Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
27 Dec 2007 21:11 #39452 by Vassilis
Oly καθε ενημερωτικο game site δεν μπορεί να εξειδικεύεται τόσο πολύ σε όλα τα games. Είναι αυτονόητο ότι για αυτό το σκοπό υπάρχουν τα πιο εξειδικευμένα communities.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2007 22:47 #39458 by Χρήστος Αρχοντάκης
Παιδιά θα σας παρακαλουσα να μην χρησιμοποιειτε greeklish. Ξεσκιζουν τα ματια για να διαβαστουν.

More
29 Dec 2007 15:48 #39491 by Esperos
Oly πιστεύω είσαι μικρής ηλικίας. Κάποια στιγμή αν επισκεθείς περισσότερα game sites τότε θα αντιληφθείς καλύτερα το ρόλο κάθε site. Φιλικά πάντα :wink:

More
30 Dec 2007 03:45 - 31 Dec 2007 02:06 #39523 by Stavros
Παιδιά, εγώ είμαι της άποψης ότι από αυτό το site θα πρέπει να δίνονται καταρχάς όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να διαφωτιστεί και ο πιο αρχάριος gamer πάνω σε ένα παιχνίδι.

Δηλαδή όχι να ανοίγουμε ένα topic με τον τίτλο του παιχνιδιού και να λέμε τι έχετε να πείτε, τη στιγμή που δεν υπάρχει review στην κεντρική σελίδα

Νομίζω ότι αυτός που παίρνει την απόφαση να ανοίξει το θέμα θα πρέπει να κάνει και μια μικρή περίληψη του παιχνιδιού.(Το site είναι ενημερωτικό άλλωστε)..

Τώρα αν ο Oly ήθελα να τον καθοδηγείσετε επ'ακριβώς πως θα πάρει champions league με τον Εργοτέλη, πρόβλημα του...

Μιλάμε για μια γενική ενημέρωση... :D

Αυτά από μένα και στη διάθεση σας για όπου υπάρχει έλλειψη!
Last edit: 31 Dec 2007 02:06 by Stavros.

More
30 Dec 2007 18:30 #39539 by Vassilis
Κοίτα, Vega_SM δεν έχεις δίκειο, δεν γράφει περίληψη γιατί αν όχι ο είδιος, κάποιος άλλος μετά από λίγο καιρό φτυάχνει και το reviw. Μαρέσει που μας παρακολουθής και καιρό! :lol:

More
31 Dec 2007 02:05 #39548 by Stavros
Από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα έχετε όλα κ όλα 10 reviews (εκ των οποίων δεν αναφέρονται όλα σε παιχνίδια)...

*Δυσλεκτικός είσαι???

More
31 Dec 2007 10:37 #39554 by Μάνος Γρυπάρης
1ον)Δεν γράφουμε reviews για παιχνίδια τα οποία είναι πατάτες, εκτός κι αν μας τα στείλουν εταιρείες οπότε θεωρούμε υποχρέωσή μας να τα γράψουμε. π.χ. Transformers. Πολυαναμενόμενη...πατάτα την οποία δεν μας στείλανε κι ούτε καν μπήκαμε στον κόπο να ασχοληθούμε. Τα τελευταία reviews που βλέπεις αυτή τη στιγμή, μας τα στείλανε πακέτο και τα δημοσιεύουμε.
2ον)Όταν γράφουμε ένα review για καλά παιχνίδια τότε τα reviews είναι τεράστια. Το Mass Effect του Αντώνη βγήκε 7 σελίδες στο Word. Δεν γράφουμε review απλά για να υπάρχει, αλλά για να καταλάβετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 100% πως είναι το παιχνίδι.
3ον)Αν παρακοκουθείς το site καιρό τότε θα διαπιστώσεις ότι μείναμε πίσω γιατί τόσο πέρυσι που κλείσαμε χρόνο όσο και φέτος που αλλάξαμε ονομασία σε GameWorld αποφασίσαμε να γράψουμε retro reviews για όλα τα μεγάλα retro games που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα (από το 1972 που χρονολογούνται επίσημα τα games). Είμαστε το μόνο site που έχει αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία και το κάναμε για να υπάρχει μία database για να μπορούν οι σύγχρονοι gamers να ανατρέξουν άμεσα σε πληροφορίες και να μάθουν λίγη ιστορία.
4ον)Η συντακτική ομάδα ανανεώθηκε πρόσφατα και έχουμε μία περίοδο προσαρμογής. Το τελευταίο διάστημα απέχω από το site λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το φόρτο εργασίας για τον Αντώνη και τον Κώστα (μόνο αυτοί έχουν πρόσβαση για να περάσουν τα reviews) είναι μεγάλο. Ήδη από αυτές τις γιορτές είμαι πιο ενεργός αλλά θα επιστρέψω πλήρως το Πάσχα οπότε το site θα έχει πολύ πιο συχνή ενημέρωση. Το ξαναλέω ότι όποιος θέλει να βοηθήσει ως συντάκτης στέλνει ένα e-mail στο info@gameworld.gr για περισσότερες πληροφορίες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jan 2008 18:05 #39622 by a Guest
Ναι γύρισα επιτέλους!!! Και τι βλέπω? Αλλαγή ονόματος, άλλα banners, διαγωνισμούς, κακό... Τί έγινε? Γυρισατε εντελώς το ύφος του site? Υφίσταται πλέον gamesradio ή όχι? Πάνε οι παλιές καλές εκπομπές του aposperiti? Τί οδήγησε σε τέτοια τεράστια αλλαγή?

Παρακαλώ τα φώτα σας, γιατί είμαι όλος ένα τεράστιο ερωτηματικό xD

Καλή χρονιά, χρόνια σας πολλά, και είθε το νέο έτος να σας βρεί με υγεία, χαρά, αγάπη και προπάντως ΧΡΗΜΑΤΑ!

More
02 Jan 2008 18:14 #39624 by Χρήστος Αρχοντάκης
Φονικο αγγουρι για πολλες πληροφοριες σχετικα με την αλλαγη μπες στο blog του site.Οσο για το radio δεν υπαρχει πια(προς το παρων δηλαδη).Περιμενουμε να ξαναυγει στον αερα καποια στιγμη.

More
02 Jan 2008 18:16 #39625 by Νικολής Ασημάκης
Ωπ! Που χάθηκες εσύ; Σε πεθύμησα πραγματικά εσένα και τα καυστικά σου σχόλια! Ελπίζω να είσαι ενεργός και να βοηθήσεις στην προσπάθεια που γίνεται από μερικά άτομα (μαζί με εμένα) να κρατήσουμε το site με topics κλπ. Γιατί μην βλέπεις πόσοι είναι online τώρα, γιατί από τότε που άνοιξαν τα σχολεία ως σήμερα σπάνια βλέπουμε πάνω από 15 άτομα online. (εγγραμένους χρήστες πάντα).