Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
16 Jan 2008 12:19 #39928 by nickos
ρε παιδια τωρα που δεν εκπέμπετε "ραδιοφωνικα" δεν κανετε ενα εβδομαδιαιο podcast...
να σας ακουσουμε παλι και να μαθαινουμε και τα νεα...
ε?
ειπα βλακεια? :roll:
θα προσφερομουν να βοηθησω αλλα μενω μακρια...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2008 16:55 #40034 by Χριστόφορος

Manos\ wrote: Με αυτό τι θες να πεις? Ότι το παίζουμε μούρη προς τον κόσμο? Οι συντάκτες όντως υπάρχουν και μπορείτε να τους δείτε και οι ίδιοι από το σχετικό μενού. Καθένας από αυτούς είναι ειδικός στην κατηγορία του κι έτσι τα reviews έχουν την ανάλυση που αρμόζει στο κάθε genre. Τώρα εσύ θα μου πεις ότι το site δεν ανανεώνεται συχνά. Πολύ απλά πολιτική του site είναι να γράφονται μόνο οι σημαντικές ειδήσεις και τα σημαντικά reviews.

Δεν είπαμε ποτέ κάτι που δεν ισχύει. Για παράδειγμα αναφέραμε ότι ήμασταν ο 1ος Online σταθμός στην Ελλάδα κι ότι πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν το 1ο game site όταν ο σταθμός είχε φτάσει στο peak του.Υπερβολή ουδέποτε γράψαμε. Αλλά ως συντάκτης άλλης ιστοσελίδας που ασχολείται με games προφανώς θα έχεις διαφορετική άποψη για όλα αυτά και όχι αντικειμενική, έτσι?  :wink:

Μπα?Σοβαρα?Τότε δικαιολόγησε μου την ύπαρξη των ονομάτων Σπυρος Κλαουδάτος (terminator) Και Δημήτρης Σκιάννης(i-vtec), στα ονόματα των συντακτών του site, από τη στιγμή που και οι δύο κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους?
Μόνο οι σημαντικές ειδήσεις??Τώρα αυτό τι ρόλο βαράει?
Στην αρχική έχω ως επιλογή να φαίνονται οι 10 πρώτες ειδήσεις-τώρα που μιλάμε, οι 5 από αυτές αφορούν reviews(όχι των τίτλων που έκαναν μπαμ σε όλα τα φορμάτς), οι δύο αοφορύν διαγωνισμούς του site (ο ένας είναι καθαρά κίνηση απελπισίας), η 1 αφορά γεγονός του site, και μόνο οι 2 περιέχουν σημαντικές ειδήσεις (έχε χάρη που έβλεπα dragonball)...
Και όλα αυτά τα λέω (και έχω πιο αντικειμενική άποψη από κάποιους), επειδή ο gamesradio.gr, είχε κάποτε τα φόντα να γίνει το Νο1 site όσον αφορά το videogaming στην Ελλάδα...Την περίοδο Καλοκαίρι 2006-Άνοιξη 2007, τότε που όλοι ρίχναμε τρελό γέλιο στα fora, και υπήρχαν καθημερινά 30+ χρήστες, εκ των οποίων οι 20 έκαναν κορυφαία posts(για ρίξε ένα βλέφαρο στο παρελθόν)..
Τι να πω...Αν δεν θες να δεις τα πράγματα, όπως είναι στην πραγματικότητα, τότε δεν είσαι μόνο γκαντέμης... :(

PSN: personGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Jan 2008 23:15 #40061 by a Guest
To Forum είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!

More
27 Jan 2008 21:49 #40125 by Μάνος Γρυπάρης

person wrote: Μπα?Σοβαρα?Τότε δικαιολόγησε μου την ύπαρξη των ονομάτων Σπυρος Κλαουδάτος (terminator) Και Δημήτρης Σκιάννης(i-vtec), στα ονόματα των συντακτών του site, από τη στιγμή που και οι δύο κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους?

Η λίστα συντακτών έγινε update.

person wrote: Μόνο οι σημαντικές ειδήσεις??Τώρα αυτό τι ρόλο βαράει?
Στην αρχική έχω ως επιλογή να φαίνονται οι 10 πρώτες ειδήσεις-τώρα που μιλάμε, οι 5 από αυτές αφορούν reviews(όχι των τίτλων που έκαναν μπαμ σε όλα τα φορμάτς)

Τα reviews αυτά προστέθηκαν αυτές τις ημέρες. Και όχι δεν ξεχάσαμε κανένα game που να έκανε "μπαμ" εκτός αν έχεις ιδιαίτερες προτιμήσεις σε games που δεν είναι blockbusters. Βρισκόμαστε σε περίοδο Ιανουαρίου όπου παραδοσιακά κάθε χρόνο τα σημαντικά releases είναι απειροελάχιστα.

οι δύο αφορούν διαγωνισμούς του site (ο ένας είναι καθαρά κίνηση απελπισίας), η 1η αφορά γεγονός του site, και μόνο οι 2 περιέχουν σημαντικές ειδήσεις (έχε χάρη που έβλεπα dragonball)...και όλα αυτά τα λέω (και έχω πιο αντικειμενική άποψη από κάποιους).

Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική θεωρείς ότι ένας διαγωνισμός μπορεί να βαφτιστεί "Κίνηση απελπισίας". Εδώ υπάρχουν sites που κληρώνουν ένα παιχνίδι μόνο του. Αλλά για να απαντήσω στο ερώτημά σου για ποιο λόγο όλοι εσείς δεν εκδηλώνετε ενδιαφέρον ώστε να γίνετε συντάκτες του site? Περιμένετε να ανανεωθεί η κεντρική σελίδα από μόνη της? Αυτή τη στιγμή το GameWorld έχει 4-5 συντάκτες και χρειάζεται την βοήθεια όλων για να μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή. Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν πραγματικά και θέλετε συχνή ενημέρωση ελάτε να μας βοηθήσετε.

Ο gamesradio.gr, είχε κάποτε τα φόντα να γίνει το Νο1 site όσον αφορά το videogaming στην Ελλάδα...Την περίοδο Καλοκαίρι 2006-Άνοιξη 2007, τότε που όλοι ρίχναμε τρελό γέλιο στα fora, και υπήρχαν καθημερινά 30+ χρήστες, εκ των οποίων οι 20 έκαναν κορυφαία posts(για ρίξε ένα βλέφαρο στο παρελθόν)..
Τι να πω...Αν δεν θες να δεις τα πράγματα, όπως είναι στην πραγματικότητα, τότε δεν είσαι μόνο γκαντέμης... :(  :(  :(

Από την στιγμή που εξάντλησα όλα τα ενδεχόμενα εύρεσης χώρου και δεν βρέθηκε καμία στέγη για το GamesRadio τότε η μετάβαση σε GameWorld ήταν αναγκαστική. Αν το να βρεις κάποιο χώρο το θεωρείς εύκολο τότε πραγματικά δεν γνωρίζεις τα πράγματα "εκ των έσω"! Είναι το πλέον πιο δύσκολο!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Feb 2008 23:54 #40214 by Kostas
Το forum εχει κοντα στα 7000 μελη.Εχω την απορια ποσα απο αυτα ειναι ενεργα?

More
02 Feb 2008 10:20 #40217 by Gabriel
ligotera apo 100 palia otan eitan radiofono eixe pola energa meli alla tora..

More
02 Feb 2008 10:42 #40219 by Vassilis
Ρε παιδιά, τι site είναι τελικά το Gameworld;;; Απ' όσo ήξερα, ήταν forum για games, τώρα το μόνο που δεν βλέπω, είναι θέματα για games! Αντε να γραφουμε ολοι περισσοτερα posts για games!

More
02 Feb 2008 11:21 #40221 by Petros
Χωρίς πλάκα! άλλα εντάξει μπορεί οι περισσότεροι να "Διαβάζουν"

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
02 Feb 2008 11:36 #40223 by Kostas
JaCk_RiDeR αν οι περισσοτεροι διαβαζουν δεν ειναι καλο αυτο(για εμενα).

More
02 Feb 2008 15:32 #40225 by Petros
Το ξέρω γι αυτό το έβαλα σε " " ^ ^

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR