To nickname μου δεν το έβγαλα μόνος μου. Αντίθετα μου το κόλλησαν κάτι συμμαθητές στην 3η δημοτικού(μυαλά, ε
Ήταν μια μέρα που καναμε για τον Ηρακλη στην ιστορία και καλά πάλεψε με τον Χάρο και τον κέρδισε και κάτι τέτοιες αηδίες. Την ίδια μέρα εγώ τσακώθηκα με ένα παιδί στι προαύλιο και αφού τον κέρδισα ήρθε ένας φίλος μου και μου λέει αυτολεξί :" Πω, πω ρε συ, τι του έκανες του Γιώργου! Λες και είσαι ο Ηρακλής που πολεμούσε τον Χάρο!" Κι εγώ του απαντώ: "Αν όμως με νικούσε αυτός, εγώ θα ήμουν ο Χάρος. Άρα καλύτερα να είμαι από τώρα ο Χάρος για να μην γίνω ρεζίλι μετά!" είπα με ενθουσιασμό. Και από τότε με φωνάζουν Χάρο. Μετά που το είπαμε στον δάσκαλο, αυτός ήταν έτοιμος να πηδηχτεί από το παράθυρο πριν από τον Λεβέντη
. Αργότερα έμπλεξα με CS και τέτοια παιχνίδια που σκοτώνεις και επειδή ήμουν πρώτος στην κατάταξη την περισσότερη ώρα εδραιώθηκα ως Reaper. Μέχρι και σήμερα με φωνάζουν με το nick μου. Κουραστική ιστορία, ε;
Όσο για το Avatar, έχω μιλήσει στον Tilion και περιμένω να μου πει τι χρειάζεται για να βάλω την εικόνα που θέλω. Όταν την βάλω και τη δείτε, να ξέρετε πως απλά την βρήκα στο google και μ' άρεσε.
Τώρα για υπογραφή, έχω πολλές φράσεις που βγάζω ξαφνικά και με χαρακτηρίζουν. Αυτά.