Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
20 Apr 2017 19:40 #197182 by Καλλινίκη

Kanzas wrote: Καλησπέρα,

Εδώ και λίγες μέρες παρατηρώ στην γωνία της καρτέλας που έχω ανοιχτή στο chrome (του YouTube) ένα νούμερο (πχ 1888). Σε κάθε νέο βίντεο που βλέπω το νούμερο αλλάζει.

Ξέρετε τι είναι ; ( μπορείτε να το δείτε και στην φωτογραφία που θα ανεβάσω αν κοιτάξετε)

Δεν με ενοχλεί απλά μου φαίνεται παράξενο...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μάλλον είναι οι ειδοποιήσεις σου στο youtube, για άνοιξε το καμπανάκι που έχει μέσα σε κόκκινο πλαίσιο 99+. Έτσι μπορεί να φύγει ο αριθμός από πάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2017 22:28 - 23 Jun 2017 11:10 #199796 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξέρει κανείς πως μπορώ να αποφύγω τις διαφημίσεις στα βίντεο του youtube; Καινούργιο στυλ αυτό, δεν μπορώ να πατήσω να φύγουν, τις βλέπεις αναγκαστικά και κάποιες κρατούν αρκετά δευτερόλεπτα ή και λεπτά. Αναγκάζομαι είτε να κάνω πολλά refresh, είτε να το κλείσω-ανοίξω. Έχω ήδη ad blocker και δεν κάνει τίποτα. Απίστευτα εκνευριστικό, ειδικά όταν προσπαθώ να ακούσω μουσική.

EDIT: Μάλλον έγινε κάποιο update στους adblocker γιατί πλέον, ευτυχώς, δεν βλέπω τις εκνευριστικές αυτές διαφημίσεις!
Last edit: 23 Jun 2017 11:10 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
23 Jun 2017 11:13 #200357 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Markiplier: Ο Gaming YouTuber με την μεγαλύτερη επιρροή

Ξεπέρασε τον PewDiePie.

Συνήθως στο YouTube συμβαίνει ανά διαστήματα ορισμένα κανάλια που βρίσκονται στην κορυφή να πρωτοπορούν, κάποιες φορές να κάνουν τον κύκλο τους, ώσπου νέα ανερχόμενα κανάλια έρχονται, αποκτούν μεγάλο engagement και τα ξεπερνούν.

Στην περίπτωση του PewDiePie, μέχρι σήμερα έχουμε δει τον Σουηδό να προηγείται στη λίστα των subscribers, καθώς έφτασε τα 55 εκατομμύρια συνδρομητές. Ο Markiplier ωστόσο, είναι σύμφωνα με το Forbes ο Gaming YouTuber με την μεγαλύτερη επιρροή. Γνωστός για την χαρακτηριστική βαριά φωνή του, ο Markiplier, κατά κόσμον Mark Fischback όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει κοινά με τον PewDiePie, κατά κόσμον Felix Arvid Ulf Kjellberg, το γεγονός ότι αμφότεροι είναι 27 χρονών και ασχολούνται με αστεία indie games για να διασκεδάσουν το κοινό τους. Η διαφορά ωστόσο είναι ότι ο PewDiePie ασχολείται σε δεύτερη φάση με vlogs, ενώ ο Markiplier θα προάγει και διάφορα επίκαιρα θέματα που θα προβληματίσουν το κοινό του.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

More
03 Jul 2017 09:10 #200869 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Σκεφτόμουν να γράψω κάτι μαζί για το θέμα του βίντεο αλλά τελικά κατέληξα ότι δεν χρειάζεται. Ο καθένας μπορεί να βγάλει δικά του συμπεράσματα, ανάλογα με το χαρακτήρα και το νοητικό επίπεδο του. Βλέπεις τι περνάνε κάποιοι άνθρωποι, αθώοι, μικρά παιδιά και μετά βλέπεις και το μίσος(όχι από όλους) στα σχόλια και καταλαβαίνεις ότι αυτός ο κόσμος δεν έχει καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο.

More
03 Jul 2017 12:24 #200888 by Georgios Manolis
Το βλέπω κι εγώ το μίσος σε σχόλια αλλά κυρίως απο γνωστούς μου.Και μένω χωρίς να πω η να γράψω τίποτα γιατί όταν έχεις να κάνεις με ξεροκέφαλους και εγωιστές δε θα βγεί πουθενά η συζήτηση.
Δεν αμφιβάλω οτι υπάρχουν και οι "κακοί" πρόσφυγες αλλά είναι λάθος και άδικο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
03 Jul 2017 13:31 #200892 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

the_prophet1987 wrote: Το βλέπω κι εγώ το μίσος σε σχόλια αλλά κυρίως απο γνωστούς μου.Και μένω χωρίς να πω η να γράψω τίποτα γιατί όταν έχεις να κάνεις με ξεροκέφαλους και εγωιστές δε θα βγεί πουθενά η συζήτηση.
Δεν αμφιβάλω οτι υπάρχουν και οι "κακοί" πρόσφυγες αλλά είναι λάθος και άδικο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι.

Προφανώς και έρχονται και πολλοί παράνομοι αλλά και εγκληματίες. Το θέμα είναι τι οργάνωση υπάρχει για να προστατευτούν αυτοί που όντως έχουν ανάγκη.

More
18 Jul 2017 19:49 - 18 Jul 2017 19:50 #202327 by Kosmas
Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και 2 μήνες διατηρώ ένα κανάλι στο YouTube. Παίζω κυρίως Battlefield 1, 4 και Hardline και ανεβάζω μέρα παρά μέρα videos. Προσπαθώ να έχω ένα πρόγραμμα και μέχρι τώρα το ακολουθώ αυστηρά. Το ερώτημα μου είναι, επειδή θέλω να ξεκινήσω να παίζω κάποια νέα games στο κανάλι, τι θα ήταν καλό να παίξω? Δεδομένου ότι αυτή την περίοδο δεν κυκλοφορεί κάτι καινούριο και για τουλάχιστον 1,5 μήνα ακόμα θα παίξω κάτι παλιότερο.

Σκέφτομαι για Dark Souls 3, Bloodborne, Nioh, ή Shadow of Mordor. Εσεις τι έχετε να πείτε για αυτά τα games? Επίσης εσείς τι θα προτείνατε σαν ενδιαφέρον επιλογή?

(Έχετε στα υπόψιν σας ότι παίζω σε κονσόλα(ps4).)

Το link του καναλιού μου είναι αυτο: www.youtube.com/channel/UC3jBd1ur_GW7CbITLaqBHLQ

(Τα feedback είναι καλοδεχουμενα για)
(Ελπίζω να ποσταρα της απορία μου στο σωστό σημείο του forum)
Last edit: 18 Jul 2017 19:50 by Kosmas.

More
19 Jul 2017 10:21 #202356 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πιστεύω πως καλό είναι να κάνεις video με παιχνίδια που ξέρεις καλά. Μπορείς επίσης να παίζεις κάποιο για πρώτη φορά και να γράφεις 1st time walkthrough ξέρω γω.
Αν θες να παίξεις κάποιο multiplayer αν και λογικά τα ξέρεις ήδη, προτείνω Overwatch, Rocket League ή Counter Strike. Οπότε επειδή προς το παρόν δεν βγαίνει κάτι καινούργιο παίξε και φτιάξε βίντεο ή κάποιο σχετικά καινούργιο που δεν έχεις παίξει ή κάποιο από τα γνωστά multiplayer.

Shadow of Mordor δεν νομίζω να τραβήξει κόσμο, καλύτερα Nioh ή Dark Souls.

More
26 Aug 2017 00:54 - 26 Aug 2017 00:55 #204398 by Πιέρρος Φουστέρης
YouTuber Academy στην Ιαπωνία

Στις αρχές του χρόνου η εταιρεία ασφάλισης Sony Life διεύθυνε μια ψηφοφορία στην οποία οι νεαροί Ιάπωνες έπρεπε να ψηφίσουν τι επάγγελμα θα ήθελαν να ακολουθήσουν μεγαλώνοντας. Για τα αγόρια, η τρίτη δημοφιλέστερη επιλογή ήταν η δουλειά του YouTuber.

Στην πρώτη και την δεύτερη βρίσκονταν οι μηχανικοί πληροφορικής/προγραμματιστές και οι game creators αντίστοιχα. Για τα κορίτσια το να γίνουν YouTubers αποτέλεσε την 10η δημοφιλέστερη επιλογή. Όλο αυτό συντέλεσε στην δημιουργία μιας ακαδημίας YouTuber στην οποία οι νέοι διδάσκονται το πώς να φτιάχνουν καλύτερα βίντεο σε μαθήματα δίωρης διάρκειας.

Τα παιδιά διδάσκονται το πώς να ανταποκρίνονται μπροστά στον φακό, πώς να παρουσιάζουν και να διαφημίζουν προϊόντα στην κάμερα, καθώς και την σημασία των thumbnails. Επίσης συζητούν τι θεωρούν σημαντικότερο να προσφέρουν στους viewers.

Κάθε δίωρο σεμινάριο σχεδιάζεται για γκρουπ 10 περίπου ατόμων και κοστίζει 3240 γιεν (περίπου 30 ευρώ). Τα πρώτα τρία μαθήματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ενώ η ακαδημία στοχεύει να επεκταθεί και στην Osaka πέρα από το Tokyo.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 26 Aug 2017 00:55 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
30 Aug 2017 19:13 #204637 by Πιέρρος Φουστέρης
Αλλαγή λογότυπου και νέες αλλαγές

Το YouTube αποφάσισε να αλλάξει λογότυπο μετά από αρκετά χρόνια. Η τελευταία αλλαγή λογότυπου είχε γίνει το 2011.

Με το νέο λογότυπο, παρατηρούμε ότι ενώ το κόκκινο κουτί βρισκόταν στη λέξη "Tube", πλέον έχει την μορφή ενός κόκκινου Play button, το οποίο βρίσκεται στα αριστερά. Επίσης, υπάρχει αλλαγή και στην γραμματοσειρά.

Με την νέα εμφάνιση του YouTube έχουμε πιο έντονο κόκκινο στο Favorite button του browser, λιγότερο κόκκινο χρώμα γενικά στα μενού, περισσότερα λευκά κενά και επιπλέον χώρο για τα thumbnails των βίντεο. Επίσης, τις τελευταίες εβδομάδες, όλα τα thumbnails των βίντεο έχουν προεπισκόπηση. Αν κάνετε mouseover τότε θα εμφανιστούν αποσπάσματα λίγων δευτερολέπτων από κάθε βίντεο. Τέλος, υπάρχει και η επιλογή dark mode, ενώ διάφορα χαρακτηριστικά της desktop έκδοσης, όπως η αλλαγή ταχύτητας, υπάρχουν πλέον και στα smartphones. Επίσης, το mobile app παίζει το βίντεο και κάθετα χωρίς μαύρα κενά, χαρακτηριστικό που θα δούμε προσεχώς.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister