Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
22 May 2020 19:20 #234542 by Giorgos Tsolaridis
Μία 90χρονη gamer από την Ιαπωνία κατέχει το ρεκόρ Guinness της γηραιότερης gaming YouTuber
H Hamako Mori μετράει περισσότερους από 250.000 subscribers.

Μία γυναίκα από την Ιαπωνία, έχει κερδίσει τις καρδιές των gamers θεατών του YouTube, όντας η γηραιότερη gamer στην πλατφόρμα, σε ηλικία 90 ετών.

Η Hamako Mori, γνωστή και ως "Gamer Grandma", μετράει 250.000 ακόλουθους στο YouTube, ενώ ξεκίνησε να παίζει vidego games σε ηλικία ετών. Ξεκίνησε το κανάλι τις το 2015 και ανεβάζει κατά μέσο όρο τέσσερα videos τον μήνα. Το περιεχόμενο ποικίλει, από unboxing νέων κονσολών και προϊόντων, μέχρι επίδειξη των ικανοτήτων της στα games.

Η Hamako Mori κατέχει το Guinness World Record, της γηραιότερης gaming YouTuber και κατατάσσει την σειρά Grand Theft Auto ανάμεσα στις αγαπημένες gaming σειρές της.

Στις δηλώσεις τις Gamer Grandma στο βιβλίο Guinness αναφέρει: "Μετά από μία μεγάλης διάρκειας ζωή, αισθάνομαι περισσότερο από ποτέ, ότι το να παίζω games για τόσες πολλές ώρες, ήταν η σωστή επιλογή. Ευχαριστιέμαι πραγματικά την ζωή μου, είναι ρόδινη."

H Mori διατηρεί την αίσθηση του χιούμορ της στα βίντεο που ανεβάζει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον τίτλο "elder plays Elder Scrolls V Skyrim". Υπάρχει επίσης ένα βίντεο που δείχνει μία πιο κοντινή ματιά στην καθημερινότητα της ηλικιωμένης κυρίας με τίτλο "90-year-old grandma plays Dauntless." στο οποίο η Gaming Grandma σβήνει τα ενενηκοστά κεριά της και πριν ξεκινήσει το vlog για το Dauntless αναφέρει: "Θα παίξω Dauntless σήμερα. Αφού ξεκίνησα να παίζω, διασκέδασα τόσο πολύ που δε μπορούσα να σταματήσω. Δεν έχω μάτια για άλλα games τώρα, όλα γυρίζουν γύρο από αυτό. Μερικές φορές παίζω μέχρι τις 2 το ξημέρωμα."

H Mori έχει πλέον μία συλλογή από κονσόλες μέσα στις δεκαετίες που πέρασαν. Η πρώτη που αγόρασε ήταν το Cassette Vision, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 1981 με την ίδια να σχολιάζει: "Φαινόταν τόσο διασκεδαστικό και σκέφτηκα ότι δεν είναι δίκαιο να παίζουν μόνο τα παιδιά."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2020 21:12 #234758 by Giorgos Tsolaridis
Η 84χρονη γηραιότερη professional streamer ελαττώνει τα βίντεο της στο Youtube λόγω των αρνητικών κριτικών που δέχθηκε
Η γνωστή και ως "Skyrim Grandma" ανέφερε ότι θέλει να προσέξει την υγεία της.

Η Shirley Curry γνωστή στον κόσμο του gaming και ως “Skyrim Grandma” ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει το καθημερινό πρόγραμμα streaming που τελούσε στο Youtube λόγω των αρνητικών κριτικών σχόλιων που δεχόταν στα βίντεο της. Την 84χρονη την υποστήριζε μεγάλο αριθμός ατόμων στην gaming κοινότητα για το πάθος της για το The Elder Scrolls V: Skyrim. Η ίδια κατείχε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness της γηραιότερης professional streamer στον κόσμο.

H Shirley Curry δήλωσε: "Αποφάσισα να σταματήσω το streaming πρόγραμμα μου λόγω των αρνητικών σχόλιων που δέχομαι στα βίντεο μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο μικροσκόπιο κάθε φόρα. Δεν διασκεδάζω πλέον τόσο να κάνω streaming υπό αυτές τις συνθήκες. Επιπλέον οι πολλές ώρες streaming είναι αρκετά κουραστικές και θέλω να προσέξω τον εαυτό μου. Θα ανεβάζω βίντεο πιο σπάνια".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
01 Jun 2020 15:38 #235003 by Ηλιας
Ετσι θελω να γινω οταν μεγαλωσω. Μακαρι να φτασω τα χρονια τους και μακαρι να μπορω ακομα να κανω την δευτερη αγαπημενη μου ασχολια.

More
01 Jun 2020 15:52 #235007 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Ετσι θελω να γινω οταν μεγαλωσω. Μακαρι να φτασω τα χρονια τους και μακαρι να μπορω ακομα να κανω την δευτερη αγαπημενη μου ασχολια.

Ενα από τα ίδια χαχα (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα με ευχαριστούν τα Videogames το ίδιο τότε)..όσο για τα χρόνια τους εάν προσέχεις την υγεία σου και δεν κάνεις καταχρήσεις μπορείς να τα φτάσεις.Τα 100 είναι κάπως δύσκολο για όλους μας να φτάσουμε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 Jun 2020 16:38 #235013 by Mixalis Tor
Να μαστε τυχεροί να τα φτάσουμε...

More
01 Jun 2020 16:50 #235014 by Blood Prince

kelvin wrote: Να μαστε τυχεροί να τα φτάσουμε...

Τα 80 τα φτάνουν πάρα πολλοί και τα θεωρώ δεδομένα.Θα είναι ατυχία εαν δεν τα φτάσουμε.

Θέμα τύχης σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής είναι τα 100.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Jun 2020 11:11 #235035 by Ηλιας
Εγω δεν εχω και τον καλυτερο τροπο ζωης. Βγαινω, πινω ξενυχταω, με τους φιλους μου τα σπαω.

Εχθες παλι μεθυσμενος ημουν και σημερα σηκωθηκα χαλια.

Αρα, δυσκολα με βλεπω να φτανω τα 80.

More
02 Jun 2020 12:45 #235038 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Εγω δεν εχω και τον καλυτερο τροπο ζωης. Βγαινω, πινω ξενυχταω, με τους φιλους μου τα σπαω.

Πολλοί νέοι έτσι κάνουν,εγώ βέβαια δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά.

Εχω μια γνωστή μου που κάπνιζε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και έπινε υπερβολικά πολύ Καφέ και πέθανε πρίν 10 χρόνια σε ηλικία 80 χρονών.Αν δεν ζούσε ανθυγιεινά πολύ πιθανόν να ζούσε τώρα όπως ζει ο συζυγός της και είναι 89.

[IMG

Peter Baylish

More
03 Jun 2020 10:42 #235087 by Ηλιας

Blood Prince wrote:

Brazhlias wrote: Εγω δεν εχω και τον καλυτερο τροπο ζωης. Βγαινω, πινω ξενυχταω, με τους φιλους μου τα σπαω.

Πολλοί νέοι έτσι κάνουν,εγώ βέβαια δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά.

Εχω μια γνωστή μου που κάπνιζε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και έπινε υπερβολικά πολύ Καφέ και πέθανε πρίν 10 χρόνια σε ηλικία 80 χρονών.Αν δεν ζούσε ανθυγιεινά πολύ πιθανόν να ζούσε τώρα όπως ζει ο συζυγός της και είναι 89.

Ειμαι της αποψης, καλυτερα να ζεις καλα τη ζωη σου κι ας ζησεις λιγοτερο, παρα με στερησεις και στη μετριοτητα.

Αλλωστε ενας μεγαλος ανθρωπος του πνευματος, ο συγγραφεας και ποιητης, Τσαρλς Μπουκοφσκι ειχε πει: "Βρες αυτο που αγαπας και αφησε το να σε σκοτωσει."

Αυτο νομιζω λεει αρκετα.

Ποσο ευτυχισμενος ειναι αραγε ο 89χρονος συζυγος της φιλης σου, αυτα τα 9 παραπανω χρονια ζωης; Χωρις την αγαπημενη του συντροφο, με μια συνταξη της πεινας και με δυσκολιες στην μετακινηση και την αυτοσυντηρηση, οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι της τριτης ηλικιας;

More
03 Jun 2020 12:25 - 03 Jun 2020 12:29 #235093 by Blood Prince
Συμφωνώ αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή που τα 80 χρόνια μου φαίνονται λίγα....πλησιάζω τα 35 και τα 20 τα θυμάμαι σαν χθές.Είναι τρομακτικό για μένα πως κάποια στιγμή η ζωή τελειώνει.

Περνάω καλά και θέλω να ζήσω πολλά χρόνια αρκεί να είμαι "υγιής" με την έννοια του να αποφύγω προβλήματα όπως Ανοια στα γεράματα.

Και υγιής μπορώ να είμαι όπως είναι οι γονείς μου στα 65 οι οποίοι έχουν χρόνια μπροστά τους και όνειρα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Jun 2020 12:29 by Blood Prince.