Nienna λένε μια θεά, αρχάγγελο, ουσιαστικά, αν το καλοσκεφτεί κανείς, (στον κόσμο του Tolkien αυτές οι δυνάμεις λέγονται Valar, οι αρσενικές, και Valier, οι θηλυκές) από τον κόσμο του J.R.R.Tolkien, τη Μέση Γη. Εμφανίζεται στο Silmarillion, και είναι η Valie (ενικός του Valier) των δακρύων, της συγχώρεσης, της θλίψης, του μοιρολογιού και της αγάπης. Είναι η δασκάλα του Gandalf, και το χρώμα της είναι το γκρίζο, εξ' ου και ο Gandalf είναι ο Gandalf the Grey. Όταν είχα διαβάσει το βιβλίο (πάνε χρόνια), μου άρεσε πάρα πολύ το ότι ήταν η μόνη από τις δυνάμεις που συγχώρεσε ακόμη και τον Melkor για το κακό που έκανε. Από τότε άρχισα να χρησιμοποιώ το nickname όταν ήμουν λυπημένη, αλλά σιγά σιγά έγινε ένα από τα σταθερά μου nicknames (όχι, σαφώς και δεν είμαι πάντα λυπημένη!).
Η υπογραφή μου είναι ένα απόσπασμα από το ποίημα Ode, του O'Shaughnessy, που μου αρέσει πάρα πολύ, και με εκφράζει. Επίσης με συμφέρει.
Λέει πολύ καλά λόγια για τους καλλιτέχνες και τους ονειρευτές, που κάποιοι τους θεωρούν απλά άχρηστους! Το έχω ανεβάσει υπό μορφή εικόνας για να είναι γραμμένο με ό,τι γραμματοσειρά θέλω, και να έχει ό,τι μορφή θέλω, γενικά.
Το υπόλοιπο της υπογραφής μου είναι links για διάφορα sites μου. Tη gallery μου, το online μαγαζί μου, το blog μου, την ποίησή μου κτλ.
Το avatar μου είναι απλώς μια πρόσφατη φωτογραφία μου που τυχαίνει να μου αρέσει λόγω σκιάς και έκφρασης.