Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
More
05 Jul 2007 04:49 #34661 by Κωνσταντής Νικολάου
Πρέπει να είναι ok τώρα. Εμενα πάντως online τους δείχνει

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2007 11:47 #34677 by Chris Zotos
Νομίζω πώς έχει να κάνει με το χρόνο !!! :?

More
05 Jul 2007 23:44 #34767 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι η μηχανή του χρόνου της Μάρως Λύτρα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Jul 2007 11:35 #34790 by Chris Zotos

Manos\ wrote: Είναι η μηχανή του χρόνου της Μάρως Λύτρα!

More
03 Oct 2007 17:22 #37308 by Μάνος Γρυπάρης
Ενημερώνω όλους τους users, ότι αυτές τις ημέρες πραγματοποιούμε αλλαγές στα εικονίδια του site τα οποία εμφανίζονται δίπλα στις ειδήσεις. Ο Χρήστος Ζώτος (Tilion) ανεβάζει νέα εικονίδια σε τομείς όπου υπήρχε σημαντική ανάγκη (ειδικά στα sports games ήταν κάτι το απαραίτητο αφού η μπάλα προδιέθετε μόνο για ποδοσφαιρικά games και όχι για άλλα αθλήματα).

Για να βλέπετε κάθε φορά άμεσα τις αλλαγές αυτές, καλό είναι να ανανεώνετε την κεντρική σελίδα του site με Ctrl+F5.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Oct 2007 03:50 #37335 by Μάνος Γρυπάρης
Δημιουργήθηκε ένα νέο forum με τίτλο "Μουσική", στο οποίο μεταφέρθηκαν ήδη όλα τα υπάρχοντα topics σχετικής θεματολογίας για να μην τα ψάχνετε από 'δω κι από 'κει.

Ήταν μία κίνηση που έπρεπε να είχαμε κάνει από το 2006 που ξεκίνησε ο σταθμός να εκπέμπει. Δεν πειράζει, καλύτερα αργά παρά ποτέ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Oct 2007 12:11 #37337 by alexis
Καλή κίνηση!

Alexk - Alexis Kapellas
Dj Akapell@

2 wRes EinaI tha perasoun, etsi LeNe!!
12:00-14:00 Kathe prwi akoume..Deutera Ws Paraskeui
Thn KaluTeri ParEa MonO sto gamesRadio!!

www.gamesradio.gr

More
20 Oct 2007 00:51 - 26 Apr 2008 17:07 #38022 by Μάνος Γρυπάρης

Το GameWorld.gr είναι μία προσπάθεια δημιουργίας ενός game site το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου gamer ο οποίος θέλει να να παίζει μόνο καλά games και να διαβάζει πλήρη reviews, χωρίς προκαταλήψεις.

Το GameWorld.gr δημιουργήθηκε από τους παραγωγούς του Games Radio . Ανέβηκε στον αέρα τον Αύγουστο του 2005 και ξεκίνησε επίσημα την λειτουργία του στις 17/11/2007. Ο ρόλος του Game World είναι να ενημερώνει τους έλληνες χρήστες για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των Games.

Πως μπορείτε και εσείς να στηρίξετε το GameWorld
1)Ενισχύστε την συντακτική ομάδα του site
Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην συντακτική ομάδα του site γράφοντας άρθρα για τα αγαπημένα σας games τότε κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα άτομα τα οποία ζητάει την δεδομένη στιγμή το GameWorld.

2)Ενισχύστε την επισκεψιμότητα του site
Μία εταιρεία η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή και μετράει την επισκεψιμότητα είναι η Alexa. Στο www.alexa.com μπορείτε να δείτε την παγκόσμια κατάταξη επισκεψιμότητας όλων των ιστοσελίδων του Ιντερνετ. Επιπλέον, για κάθε χώρα υπάρχει ξεχωριστή λίστα επισκεψιμότητας. Στην Ελλάδα, το site που ταξινομεί την λίστα των ελληνικών ιστοσελίδων είναι το www.korinthorama.gr/topgr .

Για να μπορέσει η εταιρεία Alexa να καταγράψει την κίνηση του κάθε site, χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα, το Alexa Toolbar, το οποίο καταγράφει τους επισκέπτες κάθε σελίδας και στη συνέχεια στέλνει τις πληροφορίες αυτές στον server της. Αν κατεβάσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα τότε η επίσκεψή σας στο GamesWorld.gr (όπως και σε κάθε άλλο site) θα καταγραφεί κανονικά και κατ' επέκταση το site μας θα ανέβει στην λίστα των μεγαλύτερων ιστοσελίδων του διαδικτύου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Alexa έχει ανακοινώσει και επίσημα ότι το Alexa Toolbar δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση spyware ή κάποιο άλλου είδους πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας.

Κατεβάστε το Alexa Toolbar κάνοντας κλικ εδώ (συμβατό με Firefox ή Internet Explorer)

Τα 500 μεγαλύτερα sites στο παγκόσμιο Internet

Τα μεγαλύτερα ελληνικά sites

Τα στατιστικά του GameWorld.gr στην Alexa
Τα στατιστικά του GamesRadio.gr στην Alexa

3)Πείτε μας την γνώμη σας!
Κάντε ένα reply σε αυτό το topic και πείτε μας τι θέλετε να αλλάξει και τι να προστεθεί στο site.

GameWorld: Ιστορικό αλλαγών

* 17/11/2007
- Αλλαγή ονομασίας του site από GamesRadio.gr σε GameWorld.gr. Αυτόματη προώθηση των επισκεπτών από το www.gamesradio.gr στο www.gameworld.gr .
- Αναβάθμιση του site σε Php Nuke Platinum 2.0.4. Η δεξιά κάθετη μπάρα με τις διαφημίσεις εμφανίζεται σε όλα τα sites.

Θέματα για το επόμενο upgrade
Bugs:
- Δυνατότητα ελληνικής αναζήτησης (είχε χαθεί στο προηγούμενο upgrade)
- Διόρθωση του mass mail. Να λειτουργεί σωστά.
- Διόρθωση του "topic categories" στα previews (υπάρχει πρόβλημα στα ελληνικά fonts)
- Να περνιούνται reviews χωρίς να τα κόβει ο fckeditor λόγω μεγέθους (αφορά τους συντάκτες)
- Να περνιούνται άρθρα με copy-paste απ'το Word χωρίς να χαλάνε τα ελληνικά fonts (αφορά τους συντάκτες)
- Αφαίρεση των bugs στο κάτω μέρος της σελίδας του site ( "Debugging ..." )
- Τα comments στα reviews να εμφανίζουν usernames

Fixes:
- Upgrade to v2.0.5
- Reviews: Ξεχωριστό πεδίο αναζήτησης, ταξινόμηση και με βάση το είδος (genre) παιχνιδιού
- Σμίκρυνση του forum
- Topic of the day: Ειδικό παράθυρο στην κεντρική οθόνη με την είδηση της ημέρας
- Αυτόματη διόρθωση του μεγέθους της οθόνης (ΔΕΝ μπορεί να φτιαχτεί από τον δημιουργό του Nuke Evolution).
- Birthday e-mail όταν έχει γενέθλια χρήστης του site
- youtube link για δημοσίευση βίντεο στις ειδήσεις της κεντρικής σελίδας (αφορά τους συντάκτες)
- Forum με αναπάντητα topics? (πρέπει να ρωτήσουμε στο phpbb.com)
- Αγγλική version του site?

Graphics:
- Αλλαγή του layout των reviews
- Αλλαγή σήματος με νέους ήρωες?
- Περισσότερα downloads (ζητείται συντάκτης που θα αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι)

* Ζητείται προγραμματιστής με γνώσεις Php (κατά προτίμηση και php nuke) ο οποίος θα βοηθήσει στο upgrade του site.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει e-mail στο info@gameworld.gr

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 26 Apr 2008 17:07 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Oct 2007 15:46 #38047 by Esperos
Όταν συνεργάστηκα για πρώτη φορά με τον Μάνο και μου είπε πως έχει η κατάσταση ήταν απόλυτα
ειλικρινής απέναντι μου και δε μου έκρυψε καμιά λεπτομέρεια, ούτε η συμφωνία μας είχε "ψιλά γράμματα". Εκτήμησα αυτό που ήταν και εκείνος το ίδιο, ανέχτηκε (και ακόμα ανέχετε!!!) τις όποιες ιδιοτροπίες μου, τα ελλατώματα μου, τα χούγια μου μα κυρίως την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου, ότι νιώθω το λέω και στα @ρχιδι@ μου οι συνέπειες. Αυτό έναι κάτι που και εσείς θα το έχετε καταλάβει και θα ξέρετε πλέον πως αν κάποιος πει μαλακία ή πει κάτι εντελώς εσφαλμένο το επόμενο post κάτω απο το δικό του θα είναι το δικό μου, με όλα τα κοσμιτικά επίθετα που θα το συνοδεύουν. Θα συνεχίσω να στηρίζω τον Μάνο όπως μπορώ γιατί εκτιμώ τους ανθρώπους που προσπαθούν και δε το βάζουν ποτέ κάτω. Και ο Μάνος είναι αγωνιστής...