Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nicknames-Avatars-Υπογραφές: Τι...εννοείτε?

More
18 Feb 2007 17:42 #27320 by Kostas Sotiropoulos
Nαι, γι' αυτό και το άλλαξα... :wink:

Ήταν όμως μια ανάμνηση των καλοκαιρινών διακοπών, ααααααχ Zante :icon clap2:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2007 19:08 - 12 Jul 2007 15:48 #27326 by Esperos
ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ: Ο πλανήτης Αφροδίτη, ο Έσπερος. Το λαμπρότερο ουράνιο σώμα μετά τον Ήλιο και την Σελήνη. Είναι ορατή κατά το λυκαυγές σαν το πρωινό αστέρι (Αυγερινός) και κατά το λυκόφως σαν το βραδινό (Αποσπερίτης).
Ο Αυγερινός είναι το δημώδες όνομα του πλανήτη Αφροδίτη, όταν αυτή εμφανίζεται στον ουρανό κατά την αυγή. Γι' αυτό καλείται από πολλούς και "άστρο της ημέρας". Καλείται επίσης και Αποσπερίτης όταν εμφανίζεται μετά την δύση του ηλίου και είναι το λαμπρότερο αντικείμενο στον ουρανό αμέσως μετά τη Σελήνη. Οι αρχαίοι Έλληνες τον ονόμαζαν και Εωσφόρο ή Έσπερο.
Last edit: 12 Jul 2007 15:48 by Esperos .

More
21 May 2007 13:48 #31847 by Μάνος Γρυπάρης
Προς Σπύρο
Το animated gif που έβαλες για υπογραφή (και είναι δράμα, 700kb πράμα) δείχνει τον Βαγγέλη Περρή μπροστά και στο φόντο τον Ηλία Ψηνάκη να ετοιμάζεται να του την πέσει πισώπλατα?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jul 2007 13:15 #35092 by Kostas Giagias
μία αλλαγή στην υπογραφή ...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
11 Feb 2009 20:34 #50470 by Milkman14
Nickname:Ξεκινησε απο ενα φιλο μου,ο οποιος οταν χτυπουσε το κοδουνι της κατω πορτας,για να μπει στην πολυκατοικια,εγω ρωτουσα:''Ποιος ειναι?'' εκεινος απαντουσε:The Milkman....To 14 ειναι ο τυχερος μου αριθμος.
Avatar:Ειναι απο το παιχνιδι Resident Evil 4,οπου βλεπουμε τον Leon,την Ashley και την Ada περικυκλωμενους απο τους χωρικους(Ganados).
Yπογραφη:Δεν εχω βαλει και δεν εχω σκεφτει τιποτα ακομα.

More
11 Feb 2009 21:06 #50473 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ έχω πια για φωτο την εικόνα μου σε South Park Style ( :P ) και για υπογραφή μερικά γαμάτα λύρικς!

More
14 Feb 2009 00:20 #50524 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Nick: Μεγαλη ιστορια! Ποτε δεν ασχολουμουν με forums και ειπα μια φορα να δοκιμασω και εγω! Εβαλα εκει ενα μουφονομα IloveCONSOLES (:P) να τελιωνω και τελικα ομως μου αρεσε (!) στο GameWorld και εμεινα :P .

Avatar: Ο Big Boss (Βασικος χαρακτηρας στο Metal Gear Solid 3 και στο Portable Ops, η εικονα ειναι απο το Metal Gear Solid 4)

Sign: Καμενιααααά!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 May 2009 17:50 #53173 by Νικολής Ασημάκης
Έβαλα για υπογραφή ένα μέρος του ρεφραίν του γαμάτου τραγουδιού Lemuria των Therion και για άβαταρ τον τραγουδιστή των Amon Amarth τραβηγμένο από εμένα στο live τους το Φεβρουάριο στο Fuzz. :mrgreen:

More
22 May 2009 17:51 #53175 by Γεράσιμος Βαγγής
το kaizer, από ταινία είναι, απλά άλλαξα το s που γράφεται κανονικα (kaiser) γιατι δεν μου αρεσε στο ματι

More
02 Jul 2009 15:36 #55502 by Frank
νεο avatar ... προσωπική δημιουργία εν αναμονή Fm10 :wink:

[img