Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
11 Aug 2011 18:40 #97345 by Ανδρέας Γρυπάρης

Basilhs23 wrote: Κ αν θες και οθόνη πάρε αυτήν www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=12595

είναι απο της καλύτερες οθόνες σε πολύ καλή τιμή.

Για βάλτες δίπλα δίπλα να γελάμε 10 ώρες μετά από αυτό που βλέπουμε :lol:
Πρώτον, την HDMI θέλει να συνδέσει ο άνθρωπος να παίξει το παιχνίδι του XBOX με καλά χρώματα, τι του δείχνεις; οθόνη με displayport + dvi;
Δεύτερον, του δείχνεις ένα Monitor με sRGB color space ; από που και ως που αυτό είναι το καλύτερο monitor; (με άθλιο Uniformity κιόλας!)

H eizo είναι ανώτερη από όλες τις απόψεις, και σε πληθώρα υποδοχών.
www.eizo.com/global/products/for ... index.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2011 23:11 #97349 by Basilhs23

Pokemon wrote:

Basilhs23 wrote: Κ αν θες και οθόνη πάρε αυτήν www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=12595

είναι απο της καλύτερες οθόνες σε πολύ καλή τιμή.

Για βάλτες δίπλα δίπλα να γελάμε 10 ώρες μετά από αυτό που βλέπουμε :lol:
Πρώτον, την HDMI θέλει να συνδέσει ο άνθρωπος να παίξει το παιχνίδι του XBOX με καλά χρώματα, τι του δείχνεις; οθόνη με displayport + dvi;
Δεύτερον, του δείχνεις ένα Monitor με sRGB color space ; από που και ως που αυτό είναι το καλύτερο monitor; (με άθλιο Uniformity κιόλας!)

H eizo είναι ανώτερη από όλες τις απόψεις, και σε πληθώρα υποδοχών.
www.eizo.com/global/products/for ... index.html

1on H eizo κοστίζει 350Ε και βάλε, και η Dell 170E και πας να μου συγκρίνεις τι?
2on Πήγαινε διάβασε τι reviews έχει πάρει η Dell για να δεις αν είναι καλή οθόνη.Η Dell έχει πάρα πολύ καλό ips panel και για την τιμή της είναι απο τις καλύτερες επιλογές gaming και γενικά για ότι άλλο θες.Αν ο φίλος θέλει να δώσει 350Ε για την eizo ενώ με τα μισά χρήματα μπορεί να έχει μια εξαιρετική οθόνη, τι να πω...

More
12 Aug 2011 04:18 #97352 by Ανδρέας Γρυπάρης
εξαιρετικό δεν λέγεται το datsun με τα σκασμένα λάστιχα, ο reviewer ας λέει ότι του έρθει, ας το κάνει και fiat, για εμένα δεν είναι η dell καλή οθόνη (και με αποδείξεις που έδειξα πάνω που είναι από έμπιστη πηγή).
δεν είναι το ίδιο πράμα, dell και eizo, γιαυτό και διαφέρουν τόσο σε όλους τους τομείς, η eizo έχει διπλάσιο color space και δυνατότητες από οποιαδήποτε οθόνη, το ICC profile καλύπτει καλό ποσοστό στο AdobeRGB, και ειδικά όταν παίζεις παιχνίδια η βλέπεις ταινίες, αντιλαμβάνεσαι αμέσως την διαφορά στο χρώμα Eizo με υπόλοιπες οθόνες. Η διαφορά είναι χαοτική. Εγώ προσωπικά που έχω την HD2442W με 1.350 Ευρώ . Δεν το μετάνιωσα καθόλου για κάθε ευρώ που έδωσα γιατί πήρα κάτι που δεν το έχουν δει οι άλλοι και από την άλλη πλευρά πήρα πίσω τα λεφτά αυτά από τα σχέδια που είχα φτιάξει.
Πέρα από αυτό, η eizo έχει τεχνολογίες που οι άλλοι θα τις δουν 7+ χρόνια και βάλε. ΤΟ dell που μου δείχνεις έχει 8Bit panel και απεικονίζει μέχρι 256 τόνους σε κάθε στοιχείο του RGB. Η Eizo σε ΟΛΑ της τα panel έχει 10Bit και απεικονίζει 1024 τόνους για κάθε RGB!! Από που και ως που λοιπόν κάνεις μια οθονίτσα των 170Ευρώ ανταγωνιστική αφού δεν έχει τίποτα να δείξει η να καλύπτει τις ανάγκες του Zagnaphein;

More
12 Aug 2011 05:27 #97353 by Basilhs23

Pokemon wrote: εξαιρετικό δεν λέγεται το datsun με τα σκασμένα λάστιχα, ο reviewer ας λέει ότι του έρθει, ας το κάνει και fiat, για εμένα δεν είναι η dell καλή οθόνη (και με αποδείξεις που έδειξα πάνω που είναι από έμπιστη πηγή).
δεν είναι το ίδιο πράμα, dell και eizo, γιαυτό και διαφέρουν τόσο σε όλους τους τομείς, η eizo έχει διπλάσιο color space και δυνατότητες από οποιαδήποτε οθόνη, το ICC profile καλύπτει καλό ποσοστό στο AdobeRGB, και ειδικά όταν παίζεις παιχνίδια η βλέπεις ταινίες, αντιλαμβάνεσαι αμέσως την διαφορά στο χρώμα Eizo με υπόλοιπες οθόνες. Η διαφορά είναι χαοτική. Εγώ προσωπικά που έχω την HD2442W με 1.350 Ευρώ . Δεν το μετάνιωσα καθόλου για κάθε ευρώ που έδωσα γιατί πήρα κάτι που δεν το έχουν δει οι άλλοι και από την άλλη πλευρά πήρα πίσω τα λεφτά αυτά από τα σχέδια που είχα φτιάξει.
Πέρα από αυτό, η eizo έχει τεχνολογίες που οι άλλοι θα τις δουν 7+ χρόνια και βάλε. ΤΟ dell που μου δείχνεις έχει 8Bit panel και απεικονίζει μέχρι 256 τόνους σε κάθε στοιχείο του RGB. Η Eizo σε ΟΛΑ της τα panel έχει 10Bit και απεικονίζει 1024 τόνους για κάθε RGB!! Από που και ως που λοιπόν κάνεις μια οθονίτσα των 170Ευρώ ανταγωνιστική αφού δεν έχει τίποτα να δείξει η να καλύπτει τις ανάγκες του Zagnaphein;

1on Είπα εγώ ότι η συγκεκριμένη οθόνη της Dell είναι καλύτερη απο αυτης της eizo?

2ον Έχεις καταλάβει ότι μου συγκρίνεις συνέχεια μια οθόνη που το κόστος της ειναι 2+φορές μεγαλύτερο απο αυτην που πρότεινα εγώ?

3ον Ώστε τα review δεν σημαίνεις τπτ δλδ ε?Μόνο απο αυτο κατάλαβα..

4ον Αν μπορείς βρες μου μια καλύτερη οθόνη στα 170Ε απο αυτήν της Dell.

Anyway δεν θα καταστρέψω το τοπικ του παιδιού ότι πιστεύει αυτός ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο θα κάνει.

More
12 Aug 2011 09:10 #97354 by Fotis Rozakis
Σίγουρα ένα upgrade στο pc είναι αρκετά πιο οικονομικό, αν και οι τιμές πλέον έχουνε πέσει αισθητά και η αγορά ενός καινούργιου είναι ζήτημα χρόνου. Εγώ πάντως, στο laptop μου έχω κάνει 2 φορές upgrade, ενώ στο desctop, το οποίο είναι και πιο φρέσκο καμία.

More
24 Oct 2011 13:36 #100568 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Έχω αυτόν τον επεξεργαστή www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 6I5650.htm

Η οθόνη μου είναι 22' Full HD 1920 - 1080

4gb ram,windows 7 Home Premium-32bit
Η κάρτα γραφικών που έχω τώρα είναι η Gigabyte 1gb gddr2 , gt220,128bit ,pci express 2.0,dirctx 10.1 hdmi,dvi,vga

Θα ήθελα να αλλάξω την κάρτα γραφικών και έχω βρεί αυτήν τη λέτε?
www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 0HD09F.htm

More
24 Oct 2011 15:12 #100575 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Χμμμ δύσκολη επιλογή. Το μητρική έχεις? Είναι σημαντικό να ξέρουμε.

Πάντως θα σου έλεγα να πας εδώ www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... GB-FPB.htm
με αυτά τα χρήματα (λίγο πιο πάνω).

More
26 Oct 2011 22:19 #100705 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Παίδες το PC κάηκε! Όχι όλο αλλά μητρική και επεξεργαστής R.I.P. Με το γεγονός ότι η κάρτα γραφικών μου ήταν 320 MB παραλίγο να με σκοτώσει ο Μάνος όταν το έμαθε. Και επειδή το budget επεσε στα 400 euros.

Θα σας πω απλά ότι θέλω ένα PC που να μπορώ να παίξω Ultra WoW και Starcraft και ότι άλλο παιχνίδι έρχεται να είναι Playable. Υπάρχει κάποιο στήσιμο που θα μπορούσε να βοηθήσει?

More
27 Oct 2011 00:51 #100708 by Ανδρέας Γρυπάρης
CPU : www.bestprice.gr/item/2152810941 ... A8+X4+3850 (128E~)
RAM : www.bestprice.gr/search?q=Kingst ... 666+(23E*2 )
Mobo : www.bestprice.gr/item/2151302056 ... A-A75M-D2H (78.29E)
PSU : www.bestprice.gr/item/2151303616 ... s+CX600+V2 (80E)
Case : διαλέγεις ένα των 50Ε
κάρτα γραφικών : 6550D (πάνω στην CPU, 0E)
DVD-RW : 20Ευρώ (όποιο και να πάρεις, θα έλεγα κάτι σε samsung)
Μέχρι τώρα είμαστε στα 400Ευρώ
Για το σκληρό δίσκο τίθεται θέμα, γιατί οι τιμές υπερδιπλασιαστήκαν λόγω μουσώνα στις βιομηχανίες της nidec και δύσκολα θα βρείς οικονομικό HDD, οπότε SSD = Μονόδρομος τώρα ποια.
www.bestprice.gr/search?q=Corsai ... +60GB+SSD+

Σύνολο 500.

Από τον παλιό θα κρατήσεις το DVD drive (-20E) και τους μαγνητικούς δίσκους (HDD). Σε κάνα 6μηνο που θα πέσει ο 2TB στα 70Ευρώ τότε μόνο αγορασέ τον, τώρα έχει τα διπλά.(η όπου τύχει να τον βρείς stock)

More
27 Oct 2011 01:26 #100709 by Γιάννης Μπόκας
Θεωρώ υπερβολική την τιμή της PSU. Εγώ με 25 ευρώ έχω πάρει.