση σου θα:
άλλαζα τον (phenom i λογικά που έχεις) με:
AMD Phenom II X4 965 Box Black Edition

από μνήμες θα πρόσθετα άλλα 4GB:
www.bestprice.gr/item/2151182575 ... 500d2k22gn
οπότε σύνολο 6GB
προαιρετικά βάζεις και τα υπόλοιπα που γράφω πάνω.
και στο σύνολο κάνεις οικονομία και θα είσαι μερικά MHz ταχύτερος, ακόμη και αν το motherboard σου χρονολογείται το 2008 υποστηρίζει τους τελευταίους phenom ii που κυκλοφορούν.

More
29 Jan 2012 11:41 #104296 by Γιάννης Ρέμας
Αλαγη σχεδιου παιδια παω για ενα λαπτοπ εως 500ε και μετα κατα το πασχα παιρνω το παλιο μου πσ στο χωριο και αμα εχω και λεφτατου αλλαζω επεξεργαστη και του ανεβαζω τη ραμ αρα τωρα θελω να μου προτηνετε λαπτοπ εως 500ε

More
29 Jan 2012 13:31 #104297 by Basilhs23
Στα 500Ευρώ αναγκαστικά πας σε επιλογή HP ή Acer κάτι σαν αυτά

www.e-laptops.gr/product.php?prd=1696

www.e-laptops.gr/product.php?prd=1909

αλλά αν πας σε αυτές της επιλογές παίζεις με την τύχει σου γιατί και οι 2 εταιρίες δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους.Γενικά όταν κινείσαι για αγορά λάπτοπ δίνεις έμφαση σε θερμοκρασίες,κάρτα γραφικών και οθόνη.Απο τα πιο αξιόπιστα είναι τα toshiba και τα Dell αλλά στα 500ευρώ δεν θα βρεις κάτι αξιόλογο.Εγώ θα σου πρότεινα ή να ανεβάσεις το κασέ σου και να πας σε κάτι πολύ πιο αξιόλογο και να σου κρατήσει 4 με 5 χρόνια ή αν δεν υπάρχουν τα χρήματα γιατί είναι και δύσκολοι οι καιροί να περίμενες σιγά σιγά να μάζευες τα χρήματα για να αγοράσεις κάτι καλό και να σου μείνει παρά να πάρεις κάτι μόνο για να πάρεις αλλά να μην σε καλύπτει.

More
29 Jan 2012 13:50 #104300 by Γιάννης Ρέμας
μεχρι ποσα πιο πολλα λεφτα λες να βαλω ;

More
29 Jan 2012 17:34 #104313 by Ανδρέας Γρυπάρης
καταρχάς σουτάρουμε τους i3 (ήμαρτον! πάλι καλά που δεν προτείναμε και atom!, Pentium 3 class)
εγώ προτείνω acer, έχω το 8530G από το 2010 (Ιαν) και είναι διαμάντι! του έχω και έναν SSD από τη 1η μέρα που το πήρα και πετάει.
Προτείνω να κάνεις το ίδιο, πάρε ένα φτηνό laptop μεν αλλά βάλε του εξ΄αρχής έναν SSD.
O Acer Aspire 5742G που αναφέρθηκε πριν είναι σχετικά καλός, ακόμα καλύτερες επιλογές :
Acer Aspire 5560-4334G50Mnkk (A4-3300M/4GB/500GB)
Acer Aspire 5552G-P344G50Mnkk (P340/4GB/500GB)
Acer Aspire 5552G-N854G64Mnkk (N850/4GB/640GB)
με καλύτερη επιλογή το Acer 5560, έχει την 6480G σε κάρτα γραφικών μαζί με τη cpu (θα κρατάει η μπαταρία πολύ περισσότερο).

προσθέτεις και τον Corsair Force 3 GT και είσαι έτοιμος! τα 10 λεπτά αναμονής στο boot γίνονται 20 δευτερόλεπτα.(απλά θα θυσιάσεις τη χωρητικότητα στα 60GB αντί 500GB)