Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
06 Apr 2014 03:40 #142957 by Sharkman
Είμαι εδώ, περίπου εδώ και 3 χρόνια παρά 2 μήνες και ήρθε η ώρα να παρουσιαστώ και εγώ (τώρα που ειναι βράδυ και δεν βλέπει κάποιος :P ) είμαι ο Χρήστος, είμαι από την Αθήνα και μπήκα στο gameworld γιατί ήθελα επιτέλους επαγγελματικές γνώμες πάνω σε παιχνίδια. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι το gaming, η μουσική, τα βιβλία και οι ταινίες πάνε μαζί το ένα δένει με το άλλο και δίνει τροφή στο άλλο. Για τον λόγο αυτό πλέον προσωπικά βλέπω πιο πολλές ταινίες παρά παίζω, αυτό το χω αφήσει για τους επαγγελματίες. Αλλά για τον τομέα του gaming ασχολούμαι κυρίως με fifa,pes,manager και πολλά rpg και strategy games. Τα FPS πλέον δεν μου τραβάνε πολύ την προσοχή με τον τελευταίο που τερμάτισα να είναι το Far Cry 3 ένα action-FPS. :D Τα αγαπημένα μου παιχνίδια GTA:San Andreas και Skyrim.
Για ταινίες ότι θέλετε είμαι εδώ, καλό ταξίδι στο site. :armata team:

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2014 07:33 #143167 by Γιώργος Λόλας
Νομίζεις ότι δε βλέπει κανείς το βράδυ, όλοι νυχτοπούλια είμαστε :D

More
22 Apr 2014 13:11 #143555 by Διονύσης
Γεια σας παιδιά είμαι ο Διονύσης(φοιτητής) και είμαι καινούργιος στο gameworld.Δεν παίζω παιχνίδια με την ίδια συχνότητα που έκανα στο παρελθόν , τα τελευταία που έχω ασχοληθεί είναι manager παιχνίδια και το NBA 2K .Πρέπει να έχω παίξει την αναμέτρηση Ολυμπιακός -Παο πάνω από 50 φορές. Βέβαια πριν λίγο είπα ότι δεν παίζω τόσο συχνά (εντάξει αυτό ήταν μια εξαίρεση) .

Τα καλύτερα πολεμικά παιχνίδια στρατηγικής δωρεάν www.onlinepaixnidia.com

More
22 Apr 2014 15:10 #143558 by Μάνος Γρυπάρης
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Δες και το βίντεο το Γρηγόρη που έχει κάνει θραύση με 60Κ views :wink: :

[youtube:1c85hxny]
[/youtube:1c85hxny]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Jun 2014 10:48 #146070 by Ελένη Παρούτογλου
παω δευτερα λυκειου και μου αρεσουν τα games απο μικρη....αλλα σεν παιζω τοσο πολυ προτιμω να παρακολουθω που παιζουν :p αυτο τον καιρο εχω κολλησει λιγο με το Heathstrone :D

More
01 Jul 2014 00:49 #146249 by alexandros
Εδώ είμαι και εγώ καλησπέρα με λένε Αλέξανδρο και πλέον ζω στο Βερολίνο από games πλέον RTS kai WoT (world of tanks) και είμαι καλά :D :D

ελπίζω αρκούν αυτά

(εάν η υπογραφή μου στο forum απαγορεύετε H δεν συμβαδίζει με τούς ορούς χρήσης παρακαλώ ενημερώστε με και θα την αφαιρέσω ευχαριστώ)

:1per1618

More
28 Aug 2014 21:56 #148791 by Γιάννης Τ
Γεια σας παιδια, ειμαι ο Γιαννης, σπουδαζω εφαρμοσμενα μαθηματικα και ασχολουμαι αρκετα με το gaming και τα anime. Αγαπημενο ειδος single player rpg και μπασκετακι. Διαβαζω το gameworld και ακουω users απο τοτε που πρωτοξεκινησατε στο sentra και ειπα να κανω μια εγγραφη(νωρις το θυμηθηκα) B) . Απο κονσολες εχω ps3 και pc. Αυτα για αρχη και συγχαρητηρια για τη πολυ καλη δουλεια.

More
29 Aug 2014 14:44 #148823 by Βασίλης
Kαλως ήλθατε στην παρέα μας!!!

More
29 Aug 2014 16:44 #148834 by Αποστόλης Αναστασίου

sageNaruto13 wrote: Γεια σας παιδια, ειμαι ο Γιαννης, σπουδαζω εφαρμοσμενα μαθηματικα και ασχολουμαι αρκετα με το gaming και τα anime. Αγαπημενο ειδος single player rpg και μπασκετακι. Διαβαζω το gameworld και ακουω users απο τοτε που πρωτοξεκινησατε στο sentra και ειπα να κανω μια εγγραφη(νωρις το θυμηθηκα) B) . Απο κονσολες εχω ps3 και pc. Αυτα για αρχη και συγχαρητηρια για τη πολυ καλη δουλεια.

Καλώς ήρθες και καλά να περάσεις στην παρέα μας ! Οτιδήποτε θες μας το λες ... !

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
29 Aug 2014 17:17 - 30 Aug 2014 00:11 #148838 by nick
Γεια χαρά, παίδες!
Με λένε Νίκο, είμαι 25 χρονών, παίζω games πολλά χρόνια, ξεκινώντας από την μεγάλη μου αγάπη, το PS1, και, πια, τώρα παίζω στο PC κυρίως co-op action και αρκετά simulations, Σπάνια, κανένα RPG. Τα παιχνίδια που παίζω αυτή τη στιγμή είναι:
DAYZ
WARTHUNDER
Mount and blade warband
Dishonored
Last edit: 30 Aug 2014 00:11 by Πιέρρος Φουστέρης.