Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nicknames-Avatars-Υπογραφές: Τι...εννοείτε?

More
15 Sep 2010 13:52 #78570 by Ιβάν
Ήρθε και η σειρά μου.

Nickname: Alcatraz (προέκυψε από τον καινούριο ήρωα του Crysis 2, είμαι καμμένος με το παιχνίδι).

Avatar: Μια πολύ ωραία εικόνα από το Crysis 2.

Υπογραφή: Έχω βάλει το userbar του GameWorld, Crysis και Hacker. Επίσης έχω βάλει και την γνωστή φράση από το Crysis, μόνο που την χρησιμοποιούν μόνο σε βίντεο! Και τώρα θα βάλω την φράση "Κονξ Ομ Πανξ", που συμαίνει "Ακου, Βλέπε, Σώπα"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2010 18:29 #79011 by Aνέστης Αδαμίδης
Μιας και άλλαξα avatar λέω να σας πω κάτι που και εγώ πρόσφατα παρατήρησα σε αυτό.

Αν προσέξετε, η εικόνα αυτή του Χάρου δείχνει με το δάχτυλο προς τα δεξιά, όπως κοιτάζετε την οθόνη σας. Όταν το πρόσεξα εγώ αυτό σκέφτηκα το εξής: "Μάλιστα, δηλαδή δείχνει αυτό που θέλω να πω. Οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς θα φαίνεται και το που βρίσκεται αυτό που θέλω να διαβάσουν!" Καταλάβατε τώρα; Η εικόνα δείχνει που βρίσκεται η δημοσίευσή μου και επίσης σας τη δείχνει για να τη διαβάσετε, γιατί οι δημοσιεύσεις μου είναι(ως επί τω πλείστω) σημαντικού περιεχομένου και πρέπει να τις λάβετε υπόψιν.

Καλό, εεεεεεεεεεεεεε; \:D/

More
20 Sep 2010 18:35 #79013 by Ιβάν
Ένα έχω να σου πω Reaper: "Κονξ Ομ Πανξ"

More
20 Sep 2010 20:33 #79028 by Νικολής Ασημάκης

TheReaper wrote: Μιας και άλλαξα avatar λέω να σας πω κάτι που και εγώ πρόσφατα παρατήρησα σε αυτό.

Αν προσέξετε, η εικόνα αυτή του Χάρου δείχνει με το δάχτυλο προς τα δεξιά, όπως κοιτάζετε την οθόνη σας. Όταν το πρόσεξα εγώ αυτό σκέφτηκα το εξής: "Μάλιστα, δηλαδή δείχνει αυτό που θέλω να πω. Οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς θα φαίνεται και το που βρίσκεται αυτό που θέλω να διαβάσουν!" Καταλάβατε τώρα; Η εικόνα δείχνει που βρίσκεται η δημοσίευσή μου και επίσης σας τη δείχνει για να τη διαβάσετε, γιατί οι δημοσιεύσεις μου είναι(ως επί τω πλείστω) σημαντικού περιεχομένου και πρέπει να τις λάβετε υπόψιν.

Καλό, εεεεεεεεεεεεεε; \:D/

Καμένη σκέψη. Μ'αρέσουν οι καμένες σκέψεις. +1 Reaper

Alcatraz wrote: Ένα έχω να σου πω Reaper: "Κονξ Ομ Πανξ"

Ζντουφ. -1 Alcatraz

More
20 Sep 2010 22:46 #79031 by Ιβάν

Nikolis wrote:

Alcatraz wrote: Ένα έχω να σου πω Reaper: "Κονξ Ομ Πανξ"

Ζντουφ. -1 Alcatraz

Και εγώ θέλω +1! :armata sad: Θα τα πω ολα στην μαμάάά μου! :crybaby:

More
20 Sep 2010 22:47 #79032 by Νικολής Ασημάκης
Μου φάνηκε το σχόλιό σου τελείως άστοχο, εξού και το -1. :armata-sunglasses:

More
20 Sep 2010 23:16 #79034 by Hercules
Nickname : το ονομα μου...

Sig : καποιος καλεσε το kickname μου noobιστικο (οχι το παραπανω) και εκεινη την στιγμη θα τον πλακωνα στο ξυλο αλλα ενας υπολογιστης μας χωριζε...

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
21 Sep 2010 14:30 #79068 by Lalo007

Hercules wrote: Nickname : το ονομα μου...

Sig : καποιος καλεσε το KICKNAME μου noobιστικο (οχι το παραπανω) και εκεινη την στιγμη θα τον πλακωνα στο ξυλο αλλα ενας υπολογιστης μας χωριζε...

:rolla: Και δεν μου λες?Για τι το καλεσε το kickname σου?Για τσαι και κουλουρακια?( :welcome2: )

More
21 Sep 2010 16:05 #79073 by Hercules
:armata angry: :armata armed: ...τι γελάς δεν κατάλαβα :bduh: , έκανα ένα λάθος γιατί γράφω χωρίς να κοιτάω το πληκρολόγιο (τυφλό σύστημα)...πόσο μάλλον θα το κοίταγα βραδιάτικα...λάθη συμβαίνουν...αν είναι έτσι να γελάω με τις ανορθογραφίες που είναι στο φόρουμ θα είχα σκάσει ήδη... :axe:

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
21 Sep 2010 16:18 #79076 by Ιβάν
1ον) Ηρέμησε.

Hercules wrote: :armata angry: :armata armed: ...τι γελάς δεν κατάλαβα :bduh: , έκανα ένα λάθος γιατί γράφω χωρίς να κοιτάω το πληκρολόγιο (τυφλό σύστημα)...πόσο μάλλον θα το κοίταγα βραδιάτικα...λάθη συμβαίνουν...αν είναι έτσι να γελάω με τις ανορθογραφίες που είναι στο φόρουμ θα είχα σκάσει ήδη... :axe:

2ον) Νομίζω πως είστε off topic.
3ον) Hercules εξήγησε λίγο τι εννοείς! :rolleyes: