Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υδρόψυξη ή αέρα σε επεξεργαστή;

More
10 Apr 2016 19:04 - 15 Apr 2016 00:57 #179723 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Miatakias wrote: ναι ετσι ακριβς ειναι δεν χρειαζεται φοτο , την εβαλα οπως ελεγαν οι οδηγιες και φυσαει προσ την καρτα γραφικων.. δεν ξερω αν εκανα λαθος 'η η συγκεκριμενη μπανει μονο ετσι δεν ξερω και πολλα απο pc building ..αυτην θα την αλλαξω ετσι κι αλλιως αθτη η noctua ειναι ακριβουτσικι στα 75+ ευρο .. τωρα ψαχνω και σεενα site με πολλα μεταχειρισμενα , ειδα πολλα καλα κουτια σε καλες τιμες μπορει να παρω κανενα μεταχειρο .. να σε ρψτησω και κατι τελευταιο αν ξερεις εμενα η μητρικη ειναι μια asus AM3 formula IV , εχω ακουσει οτι με update στα bios μπορει να παρει AM3+ επεξεργαστες μετα γιατι αν αλλαξω καπιοα στιγμη οι AM3 ειναι πολλοι παλιοι καλο ειναι να μπορω να παω σε κανεναν fx για να μην αλλαζω και μητρικη.. ξερεις τιποτα σχετικα με αυτο ?

Η ψύκτρα σου φταίει που ζεσταίνονται όλα μέσα γιατί πετάει τον ζεστό αέρα πάνω στην κάρτα, για την ώρα δοκίμασε να την βάλεις με τον ανεμιστήρα από κάτω, να φυσάει δλδ προς τα πάνω. Το bios για την μητρική σου είναι Beta και δεν συστήνεται για κανονική χρήση AM3+, οπότε δεν θα σου το πρότεινα. Καλύτερα να πας σε άλλη μητρική παρά να ρισκάρεις να κάψεις έναν καινούργιο επεξεργαστή ή στην καλύτερη να μην δουλεύει σωστά.
Last edit: 15 Apr 2016 00:57 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2016 19:52 #179726 by Pan Ram
ενταξη θα δω τι μπορω να κανω με την ψυκτρα αν και νoζιμω δεν μπαινει αλλιως , μονο ετσι , thanks man για τον χρονο σου.. :)

More
10 Apr 2016 20:03 #179727 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Miatakias wrote: ενταξη θα δω τι μπορω να κανω με την ψυκτρα αν και νoζιμω δεν μπαινει αλλιως , μονο ετσι , thanks man για τον χρονο σου.. :)

Μπαίνει ή με τον ανεμιστήρα να βρίσκεται κάτω ή πάνω, εσύ να τον έχεις από κάτω για να φυσάει τον αέρα προς τα πάνω

More
10 Apr 2016 20:11 - 10 Apr 2016 20:12 #179728 by Pan Ram
εδω βλεπω σε αυο το βιντεο οτι μπαινει με τον ανεμηστηρα προς την ραμ..
..
μηπως ειναι θεμα μητρικης και την παιρνει μονο ετισ η δικη μου αλλιως να την βγαλω και να την ξαναβαλω ετσι οπως δειχνει το βιντεο.. τοτε που την εβαλα μου φενοταν οιτι μπαινει με ανεμηστηρα προς τα κατω να φυσαει μονο
Last edit: 10 Apr 2016 20:12 by Pan Ram.

More
10 Apr 2016 20:16 #179729 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Miatakias wrote: εδω βλεπω σε αυο το βιντεο οτι μπαινει με τον ανεμηστηρα προς την ραμ..
μηπως ειναι θεμα μητρικης και την παιρνει μονο ετισ η δικη μου αλλιως να την βγαλω και να την ξαναβαλω ετσι οπως δειχνει το βιντεο.. τοτε που την εβαλα μου φενοταν οιτι μπαινει με ανεμηστηρα προς τα κατω να φυσαει μονο

Όχι φίλε μου δυστυχώς μόνο σε Intel επεξεργαστές μπαίνει έτσι.... Γι'αυτό δεν προτείνεται σε χρήστες με AMD.

More
10 Apr 2016 20:36 - 10 Apr 2016 20:53 #179730 by Pan Ram
α να λοιπον γιατι δεν μπορουσα αλλιως , εσυ amd exεις? με τον evο 212 δλδ μπενει και πλαγια ο ανεμηστηρας?αμα μπαινει πλαγια ο 212 και σε amd να παρω αυτον τοτε
Last edit: 10 Apr 2016 20:53 by Pan Ram.

More
10 Apr 2016 21:54 #179735 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Miatakias wrote: α να λοιπον γιατι δεν μπορουσα αλλιως , εσυ amd exεις με τον evο 212 δλδ μπενει και πλαγια ο ανεμηστηρας?

Όχι Intel core 2 quad Q9400 έχω εγώ, αλλά δες κανένα βιντεάκι για amd.

More
11 Apr 2016 01:16 #179739 by Pan Ram
ενταξη jimmy θα το ψαξω στο utube..

More
11 Apr 2016 03:36 #179742 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Miatakias wrote: ενταξη jimmy θα το ψαξω στο utube..

Ένα πρόχειρο βίντεο που βρήκα δείχνει ότι την τοποθετεί σε AMD όπως το έχω κι εγώ στον Intel να φυσάει προς τα πίσω. ;)

More
11 Apr 2016 17:47 - 11 Apr 2016 17:48 #179760 by Pan Ram

jimmy να η αποδηξη , αυτη ειναι AM3 με phenom και μπαινει πλαγια οπως η δικια σου.. τωρα θα ψαξω μαλλον κανεναν μεταχειρο εβο 212 να δοκιμασω με το καινουργιο φουλ πυργο που θα παρω να δω αμα κανει δουλεια.. αλλιως θα παω για υδροψυξη ..
* οταν λεω οτι το θελω το εφε μου για πυργο κατι τετοιο εννοψ σαν και αυτουνου στο βιντεο..
Last edit: 11 Apr 2016 17:48 by Pan Ram.