Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Miatakias wrote: jimmy , myrmidon ευχαριστω πολυ για τις κατατοπιστικοτες απαντησεις σας , ναι jimmy αυτα τα κουτια ειναι πολυ καλα στα ιδια λεφτα ,
αρα απο οτι καταλαβαινω την ξεχναω την λυση με το midi κουτι παω σε φουλ οποσδηποτε..
Τωρα για τις υδροψυξεις , εαν παρω μια r9 290x sapphire vapor-x) 8gb μεταχειρο απο φιλο 190 ευρο περιπου θα φοραει μια artic cooling water cooler Hybrid II οποτε την μια υδροψυξη δεν την αποφευγω , για cpu cooler δεν εχω αποφασησει ακομα θα το ψαξω κι αλλο και pokemon , το badget μου ειναι πολυ μακρια οχι μονο απο 300-400 (ουτε για gpu + cpu cooler + case + 1 tera HDD) που θελω δεν διαθετω τοσα ουτε καν 170 jimmy , με αυτα που ακουω για υδροψυξη το εχω παρει απο φοβο , ουτε καν στην καρτα γραφικων δεν θελω να βαλω , οποτε αν θα παρω αυτην την r9 290x 8gb μαλλον θα αφησω τα vapor-x σε συνδιασμο με ενα φουλ πυργο και μια καλη ψυκτρα αερα , μην σου πω οτι δεν θα παρω καθολου την r9 290x που χτυπαει 96+ σε φουλ παιχνιδι με στοκ φανς, δεν ειμαι της AMD σε καρτες ,προτιμω nvidia ας πουμε καμια 960 4gb ειναι οτι πρεπει για μενα , χαμηλοτερες θερμοκρασιες , λιγοτερο ρευμα - θορυβος , καλυτεροι drivers κτλ , ειναι μπλεξιμο οι high-end gpu , εγω δεν ειμαι κανα ultra freak εγω με medium graphics σε 900 ή 1080 και 60 fps ειμαι μια χαρα , δεν θελω παραπανω..
Miatakias wrote: ναι κι εμενα αυτος που θα μουν την πουλησει με τα στοκ φανς που ειναι τα vapor-x τις sapphire (τα καλυτερα για r9 290x) μου ειπε ακριβως το ιδιο , οτι δεν εχει δει παραπανω απο 67c αλλα αυτος ζει στην Σκοτια , και εχει coolermaster HAF full tower (165 euros) με υδροψυξη στον επεξεργαστη και πολλους ανεμηστηρες Οποτε παω σιγουρα με ενα απο αυτα τα full tower (σωστα μαντεψες αυτο το NZXT PHANTOM μου αρεσει πολυ αλλα κανει 150 ευρο στο e-shop το αλλο μαγαζι ειναι θεσσαλονικη και το μαυρο που θελω εφω το εχει 155 + μεταφορικα ) , με τον 212 CM EVO (αν δεν μου κανει τον σκωτονω σε καμια χρυση ευκαιρια καμια 25αρια ευρο (καινουργιο 35) και παω σε κανα φθηνο νερο για τι δεν με περνει για ακριβω + δοκιμαζω οταν παρω τα στοκ φανς τις 29 290x (μεσα στο φουλ πυργο + αρκετους ανεμηστηρες + cm 212 evo) και βλεπω αν χρειαζομαι την υδροψυξη τις artic cooling για την καρτα.. Αυτο μου φενεται το πιο λογικο για αρχη να την βγαλω οσο πιο φθηνα μπορω ..Την artci cooling hybrid II θα μου την δοσει σε καθε περιπτωση: r9 290x 8gb sapphire me stock vapor-x fans + Hybrid II acrtic=190 euros) Τωρα για κουτι 'η θα παω με το phanteks ertho pro window (ε θελω να βλεπω μεσα το hardware οπως ειπες , λεντακια κτλ) για 120 ευρο αλλιος αμα παω στα 150+ οι επιλογες ειναι πολλες , οποιο και να παρω χαμενος δεν θα βγω.. * Αμα εχεις να προτηνεις καναν φθηνο καλυτερο αερα για cpu μεχρι 50 ευρο πες μου..jimmy οπως σου ειπα δεν με νοιαζουν τα ultra γραφικα οποτε την παλευει για την ωρα το phenom t1100 x6 3.2ghz σιγουρα γιατι ειναι και 5+χρονια παλιος καποοια στιγμη θα θελω καινουργιο
propatzis ναι αυτη ειναι αρκετα καλη αλλα κανει 100+ ευρο και δεν τα διαθετω.. πεζουν τωρα κατι φτηνες απο 55 ευρο αλλα αμφιβαλω αν ειναι καλες
Miatakias wrote: αρα εχεις τον 212 πες μου αυτο που ρωταω παραπανω σε παρακαλω..
*εννουσα αν εχεις να προτηνεις καναν αλλο καλο αερα μεχρι 50 ευρο (noctua ktl)