Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
08 Jun 2013 01:35 #125462 by Κώστας Λάβαρης
Καλώς μας ήρθες :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2013 19:55 #125544 by A
Γειά σας,είμαι ο Τέρπανδρος 24,από Μυτιλήνη,έχω τελειώσει στην αγγλιά electrical engineering on telecommunication και στην θεσ/νικη τεχνικός pc και τεχνικός δικτύων,όπου αργότερα θα δώσω για το πτυχίο του..Πλέον κάνω το φανταρικό μου και περιμενώ υπομονετικά να τελειώσω. Μετά μάλλον κάποιο μεταπτυχιακό..
Αν και γραμμένος στο site απο το 2005,σήμερα γράφω για πρώτη φορά και ασχολούμαι παραπάνω :) ,ελπίζω να μην έχασα πολλά ;) .
Ασχολούμαι με το μπάσκετ 18 χρόνια τώρα,με video games,streaming,ταινίες,καμιά σειρά,μουσική,blogging και κανά βιντεάκι από τα παιχνίδι που παίζω και την παρέα μου όσο με αντέχουν :mrgreen:

Τώρα για φωτοζ στο fb μου θα δείτε..

Reload, Rev Up, Ride out

More
09 Jun 2013 20:11 #125547 by Βασίλης Καμακάρης
Κάλως ήρθες στην Παρέα του GW :D

More
09 Jun 2013 20:24 #125548 by A

Vasilis wrote: Κάλως ήρθες στην Παρέα του GW :D

Καλώς σας βρήκα :)

Reload, Rev Up, Ride out

More
02 Aug 2013 21:29 #129992 by emmanoyhl mhnas
Γεια και από μένα Εμμανουήλ ονομάζομαι μαθητής 2ας και από τον Σεπτέμβρη 3 Λυκείου (του χρόνου Πανελλήνιες):(. Από παρα πολύ μικρός στο gaming. Πλέον ασχολούμαι μόνο με κονσόλες Sony (ps3 (fat που παίζει ps1-ps2 game) psp, pc και gamecube). Εκτός από gaming άλλα ενδιαφέροντα είναι κυρίως το διάβασμα βιβλίων μυστηρίου και τρόμου, τα anime, Αμερικάνικες σειρές και τέλος η μουσική (εκτος από παραδοσιακά ελληνικά* and efi θώδη)
Αγαπημένες σειρές παιχνιδιών Devil May Cry, dynasty warriors, persona και kingdom hearts (και μερικές ακόμα που δεν τις αναφέρω γιατί θα ξημερώσουμε) :twisted: . Αυτά από εμενα επίσης συγχαρητήρια στα άτομα του site και ελπίζω να συνεχίσετε τι ανοδική πορεία σας! :icon bow:

More
02 Aug 2013 21:38 #129993 by Βασίλης Καμακάρης
Ευχαριστούμε πολύ και καλώς ήρθες στην παρέα μας :)

More
02 Aug 2013 23:31 #130004 by emmanoyhl mhnas

Vasilis wrote: Ευχαριστούμε πολύ και καλώς ήρθες στην παρέα μας :)

Καλώς σας βρήκα :D

More
02 Aug 2013 23:36 #130007 by Κώστας Λάβαρης
Καλώς ήρθες Εμμανουήλ! :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Aug 2013 00:15 #130011 by Γιωργος
Λοιπον σχολη ακομα δν ξερω που θα περασω,Στον ελευθερο μ χρονο,περα απο gaming,παιζω paintball,ποδηλασια,ρακετες στην θαλασσα και τρελενομαι για ταινιες

What if a child dreamed of becoming something other than what society had intended? What if a child aspired to something greater?

More
06 Sep 2013 23:41 #131783 by Γεώργιος Μανταφούνης

gman95 wrote: Λοιπον σχολη ακομα δν ξερω που θα περασω,Στον ελευθερο μ χρονο,περα απο gaming,παιζω paintball,ποδηλασια,ρακετες στην θαλασσα και τρελενομαι για ταινιες

Καλωσόρισες!