Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
30 Oct 2014 22:53 #151305 by Donnie Darko

DrFreeman wrote: Είπα επιτέλους να μπω να πω ένα γεια! Γεια σε όλους , λοιπόν , μπορώ να πω πως παρακολουθώ το GameWorldgr καθημερινά κάνετε άψογη δουλειά , και ευχαριστούμε για όλα!

Καλησπέρα σε σένα Βασίλη..Καλωσήρθες στην πιο καλή παρέα,για να συζητήσουμε διάφορα θέματα για βιντεοπαιχνίδια!!!! :woohoo: :woohoo:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2014 11:34 #151332 by Βασίλης

Badlorg wrote:

DrFreeman wrote: Είπα επιτέλους να μπω να πω ένα γεια! Γεια σε όλους , λοιπόν , μπορώ να πω πως παρακολουθώ το GameWorldgr καθημερινά κάνετε άψογη δουλειά , και ευχαριστούμε για όλα!

Καλησπέρα σε σένα Βασίλη..Καλωσήρθες στην πιο καλή παρέα,για να συζητήσουμε διάφορα θέματα για βιντεοπαιχνίδια!!!! :woohoo: :woohoo:

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Badlorg! (Twitch name : Destinyplyr ;) )

Να πω λοιπόν και γω από τη μεριά μου...ονομάζομαι Βασίλης Βρουλιώτης , και είμαι στο 2ο χρόνο σπουδών στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο ΕΚΠΑ. Οι δύο μου αγάπες είναι ο προγραμματισμός και τα video games , και λόγω αυτού , δεν άργησα και πολύ να μπω στο χώρο του game development! Γνωρίζω πως η βιομηχανία έχει αρκετές δυσκολίες , αλλά αν αγαπάς κάτι , πρέπει να το ακολουθήσεις.

Αγαπημένο παιχνίδι : Call of Duty Modern Warfare (4) , και μετά ακολουθούν τα Half life 2 , Bioshock , Portal , Pokemon κ.α.

Καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει : Dark Souls...ναι :P

Μουσική : Thrash metal , αλλά αγαπημένη μπάντα είναι οι AC/DC \m/

Στην κατοχή μου δυστυχώς δεν έχω κάποια next gen κονσόλα , αλλά έχω ένα PS3 και ένα λαπτοπάκι των 300 ευρώ (ναι hardcore development!)

Όπως είπα στο GameWorldgr δεν είμαι καινούριος , το επισκέπτομαι συχνά , αλλά ποτέ δεν είχα κάνει λογαριασμό :unsure: Κάνετε απίστευτη δουλειά!

More
01 Nov 2014 22:18 #151458 by Αγησίλαος Σιντόρης
Καλως ηρθες λοιπον σε περιμενουμε στην παρεα του gameworld να μοιραστεις μαζι μας καθε τι που σου περναει απο το μυαλο.!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
30 Nov 2014 22:34 #152822 by George Paterakis
Γεια σας φιλοι!

ωραιο φορουμ ηρθα να μπω στην παρεα

Υ.Γ εχω καναλι οποιος ενδιαφερειται..
www.youtube.com/user/CreaperLost

More
05 Dec 2014 00:29 #153056 by Georgios Manolis
Γειά χαρά σε όλους
Είμαι ο Γιώργος και είμαι 27 χρονών και άρρωστος gamer απο τα χρόνια του GameBoy.Παίζω Ps2(δουλεύει ακόμα),Ps3 και Pc ενώ παράλληλα όταν δε δουλεύω,ασκούμαι με πολεμικές τέχνες και διαλογισμό.
Αγαπημενη κονσολα: Ps1(η χρυσή εποχή του gaming).
Αγαπημένα genres: Wargames,Tactical FPS,RTS,Survival Horror.
Αγαπημένη μουσική: AC DC,Metallica,Iron Maiden και soundtrack παιχνιδιών με αγαπημένα τα GOW 1,Crysis 2,Tomb Raider AoD ost.
Αγαπημένο παιχνίδι: Crysis 1 Pc Version για 100.503.583.429.381.080.305.646.806.480.391.093.048.595.823.459.000 λόγους! :P
Αγαπημένη ατάκα: Let us not look back in anger nor forward in fear,but around in awareness! -James Thurber-

Παρακολουθούσα τις εξελίξεις μέσω facebook όμως δεν είχα γραφτεί στο site.Είναι η πρώτη φορά και δε ξέρω πόσο ενεργός μπορώ να είμαι γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.Όμως αυτό που ξέρω είναι ότι όποτε μπορώ θα είμαι εδώ για να συζητήσουμε,να προβληματιστούμε,να ενημερωθούμε και να περάσουμε ζάχαρη! :lol:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
05 Dec 2014 01:49 #153094 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθες, φίλε Γιώργο. Χαιρόμαστε που μπήκες και επίσημα στην παρέα μας! Το "background" σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Ελπίζω η διαμονή σου μαζί μας να είναι ευχάριστη και να σε βλέπουμε, όσο μπορείς βέβαια, ενεργό στο site και στο forum!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Dec 2014 16:45 #153233 by Dimitris Locke
Γειά σας! Λέγομαι Δημήτρης Λοκ και μόλις έγινα 25. Παίζω aD&D και Pathfinder.

Φτιάχνω παιχνίδια από 14 ετών και έτυχε να συνεργαστώ με μερικά indie groups πριν καν το είδος ονομαστεί έτσι. Έτυχε μερικά από αυτά να ανέβουν σε sites με browser mini games και κατάφερα να ανοίξω δικιά μου εταιρεία και φτιάχνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας παιχνίδια για κινητά. Πήραμε φέτος άδεια μέσω της YoYoGames να φτιάξουμε παιχνίδια για το PS4 και αυτός είναι ο μεγαλύτερός μας στόχος! Αυτόν τον καιρό γράφω ένα μυθιστόρημα και φτιάχνω minigames.

Μεγάλωσα παίζοντας Icewind Dale και Torment. Έχω φάει κόλλημα με το Dark Souls από τη μέρα που έπεσε στα χέρια μου και μου είναι αδύνατο να ασχοληθώ από τότε με άλλο video game για πάνω από μία εβδομάδα.

Συγκατοικώ με έναν σκύλο που τον λένε Όπι και καμιά φορά με βοηθάει με τον προγραμματισμό όταν κολλάω. Του αρέσει να βλέπει Doctor Who, αν και εγώ προτιμώ το South Park.

More
05 Dec 2014 23:44 #153323 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθες, Δημήτρη. Χαίρομαι που έγινες μέλος της παρέας μας. Σου εύχομαι καλή τύχη με ό,τι κάνεις ή θα κάνεις! Περιμένω πώς και πώς να κάνουμε ένα review για δικό σου παιχνίδι! ;)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
06 Dec 2014 23:24 - 06 Dec 2014 23:25 #153557 by Τάσος Μαραγκός
Καλησπερα και απο μενα...
Τασος εδω φιλος των games απο πολυ παλια...συλλεκτης κονσολων,(atari,gameboy,gameboy color,gamegear,sega master system,
nes,super nes,ps1,ps2,ps3,ισως σε λιγο και ps4 απλα δεν με εχει πεισει ακομα.
Κατοχος νεου pc build(το ποσταρα στο αναλογο θεμα).
Αγαπημενα παιχνιδια πολλα,απο σειρες far cry,uncharted,dark souls,battlefield.
Παρακολουθουσα κ εγω σαν guest το site,αλλα σας εβλεπα απο youtube,twitch.
Last edit: 06 Dec 2014 23:25 by Τάσος Μαραγκός.

More
07 Dec 2014 16:10 #153646 by Panagiotis
Καλησπέρα κι από εμένα. Λέγομαι Παναγιώτης και είμαι gamer εδώ και 21 χρόνια. Έχω περάσει από mega drive, gameboy, Pc, Ps1, Ps2, Ps3,
Snes, Atari, Amiga κ.λ.π. Τώρα λόγω δουλειάς (Ναυτικός) είμαι gamer με διαλείμματα. Όταν λύπω δεν παίζω καθόλου αλλά όταν γυρίζω Ελλάδα του δίνω και καταλαβαίνει.