Badlorg wrote:
DrFreeman wrote: Είπα επιτέλους να μπω να πω ένα γεια! Γεια σε όλους , λοιπόν , μπορώ να πω πως παρακολουθώ το GameWorldgr καθημερινά κάνετε άψογη δουλειά , και ευχαριστούμε για όλα!
Καλησπέρα σε σένα Βασίλη..Καλωσήρθες στην πιο καλή παρέα,για να συζητήσουμε διάφορα θέματα για βιντεοπαιχνίδια!!!!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Badlorg! (Twitch name : Destinyplyr
)
Να πω λοιπόν και γω από τη μεριά μου...ονομάζομαι Βασίλης Βρουλιώτης , και είμαι στο 2ο χρόνο σπουδών στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο ΕΚΠΑ. Οι δύο μου αγάπες είναι ο προγραμματισμός και τα video games , και λόγω αυτού , δεν άργησα και πολύ να μπω στο χώρο του game development! Γνωρίζω πως η βιομηχανία έχει αρκετές δυσκολίες , αλλά αν αγαπάς κάτι , πρέπει να το ακολουθήσεις.
Αγαπημένο παιχνίδι : Call of Duty Modern Warfare (4) , και μετά ακολουθούν τα Half life 2 , Bioshock , Portal , Pokemon κ.α.
Καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει : Dark Souls...ναι
Μουσική : Thrash metal , αλλά αγαπημένη μπάντα είναι οι AC/DC \m/
Στην κατοχή μου δυστυχώς δεν έχω κάποια next gen κονσόλα , αλλά έχω ένα PS3 και ένα λαπτοπάκι των 300 ευρώ (ναι hardcore development!)
Όπως είπα στο GameWorldgr δεν είμαι καινούριος , το επισκέπτομαι συχνά , αλλά ποτέ δεν είχα κάνει λογαριασμό
Κάνετε απίστευτη δουλειά!