εχω ενα corsair 850 W
www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139022
που ειναι πολυ καλο , μονο που δεν ειναι modular αλλα αυτος που μου το πουλησε μου ειπε οτι ειχε το ιδιο και κανεις ευκολα cable mamagmentκαι στα review που ειδα γλεγαν οτι ο πολυ δυνατος τομεας του κουτιο ειναι to cable mamagment..Εχει πολυ καλη ποιοτητα και αν δεις to NZXT Source 530 που σκευτομουνα εχει διαστασεις Ύψος 507mm Πλάτος 235mm Βάθος 510mm ενω αυτο ειναι υβριδικο (κατι μεταξυ μεσαιου και φουλ) οπως ειδα σε ενα ξενο review με διαστασεις Ύψο 480mm, Πλάτος 235mm, Βάθος 500mm δηλαδη 2,5εκ μικροτερο σε υψος και μονο 1εκ σε βαθος με ιδιο πλατος.. Αρα θα το κρατησω το δοκιμασω τουλαχιστον , και αφου δεν δουλευω πολυ την μοναδα dvd θα την βγαλω να εκμεταλευτω ολους τους ανεμηστηρες και θα παρω ενα εξωτερικο dvd unit για κανα backup και παλια προγραμματα που εχω drivers etc φορματ κανω με usb αρα πολυ σπανια το χρησιμοποιοω αλλα θα παρω ενα εξωτερικο να βρησκεται
Kατι αλλο που με ενθπυσιασε για το κουτι ειναι σε αυτο το benchmark
www.bit-tech.net/hardware/cases/2015/09/01/phanteks-enthoo-pro-m-review/3
σκοραρει το ιδιο σε cpu με το coolermaster mastercase 5 που στο φτηνοτερο μαγαζι σε σκρουτζ κανει 160 ευρο lol ενω εχει +3c σε θερμοκρασιες καρτας απο αυτο αλλα εγω θα εχω υδροψυση οπτε δεν με νοιαζει..
Τωρα για καρτες κτλ εγω παντα ειχα χαμηλο budged ειμαι ανεργος , μην νομιζεις επειδη θα παρω την r9 290x 8gb παιρνω τοσο ακριβες καρτες , τα κυβικα μου εμενα ειναι για 1 καρτα ας πουμε τωρα θα επαιρνα μια μεταξυ των gtx 9604gb - r9 380 4gb .Δεν εχω κανει corsfire - SLI και δεν σκοπευω , ξερω οτι ειναι αιτια προβληματων και επιπλεον δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να εχω 2x r9 290x καπoiα στιγμη αφου στην ΔΕΗ θα δοσω πιο πολλα χρηματα απο το να παρω μια καινουργια στο μελλον..δηλαση προτημο καρτες χαμηλοτερης καταναλοσεις nvidia κατα προτημηση με 200 -/+ ευρο..Απλα αυτη ειναι ευκαιρια απο φιλο , δευτερη καρτα σε corsfire (που δεν δουλευει πολυ) με μια ολοκαινουργια artic Hybrid II ασε που θα μου δοσει και τα στοκ φαν της που ειναι τα καλυτερα σε r9 290x τα vapor-x τις sapphire, 190 ευρο ολα μαζι..Οποτε δεν μπορω να αντισταθω , προτιμω απο το να παρω gtx 960 4gb -r9 380 4gb ενταξη το μονο κακο ειναι οτι η εγγυηση τελειωνει 10/2016 ενω αμα παρω μια καινουργια 960 - 380 θα εχω 3 χρονια εγγυηση..
Για το κουτι θα παρω 2 φανακια 140 για μπροστα το ιδιο που δινει η phanteks preinstalled πισω που εχει 19 ντεσιμπελ μεγιστο θορυβο 82 ροη αερα και 5 χρονια εγγυηση
www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-fans-140mm-phanteks-l...D5&filter-2403=1&filter-8259=1
οποτε θα εχω ιδιους ανεμηστηρες για καλυτερο αποτελεσμα , ειναι λιγο ακριβοι (e-shop 16 ο ενας) αλλα κανει κι ωραιο σετακι αφου το κοπυτι ειναι hanteks και το καλυτερο ειναι οτι με τα ιδια λεφτα περνω και με led αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι το θελω , ποτε δεν ειχα και ισως ειναι κουραστικοι στο ματι μετα απο λιγο καιρο οποτε μπορει να παρω τους απλους..
Ερωτηση πανω σε αυτο..
Ειχες ποτε led φαν? Εμενα η motherbooard εχει πανω αρκετα φωτακια led κοκκινα και ειναι μαυρη με λιγο κοκκινο μεσα ειναι asus formula IV.Αμα βαλω λεντ μπροστα 2x140 θα φωτιχει μεσα στο κουτι και θα φενεται απο το τζαμι ωραιο? για αυτο θα παρω λεντ αν θα παρω , μπροστα δεν μου αρεσει να βγαζουν χρωμα γιατι μπορει να ειναι κουραστικο σε σκοταδι οπως σου ειπα αλλα απο το τζαμι θα μου αρεσε να φωτιζουν και να βλεπω καλυτερα μεσα.. σε αυτην την περιπτωση θα παρω κοκκινο λεντ ή λευκο