Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
18 Mar 2016 19:24 #178245 by Μάνος Γρυπάρης
Για να βάλεις tag πήγαινε στον Video Manager, πάτα Edit στο βίντεο που θες και κάτω από την περιγραφή έχει τα tags. Γραψε αυτο που θες και πατα Enter. Μην βαζεις τονους γιατι ο περισσοτερος κοσμος ψαχνει στα ελληνικα χωρις τονους. Αν το βαλεις χωρις τονο, πιανεις ακομα και αυτα που εχουν τονο, αρα τα καλύπτεις όλα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2016 14:41 - 19 Mar 2016 17:49 #178284 by Αρίστος Αθανασιάδης
Δεν εννοούσα αυτό ακριβώς θέλω να πω τις προτάσεις ... γιατί το κενό χωρίζει τα tags
Ευχαριστώ πάντως :)
Last edit: 19 Mar 2016 17:49 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
19 Mar 2016 18:14 #178298 by Μάνος Γρυπάρης
Απλά γιατί με το νέο σύστημα πατάς enter και το tag μπαίνει πιο γρήγορα από το να πατήσεις κόμμα (το enter είναι μεγαλύτερο πλήκτρο άλλωστε). Παράλληλα, τα tags είναι στην ουσία highlighted links που σε οδηγούν σε άλλα βίντεο. Παλιά έπρεπε να βάζεις κόμμα ανάμεσα στα tags.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Mar 2016 00:41 #178324 by Αρίστος Αθανασιάδης
OK Μάνο ευχαριστώ πολύ να σε καλά :)

More
17 May 2016 18:55 #181449 by Αρίστος Αθανασιάδης
Μία ερώτηση ποια είναι καλά tags για ελληνικό youtube video :)

More
17 May 2016 22:13 - 17 May 2016 22:18 #181451 by Blood Prince

MusicGamer26 wrote: Μία ερώτηση ποια είναι καλά tags για ελληνικό youtube video :)

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω σκεφτεί καθόλου,εγώ προσωπικά,όταν ανεβάζω βίντεο βάζω tags τύπου gameplay,pcgame,το όνομα της εταιρίας που το προγραμμάτισε, και το όνομα του παιχνιδιού.

Γενικότερα tags βάζεις οτιδήποτε είναι σχετικό με το βίντεο που ανεβάζεις και πιστεύεις θα το προωθήσει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 May 2016 22:18 by Blood Prince.

More
17 May 2016 23:03 #181457 by Αρίστος Αθανασιάδης
ευχαριστώ :) ... Αν έχει κανείς καμιά ποιο γενικότερη η κάτι άλλο να πει η προτείνει αν μπορεί :cheer: :)

More
23 May 2016 17:10 #181677 by Μάνος Γρυπάρης
Δοκίμασε τα tags: greek gaming, video games, games και μετά το όνομα του παιχνιδιού και το genre (Action, FPS, Strategy, Real-Time Strategy κτλ.)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 May 2016 23:20 - 24 May 2016 23:21 #181728 by Αρίστος Αθανασιάδης

Manos wrote: Δοκίμασε τα tags: greek gaming, video games, games και μετά το όνομα του παιχνιδιού και το genre (Action, FPS, Strategy, Real-Time Strategy κτλ.)

Ευχαριστώ πολύ Μάνο.. Έχει καμία σχέση με την σειρά που τα βάζω ?
Last edit: 24 May 2016 23:21 by Αρίστος Αθανασιάδης.

More