Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
25 May 2016 10:08 #181733 by Αρίστος Αθανασιάδης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2016 01:33 #184848 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε πως ένας Youtuber διπλασίασε τα views του προσθέτοντας μία και μόνο λέξη σε κάθε βίντεό του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Oct 2016 03:04 #188541 by Αρίστος Αθανασιάδης
καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση .. Ξέρει κάνεις για το fair use ?

More
09 Oct 2016 14:20 #188556 by Marios Ntallaris

MusicGamer26 wrote: καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση .. Ξέρει κάνεις για το fair use ?

Για δες μια εδώ είναι από το youtube και εξηγει αρκετά πράγματα για το fair use (ορθή χρήση).

More
10 Oct 2016 02:56 - 10 Oct 2016 15:45 #188571 by Αρίστος Αθανασιάδης
Last edit: 10 Oct 2016 15:45 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Jan 2017 00:44 - 17 Jan 2017 00:46 #192500 by Μάνος Γρυπάρης

Το YouTube είχε ανακοινώσει παλιότερα μέσω του YouTube Gaming ότι θα εισάγει κάποιο subscription, ακριβώς όπως και στο Twitch ή το Hitbox.

Τελικά αντ' αυτού εισήγαγε το Super Chat, ένα εργαλείο που αντικαθιστά το παραδοσιακό chat. Χρησιμοποιώντας το θα μπορείτε να πληρώσετε λίγα δολάρια σε ένα livestream και να κάνετε το σχόλιό σας pinned (καρφιτσωμένο) στην κορυφή! Όσο περισσότερα δολάρια δώσετε, τόσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα μείνει το σχόλιό σας στην κορυφή, ενώ θα έχετε και περιθώριο για περισσότερους χαρακτήρες! Πρακτικά βέβαια, οποιοδήποτε troll μπορεί να πληρώσει για να δει την προσβολή του να δημοσιεύεται. Τουλάχιστον θα...κερδίσετε κάτι.

Τα επί πληρωμή σχόλια θα παραμένουν στη θέση τους με διαφορετικό χρώμα. Αν δεν αρέσουν σε αυτόν που κάνει livestream τότε θα μπορεί να τα διαγράψει (δεν έχει επιστροφή χρημάτων μετά την απομάκρυνση του ταμείου). Το Super Chat αντικαθιστά το Fan Funding που υπήρχε μέχρι πρότινος σε χώρες του εξωτερικού και που ποτέ δεν είδαμε στην Ελλάδα. Το αν θα δούμε το Super Chat θα το δείξει το μέλλον. Πάντως σίγουρα θα είχε μεγάλη επιτυχία. Σήμερα ξεκινάει η beta του και θα λανσαριστεί επίσημα στις 31 Ιανουαρίου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 17 Jan 2017 00:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
22 Feb 2017 23:02 #194047 by Μάνος Γρυπάρης
Από το 2018 θα καταργηθούν οι διαφημίσεις των 30 δευτερολέπτων στο YouTube, όπως ανακοίνωσε η Google.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Mar 2017 22:43 #194443 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οι άνθρωποι σπαταλούν 1 δις ώρες την ημέρα στο YouTube

Ανεβαίνει η χρήση κινητών.

Σύμφωνα με την Google, οι άνθρωποι περνούν συνολικά ένα δισεκατομμύριο ώρες στο YouTube ημερησίως, αριθμός που φαντάζει πολύ υψηλός.

Για να δείτε ένα δισεκατομμύριο ώρες βίντεο μόνος σας θα χρειαζόσασταν 100.000 χρόνια. Επίσης, ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι πάνω από τα μισά views προέρχονται από κινητά, δείγμα του ότι δεν έχουμε τα smartphones μόνο για το Facebook.

Πλέον με το mobile live streaming τα νούμερα του YouTube θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Όλα αυτά ενώ κατά μέσο όρο παρακολουθούμε τηλεόραση την ημέρα 48 λεπτά (ποιοτικός χρόνος). Θα είχε ενδιαφέρουν να μάθουμε και τον συνολικό χρόνο προβολής της τηλεόρασης έναντι του YouTube.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
07 Apr 2017 23:39 #196702 by Μάνος Γρυπάρης
Monetization από τα 10.000 views
Πλέον το YouTube θα επιτρέπει monetization μόνο σε κανάλια που έχουν φτάσει τα 10.000 views σε όλα τους τα βίντεο.

Όχι ότι τα 10.000 views είναι πολλά. Το μόνο εύκολο. Απλά η τακτική αυτή θα εξοικονομήσει σίγουρα κάποια χρήματα στην Google.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Apr 2017 15:53 #197173 by Βαγγέλης
Καλησπέρα,

Εδώ και λίγες μέρες παρατηρώ στην γωνία της καρτέλας που έχω ανοιχτή στο chrome (του YouTube) ένα νούμερο (πχ 1888). Σε κάθε νέο βίντεο που βλέπω το νούμερο αλλάζει.

Ξέρετε τι είναι ; ( μπορείτε να το δείτε και στην φωτογραφία που θα ανεβάσω αν κοιτάξετε)

Δεν με ενοχλεί απλά μου φαίνεται παράξενο...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Attachments: