Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
23 Feb 2015 15:51 #157105 by Μάνος Γρυπάρης

Misty wrote: Με λένε Δήμητρα, και φέτος δίνω πανελλήνιες! Θέλω να περάσω Βιολογία Αθήνα!

Welcome Δήμητρα. Καλή διαμονή και καλές συζητήσεις στο GameWorld!
Καλή επιτυχία και στις πανελλήνιες. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Feb 2015 16:31 #157162 by Αγησίλαος Σιντόρης
Μεινε μακρια για λιγο καιρο απο το site Δημητρα,περνα στην σχολη που θελεις και μετα απλα λιωστο..!!Γιατι το gameworld καταστρεφει σπιτια... :P

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
24 Feb 2015 23:39 #157190 by Δήμητρα
Ευχαριστώ!

More
26 Mar 2015 15:17 #158556 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Με λένε Λευτέρη και πάω 3η γυμνασίου, όσον αφορά το σχολείο, βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο μέχρι να αποφασίσω σε ποιά κατέυθηνση θα πάω.
Μεγάλωσα με GameBoy, Nitendo DS, PS2, PSP, και τώρα λόγω οικονομικών δηλώνω PC Gamer. Αγαπημένα genres: Action-RPG, 3rd-person-Action, απεχθάνομαι τα MOBA τύπου League Of Legends και δεν πολύσυμπαθώ το World Of Warcraft.
Αν χρειαζόταν να κάνω διαχωρισμό για το τι gamer είμαι(ανάμεσα σε casual, medi-core και hardcore) μάλλον θα έλεγα medi-core.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
13 Aug 2015 16:58 - 13 Aug 2015 19:31 #167542 by Razor Wire
Καλησπέρα σε όλους. Ξαναποστάρω γιατί ψάχνομαι με το site και την πρώτη φορά δεν ανέφερα με τι κονσόλες ασχολούμαι. Λοιπόν, αρχικά, είμαι PC Gamer και λατρεύω τα DooM 3, BloodRayne 2, Call of Duty 2, Indiana Jones 1 και 2, Left 4 Dead 1 και 2, Dead Island, Resident Evil, Mame 32, Age of Mythology και, φυσικά, τα Hitman. Αυτά είναι, γενικά τα αγαπημένα μου από PC. Από PS έχω το 2 και λατρεύω τα Dragonball, God of War και Taken. Από GameBoy μου αρέσουν πολύ τα Pokemon!
Last edit: 13 Aug 2015 19:31 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
14 Aug 2015 00:39 #167558 by Γιάννης Κουτάκης
Γεια χαρα σε ολους, Είμαι ο Γιάννης ειμαι 18 χρονων . Μεγαλωσα με Playstation 1-2 και gameboy/Nindedo ωρες ατελειωτες αλλα τα τελευταια χρονια δηλωνω μονο PC gamer, θα ελεγα να αγορασω καποια κονσολα playstation 3 η 4 καποια στιγμη να ξαναδοκιμασω το χηριστηριο ξανα

More
02 Oct 2015 14:28 #169348 by Αντώνης Καλογερής
Γεια σου Γιάννη!!Καλωσόρισες στην παρέα μας!!

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
02 Oct 2015 16:05 #169356 by 001
Ονομάζομαι Ορέστης και σπουδάζω Γραφιστική (ΤΕΙ, όχι φλωριές) με κατεύθηνση προς τις κλασσικές τέχνες (γιατί οι φωτοσοπιές όσο να 'ναι δεν). Δεν θυμάμαι πως ξεκίνησα να ασχολούμαι με videogames, πιθανότατα από φίλους, αρχικά στα pc (Vice City) και στις κονσόλες (Gameboy θυμάμαι σίγουρα, Donkey Kong κτλ.) τους και αργότερα σ' ένα δικό μου PSP κι έναν δικό μου υπολογιστή. Atm ασοχλούμαι με ΑRPG και έχω μια μικρή αδυναμία στα strategy (Warlords Battlecry 2, Battle for Middle Earth, Civilization) καθώς και στα fps (λόγω ελεύθερης κατάδυσης) - επίσης οτιδήποτε με sci-fi/cyberpunk θεματολογία. Η πραγματική μου αδυναμία είναι cult κυκλοφορίες (π.χ. Harvester, Polybius, Dwarf Fortress) - παρ' όλα αυτά δεν δηλώνω gamer γιατί α) δεν παίζω σταθερά πολλά games β) ψάχνομαι μία στο τόσο και δεν ενημερώνομαι ιδιαίτερα.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
10 Oct 2015 04:41 #169578 by Μάνος Γρυπάρης
Cult κυκλοφορίες όπως Polybius, εννοείς το κλασικό Urban Legend που είχε βγει η φήμη ότι και καλά είχε βγει στα 80's κι αποσύρθηκε?

Είδα επίσης το 2D Adventure Harvester αν εννοείς αυτό και το Dwarf Fortress με την top-down camera. Πολύ cultίλα όντως!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Oct 2015 07:15 #169581 by 001
Cult λόγω τού status του, ναι (συνεπώς όχι «τρου» καλτίλα, παρέλειψα να το αναφέρω).

Γιεπ, αυτό το Harvester εννούσα. Dwarf Fortress αγάπη μόνο.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)