Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
27 Nov 2009 14:04 #65716 by kukura
ποιος ελευθερος χρονος;πρωι απογευμα πωλητης στην λαρισα που μενω μεσημερι ωρομισθιος καθηγητης στην καρδιτσα αντε οταν εχω το ρεπο μου στο μαγαζι η εινναι κυριακη ξεκουραζομαι τις αλλες μερες φευγω 8 ωρα και γυρναω 22το βραδυ.τελειο ε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2009 14:16 #65720 by antonis 21
εκτος απο εργοχειρο παιζω φυσικα games αλλα οταν δεν τα κανω αυτα παω για κανα καφε με τα παιδια απο το σχολειο. :mrgreen: :D

More
09 Feb 2010 04:28 #68590 by ati8asos
Είμαι φοιτητής στο Τ.Ε.Ι Πάτρας στο Τμήμα Επιχ.Σχεδιασμού!Δύσκολα τα πράγματα guys!!!!

More
08 Apr 2010 01:47 #70454 by elenroum
Ελεύθερος χρόνος? Τί ειναι αυτό?

Πέρα από την πλάκα όταν καταφέρνω να είμαι free pc, βόλτες και ύπνος!

More
29 May 2010 23:19 #72935 by Νικολής Ασημάκης
Παιχνίδια στο pc μου, πόρωση με μουσική, αναζήτηση στο διαδίκτυο (όπως έγραψα και στην επική μου έκθεση στις πανελλήνιες), chat, manga, comic, βόλτες με φίλους, τέννις. Ε, δεν θυμάμαι άλλα, είμαι πολυάσχολο άτομο. :P

More
29 Sep 2010 22:26 #79925 by Αντώνης Μπιθούλκας
Μακριά από τα σχολεία και βόλτες σε αλάνες! Και πού και πού καμία κοπελίτσα να περνάμε και την ώρα μας!

More
15 Nov 2010 11:42 #84180 by Hercules
Ένα έχω να πώ στα λυκειόπαιδα : προσοχη στα απουσιολόγια αν είστε απουσιολόγοι.... :ninja:
έγω ήμουν απουσιολογος γενικής και θετικής κατευθυνσης και κοντεψα να φαω αποβολη 2 φορες εξαιτιας αυτων. Την μια τα πηρα μαζι μου σπιτι :roll: και την αλλη τα μαθηματα κατελυθησνσης τα εγραψα στης γενικης και αντιστροφα!!
Το μονο καλό σε αυτα είναι οτι βαζεις απουσίες στους άλλους ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ
ακομα κι όταν είναι εκει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ

Ααα και διαβασα στην αρχή οτι το λυκειο το θεωρουν βαρετο...εγω πέρασα τελεια σ αυτο, καλυτερα απο οτι περναω στο Παπει γιατι οι περισσοτεροι φοιτητες ειναι "Σ"αλακες σε ολο το μεγαλειο. Παραταξεις, ανουσιες διοργανωσεις, προσπαθουν να σε κανουν παρεα μονο για την παράταξη τους, τσουλες οι περισσότερες κοπέλες...αστα
Και στο λυκειο δεν χρειαζονταν διαβασμα...5λεπτα το μαθημα την ημερα και εισαι ενταξει...το φροντηστηριο ηταν μλκια, αλλα εγω κοιμομουν εκει οποτε ουτε που καταλαβα τι καναμε :lol:
Το σχολειο ειναι πολυ καλο απλα οι αχρηστοι μαθητες το κανουν να φαινεται χαλια ενω δεν ειναι...

Τελος πάντων φοιτητής 3ου έτους στο Παναπιστήμιο Πειραιώς Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης...και χρωστω τέσσετα μαθήματα :(

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
15 Nov 2010 12:21 #84182 by Aνέστης Αδαμίδης
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Αν δεν περάσετε εκεί που θέλετε με την πρώτη και περάσετε κάπου αλλού, μην διστάσετε, πηγαίνετε. Αν πάρετε το πτυχίο της σχολής στην οποία θα περάσετε μετά μπορείτε να πάτε στη σχολή που θέλετε και να δώσετε κατατακτήριες. Εγώ έπρεπε να δώσω 2 φορές πανελλήνιες για να το μάθω αυτό, χάρη στους άχρηστους εκπαιδευτικούς που έχουμε.

Τεσπα, επί του θέματος τώρα. Κανονικά είμαι 2ο έτος στο ΤΕΙ Αθήνας τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Όμως επειδή δεν πάτησα ποτέ, κάνω το πρώτο έτος τώρα.

More
16 Nov 2010 09:53 #84242 by Hercules
ρε Reaper μεχρι να παρεις το πτυχιο στην αλλη σχολη μπορει να περασουν 5-6 χρονια..πλακα μας κανεις?
Δηλαδη προτεινεις να κανει 4 χρονια το λιγοτερα σε μια σχολη που ισως δεν αρεσει...και μετα άλλα 4 χρονια σε αλλη σχολη? 8 Χρονια στα πανεπιστήμια δλδ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...30 χρόνων δλδ να φύγει απο τα πανεπιστήμια?? Και μεταπτυχιακο? Κυριολεκτικα δεν ειναι καθολου καλη ιδεα....

Ασε που το 2ο πτυχιο δεν σε βοηθα σε τιποτα!

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
16 Nov 2010 13:32 #84245 by eliminator
Έγω λέω πως το καλύτερο από όλα είναι το ΕΠΑΛ. 3 χρόνια χαλαρά ούτε διάβασμα ούτε τίποτα(σε περνάνε πάντα) κα9ι μόλις τελειώνεις παίρνεις απολυτήριο ΙΣΟΤΙΜΟ με αυτού του γενικού λυκείου και ΠΤΥΧΙΟ στην ειδικότητα που είχες διαλέξει.
Οι άλλοι μέχρι να τελειώσουν το γενικό λύκειο σχολές κλπ κάνουν 3-4 χρόνια αν εσύ αυτά τα 3-4 χρόνια δουλεύεις τότε θα βγάλεις καλά λεφτά, γιατί 3-4 χρόνια μεροκάματο είναι καλά λεφτά όχι μακακίες!

Υ.Γ. Όποιος από του χρόνου πηγαίνει 1η στο ΕΠΑΛ μόλις τελειώσει θα πάρει απολυτήριο μικρότερης αξίας από αυτό του γενικού λυκείου. Ο νόμος του να παίρνεις ισότιμο απολυτήριο ισχύει μέχρι φέτος και του χρόνου θα ισχύει δηλαδή αλλά μόνο για αυτούς που πηγαίνουν 2α ή 3η.