Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nicknames-Avatars-Υπογραφές: Τι...εννοείτε?

More
18 Feb 2006 20:57 #9144 by Anna R
Χμ πως και δεν εγραψα εδω? Btw το nickname δεν ξερω πως ακριβως προέκυψε αλλά η συγκεκριμενη λεξη μ'αρεσει ιδιαιτερα. Τωρα το avatar ειναι απο το θεϊκο παιχνίδι Need for speed: most wanted (προσωρινο γιατι ακόμη ψάχνω για φωτο ενος αλλου θεϊκου αυτοκινητου)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2006 00:14 #9514 by jim kallergis
nick : απο το doum...παλιο ψευδονυμο και ...acher απο την αγαπη μου κυριως στην ferrari και μετα στον schumacher...

avatar : απο τον θεικο HOMER!!!!

υπογραφη : γιατι ειναι πανω απο ολα η κρητη...!!! :cool: (καργα τοπικιστης)

Ευχαριστω και τον Θεο που με εχει κανει ΚΡΗΤΙΚΟ

Ποτες θα καμει ξαστερια...ΟΦΗ,Θρησκεια,Ανεξαρτησια

More
16 Mar 2006 23:03 #10158 by Γρηγορης Βαρναβας
Εγω σαν αβαταρ ακομα δεν εχω.. Signature ομως εχω του ραδιου μου :lol:

More
17 Mar 2006 06:36 #10165 by Vagelis
Nickname:To onomatepwnumo tou tragoydisth twn Nirvana, Kurt Cobain...pou otan to eixa prwto bgalei to nickname(1997)htan agaphmeno mou sugkrothma...kai 3 xronia apto telos ths grunge mousikhs skhnhs.
To 4 sto telos apo ton Paok kai apo to noumero pou forousa otan epaiza mpasket kai podosfairo se omades(mexri to 2001 meta arxisa to kapnisma+phga fititis).

Avatar:O Pedja o paixtaras...oi filoi mou oi olumpiakoi tha ton thumountai gia to gnwsto triponto sto sef.

Signature:Ena apospasma apo ena apo ta agaphmena mou biblia to "Flatland" tou J.E.Abbot.

More
23 Mar 2006 23:04 #10473 by Αταλάντη (Αλίνα) Αντωνίου
Nienna λένε μια θεά, αρχάγγελο, ουσιαστικά, αν το καλοσκεφτεί κανείς, (στον κόσμο του Tolkien αυτές οι δυνάμεις λέγονται Valar, οι αρσενικές, και Valier, οι θηλυκές) από τον κόσμο του J.R.R.Tolkien, τη Μέση Γη. Εμφανίζεται στο Silmarillion, και είναι η Valie (ενικός του Valier) των δακρύων, της συγχώρεσης, της θλίψης, του μοιρολογιού και της αγάπης. Είναι η δασκάλα του Gandalf, και το χρώμα της είναι το γκρίζο, εξ' ου και ο Gandalf είναι ο Gandalf the Grey. Όταν είχα διαβάσει το βιβλίο (πάνε χρόνια), μου άρεσε πάρα πολύ το ότι ήταν η μόνη από τις δυνάμεις που συγχώρεσε ακόμη και τον Melkor για το κακό που έκανε. Από τότε άρχισα να χρησιμοποιώ το nickname όταν ήμουν λυπημένη, αλλά σιγά σιγά έγινε ένα από τα σταθερά μου nicknames (όχι, σαφώς και δεν είμαι πάντα λυπημένη!).

Η υπογραφή μου είναι ένα απόσπασμα από το ποίημα Ode, του O'Shaughnessy, που μου αρέσει πάρα πολύ, και με εκφράζει. Επίσης με συμφέρει. :P Λέει πολύ καλά λόγια για τους καλλιτέχνες και τους ονειρευτές, που κάποιοι τους θεωρούν απλά άχρηστους! Το έχω ανεβάσει υπό μορφή εικόνας για να είναι γραμμένο με ό,τι γραμματοσειρά θέλω, και να έχει ό,τι μορφή θέλω, γενικά.
Το υπόλοιπο της υπογραφής μου είναι links για διάφορα sites μου. Tη gallery μου, το online μαγαζί μου, το blog μου, την ποίησή μου κτλ.

Το avatar μου είναι απλώς μια πρόσφατη φωτογραφία μου που τυχαίνει να μου αρέσει λόγω σκιάς και έκφρασης.

If I had music in my head, defined enough, I would walk forever.

ποίηση και τέτοια * παρατημένη έκθεση εικόνων το κέιζιοναλ προφίλ ]

More
24 Mar 2006 00:25 #10476 by Κώστας Παραδιάς
Αvatar: Από ένα forum του Matrix.

Νickname: Από ένα πολύύ παλιό κόμικ της πλέον κλειστής εταιρείας Dreamwave

Sig: Ε, θέλει και πολύ εξήγηση;

More
24 Mar 2006 01:40 #10485 by Αντώνης Κατρής
Να κάνω μία ανανέωση γιατί έγιναν μερικές αλλαγές και ειδικά τη υπογραφή πολύ λίγοι θα την καταλάβουν...

Avatar: Είναι το σήμα της γνωστής κατασκευάστριας πανιών ιστιοπλοΐας (και ρούχων) North Sails της οποίας ήταν και το πρώτο σοβαρό πανί που είχα όταν ακόμη (μιλάμε για περίπου 12 χρόνια πίσω) έκανα Optimist (το πρώτο που είχα ήταν Olympic Sails αλλά δεν βρήκα το σήμα)

Signature: Τα Europe είναι μία κλάσση αγωνιστικών ιστιοπλοΐκών σκαφών. Η αγαπημένη μου για την ακρίβεια (στα μονοθέσια). Υπάρχουν ωστόσο κάποιες ιδιαιτερότητες. Ενώ στο εξωτερικό κάνουν και άντρες και γυναίκες, στην Ελλάδα επειδή ήταν ολυμπιακή κλάσση μόνο για γυναίκες οι προπονητές δε σου έδιναν τη δυνατότητα να κάνεις με ένα τέτοιο (κι εγώ το είχα πάρει σε μία προπόνηση από μία φίλη μου αλλιώς...). Τώρα ειδικά που δεν είναι πλέον ολυμπιακή κατηγορία τα σκάφη αυτά σαπίζουν στη στεριά και πάλι κανένας δε σου τα δίνει... Οπότε η υπογραφή μου είναι μία έκκληση...

More
24 Mar 2006 10:15 #10491 by babis
To nick moy einai enas titlos diakrisis poy pira prin apo kapoio kairo

to avatar symvolizei ton kosmo, giati eimai TERASTIOS kai worldwide

kai to signature einai apo enan poli sofo anthropo poy exei dosei ena ekpaideytiko systima anektimitis aksias!!!

:D

More
24 Mar 2006 13:13 #10496 by Ανδρέας Γρυπάρης
Όνομα : (no coments) Από το 98 πόρωση !
Avatar : Το αγαπημένο μου pokemon.. o Rayquaza !
Sing : Modαρισμένο με το Photoshop.. τα unown .. τα pokemon-Γράμματα ! :wink:

More
23 May 2006 23:11 #13130 by Χάρης Φλουρής
Nick: Καμιά σχεση με το περιοδικό, αγόρι που παίζει, απλά.

Avatar: Ukyo Tachibana της σειράς Samurai Spirits. Βασισμένος στον Kojiro Sasaki Genryo, swordmaster, αντιπαλος του Miyamoto Musashi (συγγραφέα του Five Rings). Εδω ζωγραφισμένος με παραδοσιακή Ιαπωνική τεχνική πινέλου.