Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
03 Feb 2008 14:51 #40264 by Μπάμπης Χαραλάμπους
1η Λυκειου.........
Φαντασου τι θα γινει σε κανα δυο χρονια

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2008 16:47 #40271 by Gabriel
pempti pairno va8mous /drool

More
03 Feb 2008 20:18 - 19 Apr 2008 22:23 #40277 by Μάνος Γρυπάρης
Εδώ οφείλω να απαντήσω

Το site πέρασε έναν χρόνο ως ραδιόφωνο και καθιερώθηκε γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο. Η περίοδος όπου ήμασταν 1ο game site ήταν η εποχή του ραδιοφώνου όπου βέβαια οι παραγωγοί ήταν πολύ ενεργοί τόσο στο site όσο και στο forum (όπου από τους 50 παραγωγούς οι 35-40 συμμετείχαν και παρακινούσαν εκατοντάδες).

Ομολογώ ότι η μετάβαση από www.gamesradio.gr σε www.gameworld.gr έγινε σε μία δύσκολη επαγγελματική περίοδο για μένα ενώ ταυτόχρονα είχα και θέματα που αφορούσαν την υγεία μου. Τις προάλλες έκανα μία αναγκαία εγχείριση τοπικής αναισθησίας και το Πάσχα αναμένεται να κάνω μία ολικής αναισθησίας. Δεν είναι τίποτα το σοβαρό, απλά να ξέρετε ότι μετά το Πάσχα θα έχω ξεμπερδέψει με όλα τα θέματα που με απασχολούν και θα είμαι και πάλι ενεργός ώστε να μεγαλώσω την ομάδα σύνταξης και βέβαια να συμμετέχω κάθε μέρα με άρθρα στο site (previews και reviews).

Μέχρι τότε keep it up. Ξέρουμε πολύ καλά που πατάμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Apr 2008 22:23 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Feb 2008 00:37 #40282 by Petros
Επιτέλους μια ωραία απάντηση! Περαστικά Μάνο! και ξανά έλα δριμύτερος!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Feb 2008 00:53 #40283 by a Guest
@Poutsoklis: Mhn agxwnesai. Mono gia thn amiga milhsa :P (nai kserw oti mporouse na xrhsimopoihthei kai san ypologisths alla dystyxws oi perissoteroi xrhstes ths sto Ellada, thn disketa me to workbench thn evazan mono an to apaitouse to paixnidi. Vevaia otan to ekanan evlepan guru meditation opote result==NULL :P ).

@Manos
Το online radio ήταν μια καλή ιδέα. Ως game site μόνο δεν το βλέπω να ανακάμπτει. Όπως και να το κάνεις θα είσαι πάντα ένα βήμα πίσω από τα διεθνή ανταγωνιστικά. Οπότε το ερώτημα είναι τι υπάρχει εδώ το οποίο δεν μπορεί να βρεθεί αλλού ή μπορεί να γίνει πολύ καλύτερα εδώ. Θα δυσκολευτείς να το βρεις. Είναι το πρόβλημα ολόκληρης της ελληνικής οικονομίας. Πάντως ένα παλικάρι (Nikolhs?) έδωσε την ιδέα ενός podcast. Την θεωρώ πάρα πολύ καλή. Youtube vids επίσης. Και μια άλλη (free of charge μιας και είμαι στις καλές μου σήμερα ;P), ενσωμάτωσε τα comments στα reviews στο forum. Discuss this game and review on our forum.

More
20 Feb 2008 18:51 #40761 by CHARALAMPOS
Ενα αρκετα καλο forum ειδικα πανω στον τομεα των gamers !!!!

More
21 Feb 2008 01:00 #40776 by ΜπΚ
Οι περισσότεροι απλά διαβάζουν. Λογικό είναι.

More
29 Mar 2008 15:45 #41525 by iasonas
ela re mano trele to site ta spaei kali sunexeia!!!!!!!!!!!

More
19 Apr 2008 21:26 #41734 by Μάνος Γρυπάρης
Το GameWorld.gr αλλάζει πρόσωπο
Ανακοινώνουμε ότι από την 1η Μαϊου 2008 το GameWorld.gr θα αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς.

Συγκεκριμένα στόχοι μας είναι:
- Ανανέωση του site κάθε ημέρα
- Αύξηση της συντακτικής ομάδας
- Διόρθωση σε ορισμένους τομείς του site (π.χ. Αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες, ξεχωριστή αναζήτηση για τα reviews κτλ., αφαίρεση ενός μικρού bug στο κάτω μέρος της σελίδας κτλ.)
- Δραστηριοποίηση με νέες εκπομπές, πέρα από τα στενά όρια του Ίντερνετ.
κ.α. που θα γραφτούν εδώ.

29/4/2008 επιστρέφω στο γραφείο μου και θα συμμετέχω στην ανανέωση του site σε καθημερινή βάση.
Από 1/5/2008 πιάνουμε δουλειά για ένα νέο GameWorld.

Περιμένουμε από όλους να γράψετε τις παρατηρήσεις σας. Ο προγραμματιστής του Nuke Evolution (Technocrat) θα αναλάβει να αναβαθμίσει το site. Από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε σκληρά για το content.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Apr 2008 00:50 #41743 by Petros
Καλησπέρα, Εγώ λόγο των πανελλήνιες

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR