Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nicknames-Avatars-Υπογραφές: Τι...εννοείτε?

More
13 Apr 2010 01:59 #70670 by Μπάμπης Χαραλάμπους

8@no$ wrote:

TheReaper wrote:

8@no$ wrote: Ξερω ποιος την ειπε τη φραση στην υπογραφη σου να το πω??? :?:

Πες το σε μας να μας φύγει η απορία!

ok αυτο το ειπε ο θρυλικος George Michael Cohan αν δεν κανω λαθος.Η κανονικη ατακα του ηταν:<δε με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να προφέρεις το όνομα μου σωστά>...Ειναι σωστο Μανο...?? :mrgreen: :mrgreen:

Ανοιξαν οι πυλες του ανεξηγητου Μανου! Που το ηξερες ρε θηριο! www.imdb.com/name/nm0169125/bio

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2010 14:25 #70677 by thanasis
Eτσι ετσι...Ειναι πολυ θρυλικη ατακα και παραξενεφτεικα που δεν το ξερατε...Για να βγαινουν τα καπελα.... :mrgreen: :mrgreen:

More
13 Apr 2010 21:38 #70691 by Μπάμπης Χαραλάμπους

8@no$ wrote: Eτσι ετσι...Ειναι πολυ θρυλικη ατακα και παραξενεφτεικα που δεν το ξερατε...Για να βγαινουν τα καπελα.... :mrgreen: :mrgreen:

:icon hat:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 May 2010 05:43 #72466 by Ανδρέας Μπακάλης
Ας γνωριστούμε καλύτερα :) (to know us better που λένε και οι Άγγλοι)

Πως προέκυψε το Nickname σας; Από κάποιο παιχνίδι; Βιβλίο; Anime?
Το δικό μου βγήκε από ένα βιβλίο του Τόλκιν, το σιλμαρίλιον όταν έπαιξα πρώτη φορά dnd και το έχω κρατήσει εδώ και αρκετά χρόνια.
Amandil = ο βασιλιάς του Άμαν, πόλη των ξωτικών.

Τα δικά σας πως βγήκαν;

More
21 May 2010 11:24 #72478 by thanasis
Eμενα βγηκε απο το ονομα μου...Θανος(με καποιες παραλαγες)=8@no$ :mrgreen: :mrgreen:

More
21 May 2010 12:11 #72481 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Και εμένα το όνομά μου είναι και το nickname μου. To PC το έβαλα επειδή έχω μόνο υπολογιστή και καμία άλλη κονσόλα. Επίσης όταν πήρα το PC, έβαλα όνομα χρήστη Νίκος και τώρα στις πληροφορίες συστήματος γράφει: όνομα υπολογιστή: Νίκος-PC

PC user forever !!!

More
21 May 2010 12:20 #72483 by Andr
εγω το πηρα επειδη στελνω μηνυματα σε καποια εκπομπη με αυτο το ψευδωνυμο κα ειπα να το κρατησω

More
21 May 2010 12:45 #72487 by SmartKiLL
Εμενα Βγικε απο μια σκεψη του αδερφου μου οταν εκανα Register στο
WC3 και μετα το ακολουθισα παντου!!

More
21 May 2010 14:38 #72493 by Aνέστης Αδαμίδης
Νομίζω πως υπάρχει ήδη ένα τέτοιο τόπικ, αλλά δε βαριέσαι; Εγώ το nick μου δεν το έβγαλα μόνος μου, αλλά μου το κόλλησαν οι φίλοι μου μια μέρα που τσακώθηκα με κάποιον στην τρίτη δημοτικού. Κάναμε τότε για τον Ηρακλή και τον Χάρο που πάλεψαν για μια γυναίκα και τέλος πάντων με βγάλαν Χάρο. Μετά κατά το γυμνάσιο το γύρισα στο αγγλικό.

More
21 May 2010 16:08 #72504 by Γιώργος Δημόπουλος
Εμενα απλως μου το εβγαλε το hotmail οταν εφτιαξα κ το χρησιμοποιω σε ιστοσελιδες οπως αυτη.Σε παιχνιδια χρησιμοποιω το gkill που μου το εβγαλαν επειδη εκανα πολλα kill σε cod κ αλλα ετσι george-kill εγινε gkill :)