Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nicknames-Avatars-Υπογραφές: Τι...εννοείτε?

More
02 Jul 2009 16:07 #55511 by thanasis

Manos wrote: Topic για να αναφέρουμε από που προέκυψε το Nickname μας, το Avatar μας ή η Υπογραφή μας.

Nickname: (αυτονόητο)

Avatar: Οι παλιοί θα το θυμάστε. Είναι το σήμα του Championship Manager 1 '93 (το 1ο που είχε πραγματικούς παίκτες)

Υπογραφή: Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια την φράση που βλέπετε στην υπογραφή μου. Δεν έχω πει ποτέ ποιος την είπε, όποιος καταφέρει και το βρει του βγάζω το καπέλο! :icon hat:

εγω ξερω ποιος το ειπε...χεχε να το πω ή οχι μανο??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2009 18:50 #55549 by thanasis
Ξερω ποιος την ειπε τη φραση στην υπογραφη σου να το πω??? :?:

More
17 Jul 2009 21:13 #56611 by Ρωμανός Βογιατζής
Όνομα : Ο θρυλικός Van Basten (η αλλιώς ιπτάμενος ολλανδός για τις κεφαλιές που έπαιρνε στον αέρα...) παρόλο που τον πρόλαβα πολύ μικρός τον θαυμάζω....το 7 είναι από το Gate 7 και την θρυλάρα !!!!!!

Avatar: Ο παίχτης μου στο lineage 2 ίσος το αλλάξω στο σύντομο μέλλον....!!!!

Υπογραφή: Ένταξη τώρα το Lineage,Προ και cs Junkie δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: ?????????

More
12 Aug 2009 19:58 #58329 by Frank

Frank16 wrote: νεο avatar ... προσωπική δημιουργία εν αναμονή Fm10 :wink:

40 μερες μετα ...
με δυσκολια συγκρατω τα δακρια :cry: (χαρας) :cool:

[img

More
14 Nov 2009 18:39 #64951 by Lucivatar
Nickname: Lucivatar= Lucifer (εωσφορος:«αυτός που φέρνει την αυγή») + Iluvatar (ο Ενας,συμφωνα με τον Τολκιν)

More
31 Mar 2010 15:43 - 05 Apr 2010 18:11 #69986 by Aνέστης Αδαμίδης
To nickname μου δεν το έβγαλα μόνος μου. Αντίθετα μου το κόλλησαν κάτι συμμαθητές στην 3η δημοτικού(μυαλά, ε;) Ήταν μια μέρα που καναμε για τον Ηρακλη στην ιστορία και καλά πάλεψε με τον Χάρο και τον κέρδισε και κάτι τέτοιες αηδίες. Την ίδια μέρα εγώ τσακώθηκα με ένα παιδί στι προαύλιο και αφού τον κέρδισα ήρθε ένας φίλος μου και μου λέει αυτολεξί :" Πω, πω ρε συ, τι του έκανες του Γιώργου! Λες και είσαι ο Ηρακλής που πολεμούσε τον Χάρο!" Κι εγώ του απαντώ: "Αν όμως με νικούσε αυτός, εγώ θα ήμουν ο Χάρος. Άρα καλύτερα να είμαι από τώρα ο Χάρος για να μην γίνω ρεζίλι μετά!" είπα με ενθουσιασμό. Και από τότε με φωνάζουν Χάρο. Μετά που το είπαμε στον δάσκαλο, αυτός ήταν έτοιμος να πηδηχτεί από το παράθυρο πριν από τον Λεβέντη :lol: . Αργότερα έμπλεξα με CS και τέτοια παιχνίδια που σκοτώνεις και επειδή ήμουν πρώτος στην κατάταξη την περισσότερη ώρα εδραιώθηκα ως Reaper. Μέχρι και σήμερα με φωνάζουν με το nick μου. Κουραστική ιστορία, ε;

Όσο για το Avatar, έχω μιλήσει στον Tilion και περιμένω να μου πει τι χρειάζεται για να βάλω την εικόνα που θέλω. Όταν την βάλω και τη δείτε, να ξέρετε πως απλά την βρήκα στο google και μ' άρεσε.

Τώρα για υπογραφή, έχω πολλές φράσεις που βγάζω ξαφνικά και με χαρακτηρίζουν. Αυτά.
Last edit: 05 Apr 2010 18:11 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
31 Mar 2010 15:45 #69987 by Aνέστης Αδαμίδης
Πες το να μας φύγει η περιέργεια, να φύγει και του μάνου το τσερβέλο...καπέλο!

More
05 Apr 2010 16:53 #70253 by synzeus
syn από ένα παιχνίδι του PS2 και zeus από το pc game Zeus: Master of Olympus.
Το avatar είναι γνωστό πιστεύω.. Το σήμα των Transformers, το οποίο θα μπει και στην οροφή του Mini Cooper μου! :mrgreen:

More
12 Apr 2010 17:33 #70648 by Aνέστης Αδαμίδης

8@no$ wrote: Ξερω ποιος την ειπε τη φραση στην υπογραφη σου να το πω??? :?:

Πες το σε μας να μας φύγει η απορία!

More
12 Apr 2010 18:18 #70651 by thanasis

TheReaper wrote:

8@no$ wrote: Ξερω ποιος την ειπε τη φραση στην υπογραφη σου να το πω??? :?:

Πες το σε μας να μας φύγει η απορία!

ok αυτο το ειπε ο θρυλικος George Michael Cohan αν δεν κανω λαθος.Η κανονικη ατακα του ηταν:<δε με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να προφέρεις το όνομα μου σωστά>...Ειναι σωστο Μανο...?? :mrgreen: :mrgreen: