Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Για βάλτες δίπλα δίπλα να γελάμε 10 ώρες μετά από αυτό που βλέπουμεBasilhs23 wrote: Κ αν θες και οθόνη πάρε αυτήν www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=12595
είναι απο της καλύτερες οθόνες σε πολύ καλή τιμή.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Pokemon wrote:
Για βάλτες δίπλα δίπλα να γελάμε 10 ώρες μετά από αυτό που βλέπουμεBasilhs23 wrote: Κ αν θες και οθόνη πάρε αυτήν www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=12595
είναι απο της καλύτερες οθόνες σε πολύ καλή τιμή.
Πρώτον, την HDMI θέλει να συνδέσει ο άνθρωπος να παίξει το παιχνίδι του XBOX με καλά χρώματα, τι του δείχνεις; οθόνη με displayport + dvi;
Δεύτερον, του δείχνεις ένα Monitor με sRGB color space ; από που και ως που αυτό είναι το καλύτερο monitor; (με άθλιο Uniformity κιόλας!)
H eizo είναι ανώτερη από όλες τις απόψεις, και σε πληθώρα υποδοχών.
www.eizo.com/global/products/for ... index.html
Pokemon wrote: εξαιρετικό δεν λέγεται το datsun με τα σκασμένα λάστιχα, ο reviewer ας λέει ότι του έρθει, ας το κάνει και fiat, για εμένα δεν είναι η dell καλή οθόνη (και με αποδείξεις που έδειξα πάνω που είναι από έμπιστη πηγή).
δεν είναι το ίδιο πράμα, dell και eizo, γιαυτό και διαφέρουν τόσο σε όλους τους τομείς, η eizo έχει διπλάσιο color space και δυνατότητες από οποιαδήποτε οθόνη, το ICC profile καλύπτει καλό ποσοστό στο AdobeRGB, και ειδικά όταν παίζεις παιχνίδια η βλέπεις ταινίες, αντιλαμβάνεσαι αμέσως την διαφορά στο χρώμα Eizo με υπόλοιπες οθόνες. Η διαφορά είναι χαοτική. Εγώ προσωπικά που έχω την HD2442W με 1.350 Ευρώ . Δεν το μετάνιωσα καθόλου για κάθε ευρώ που έδωσα γιατί πήρα κάτι που δεν το έχουν δει οι άλλοι και από την άλλη πλευρά πήρα πίσω τα λεφτά αυτά από τα σχέδια που είχα φτιάξει.
Πέρα από αυτό, η eizo έχει τεχνολογίες που οι άλλοι θα τις δουν 7+ χρόνια και βάλε. ΤΟ dell που μου δείχνεις έχει 8Bit panel και απεικονίζει μέχρι 256 τόνους σε κάθε στοιχείο του RGB. Η Eizo σε ΟΛΑ της τα panel έχει 10Bit και απεικονίζει 1024 τόνους για κάθε RGB!! Από που και ως που λοιπόν κάνεις μια οθονίτσα των 170Ευρώ ανταγωνιστική αφού δεν έχει τίποτα να δείξει η να καλύπτει τις ανάγκες του Zagnaphein;