Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Pokemon wrote: ]Ναι απλά είναι μόνο για cpu, αν πας σε custom λύση 100Ευρώ είναι μόνο το ψυγείο, για μεγάλο σωλήνα όχι τον συμβατικό που κρατάει το πολύ 140W TDP και έχουν τα έτοιμα sets. Όταν κάνεις κύκλωμα με CPU+GPU αυτόματα έχεις 140W+300W=450W max φορτίο οπότε πας σε 3πλό-4πλό ψυγείο και μεγάλους σωλήνες. Κάτι που τα έτοιμα sets δεν αντέχουν και τα 2 μαζί.
ενδεικτικά (μόνο ψυγείο)
www.amazon.com/Alphacool-NexXxoS-Copper-360mm-Radiator/dp/B007P05XNC
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Miatakias wrote: jimmy σε εκανα add στο steam..
Mιλησα με αυτον με το phanteks και μου ειπε οτι ειναι αγορασμενο τα χριστουγεννα του 2015 , δεν εχει συσκευασια , manual αποδειξη αφου την πεταξε η γυναικα του αλλα το εχει παρει απο e-shop και οτι με τον μοναδικο κωδικο του προιοντος μπορεις να το πας πισω σε περιπτωση που παθει κατι , αρα η εγγυηση υσχυει για 4μιση χρονια ακομα...Το κουτι ειναι σε αριστη κατασταση οπως λεει και αυριο παω να το δω , και αν ειναι καλο θα το παρω 70 ευρο..Δεν εχει εναν ανεμηστηρα 20αρι που δινει απο την μανα του (δεν ξερω γιατι αλλα μου ειπε οτι η συγκεκριμενη εκδοση που πηρε δεν εδινε 20αρι) και εχει 2 corsair 120 μπροστα με led aftermarket που κανουν 20-25 ευρο και εναν 140 πισω (της μανας του) Πηρα και αυτον με τον evo 212 και μου ειπε οτι ειναι μονο 2 μηνες σε χρηση απο e-shop αυτο και τον πουλαει γιατι δεν τον καλυπτε σε i7 πανω απο 4ghz OC και πηρε εναν noctua U15 μαλλον με 100+ ευρο οποτε με εγγυηση κι αυτος για 21 μηνες τουλαχιστον.. αν ειναι κομπλε θα τα παρω και τα 2 .. 95 ευρο ..
Miatakias wrote: ενταξη jimmy αλλα για την φοτο πρωτ α πρεπει να παρω και την r9 290x με την υδροψυξη , να το κανω κομπλε και μετα.
αναλογα τι θες να κανεις , το εχει ο αδερφος μου και ειναι πολυ κομπλε κουτι , με καλο cable managment airflow και ποιοτητα κατασκευης , επισης κατα το γουστου μου ειναι και ωραιο , το μονο που οσως δν μαρεσε ειναι οτι ειναι λιγο περιεργο το πανω μερος με τα φανακια .Miatakias wrote: jimmy εγινε λαθος και πηρα αυτο www.skroutz.gr/s/7753582/Phanteks-Enthoo-Pro-M.html που ειναι το ιδιο αλλα midi μπερδεφτικα με το 'M' που ειχε και που προσδιοτιζει το midi ενω εγω νομιζα οτι ειναι απο το Μαυρο χρωμα.. 70 ευρο σε καλη κατασταση με υπολοιπο εγγυησης 4 και μισο χρονια απο e-shop με 1χ140 πισο μαμα φαν και 2χ120 που εβαλε αυτος + ενα dvd drive :( .Τι λες να κανω να το κρατησω και να δοκιμασω πως παει ή να το πουλησω οπως ειναι? Ειναι το ιδιο μοντελο phanteks enthoo pro αλλα το midi (τι κακη ιδεα να η μονη διαφορα στην ονομασια μεταξυ midi και φουλ να ειναι ενα Μ δεν μπορουσαν οι μαλακες να το ονομασουν αλλιως οπως αλλες εταιριες) .ειναι ποιοτικο με αντοιστηχα καλες κριτικες - βαθμολογιες αλλα ξενεροσα καθως ολοι συνηστουσανε φουλ πυργο... πιστευω το πολαω ευκολα στην ιδια τιμη αντε 60-65 ευρο που ενταξη δεν χανω πολλα.. Τι λες να δοκιμασω η να το στειλω απως ειναι?