Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
17 Nov 2007 13:21 #38836 by Δημήτρης Σκιάννης
Καλή νέα αρχή παίδες! :)

Για το νέο logo θα συμφωνήσω κι εγώ ότι προτιμώ το παλιό...Εκτός από πιό αναγνωρίσιμους χαρακτήρες,ήταν και γενικά πιό ωραίο στο μάτι...

Καλά ρε Μάνο,έβαλες την Lara πίσω-πίσω?Χάλασες κι εσύ... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2007 17:47 #38841 by Μάνος Γρυπάρης
Οι χαρακτήρες αυτοί είναι σχεδόν παντού αναγνωρίσιμοι με εξαίρεση τον Mario και τον Link που είναι δύο αγαπημένες μασκώτ της Nintendo. Επιπλέον, όπως γνωρίζεις, ο Solid Snake του Metal Gear Solid και ο Mastechief του Halo έχουν μεγάλη απήχηση κυρίως στις κονσόλες αλλά εμφανίζονται πάντοτε (έστω και μετά από καθυστέρηση) και στα PC. Το θέμα ήταν να δημιουργήσουμε ένα λογότυπο το οποίο θα είναι πιο αναγνωρίσιμο στον μέσο gamer. Τον Arthas από το Warcraft τον ξέρουν πολλοί (όχι όλοι) αλλά με μία εμφάνιση δεν πάει να πει ότι θα γίνεις μεγάλο brand. Την φάτσα του Guybrush δεν την θυμάμαι καν, πόσο μάλλον τον Ben από το Full Throttle! Ο στόχος του νέου logo είναι ότι ακόμα κι αν μπει στο site

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Nov 2007 18:47 #38842 by Nikos
Καλη νεα..... αρχη!!! :D

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Nov 2007 19:57 #38844 by a Guest
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !!!!!!!!! :D

More
18 Nov 2007 00:02 #38848 by Νικολής Ασημάκης

Manos\ wrote: Τον Arthas από το Warcraft τον ξέρουν πολλοί (όχι όλοι) αλλά με μία εμφάνιση δεν πάει να πει ότι θα γίνεις μεγάλο brand.

Αν υπολογίσεις όλους αυτούς που παίζουν WoW (και οι περισσότεροι έπαιζαν από πριν τα Warcraft) τότε έχεις πολλά άτομα. Ειδικά τώρα που πλησιάζει και η έλευση του expansion που τον έχει σαν τελικό boss... Θα γίνει πάταγος.

More
18 Nov 2007 11:14 #38849 by Kostis Kalaitzoglou
Kalh arxh kai apo emena.

"Time is precious when you don't have enough of it"
Vladimir Kramnik World Chess Champion 2000-2007

More
19 Nov 2007 12:36 #38864 by Μάνος Γρυπάρης
Οκ, θα το λάβουμε υπόψη μας.

Για την εκπομπή "Users" γράψαμε ήδη τι συνέβη. Πηγαίντε στο forum "Εκπομπές-Παραγωγοί" για να δείτε το σχετικό topic. Εδώ μπορείτε να γράφετε παρατηρήσεις, σχόλια, ευχές κτλ. μόνο για το GameWorld.gr

Σήμερα ανέβηκε και η παρουσίαση του site σε powerpoint

Κάντε κλικ εδώ για να την κατεβάσετε

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Nov 2007 12:52 #38865 by Χρήστος Αρχοντάκης
Λοιπον να πω και εγω τα δικα μου με το καινουριο ονομα του site.
Πολυ καλη κινηση.Απο την στιγμη που το site εχει σταματησει την μεταδοση των εκπομπων (οχι πως δεν θα ξαναξεκινησει το ολο εγχειρημα στο μελλον) η λεξη redio δεν ηταν και πολυ καλη.
Το world ταιριαζει παρα πολυ.Να ευχηθω καλη συνεχεια στο site και καλοριζικο το νεο ονομα.
:D

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Nov 2007 14:56 #38871 by a Guest
Den mou to poulhses to gameworld me thn parousiash. Elleiphs to ligotero. Kai aisthitika oxi to kalytero.
Kalh arxh pantws.

More
19 Nov 2007 15:10 #38872 by Μάνος Γρυπάρης

CTT\ wrote: Den mou to poulhses to gameworld me thn parousiash. Elleiphs to ligotero. Kai aisthitika oxi to kalytero.
Kalh arxh pantws.

"Αισθητικά όχι το καλύτερο" εννοείς το site ή η παρουσίαση?

Γίνε πιο σαφής και με bullet points γράψε όλα τα σημεία που πιστεύεις ότι θέλουν διόρθωση στο site και στην παρουσίαση αντίστοιχα.

Πάντως δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε χρώμα στο site (καθ' ότι ξεκούραστο) ούτε φυσικά να προσθέσουμε το παραμικρό ψεγάδι σε flash για να σπάσουμε τα νεύρα του επισκέπτη.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)