@Frank
Δεν ξέρω λεπτόμέρειες φίλε μου (εγώ είμαι της Παντείου που λέει το σποτάκι
) αλλα είχα ενα γνωστό μου εκεί + οτι πιο παλιά τα είχα με μια Τριπολιτσιότισα και πήγαινα πολύ συχνά. Έμενα στο Μαίναλον δίπλα στα goodys θα τα μάθεις
Η πόλη είναι σχετικά καλή για εκτός μεγάλων αστικών κέντρων.. Δεν είναι Αθήνα, Θεσ/κη, Ηράκλειο αλλα ούτε και κάνα χωριό. Όταν πήγαινα μου έκανε εντύπωση οτι είχα πολλά caffe. Ίσως αν μείνεις πολλά χρόνια εκεί να κουραστείς οκ.. αλλα θα το σπας και με λίγο Αθήνα.
Όσον αφορά την σχολή σου. Η σχολή είναι νέα και μέχρι -τουλάχιστον - πριν 2-3 χρόνια είχε προβληματάκια σε οργανωτικά θέματα. Επίσης και έχει λίγα ζόρια στα μαθήματα, δηλαδή το θέλει το διαβασματάκι της. Νομίζω όμως οτι σαν αντικείμενο είναι καλό. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι και 5 χρόνια έτσι?
Σίγουρα θα βρείς καμμένους που παίζουν dotta κτλ. Εκεί άλλωστε περνάνε κυρίως αγόρια κομπιουτεράδες καμμένοι ( ξέρεις αυτοί που δεν λιώνανε για 19-20 γιατί παίζανε και κανα παιχνιδάκι). Α.. επίσης η Τρίπολη έχει μακραν τον πιο ανώμαλο καιρό που έχω δει ποτέ μου.. Πιστεύω οτι θα περάσεις καλά, άσε που δεν είναι και παααρα πολύ μακριά απο την Αθήνα. Να ξέρεις οτι εγώ μετάνιωσα τρελά που σπούδασα Αθήνα ή τεσπα στον τόπο κατοικίας.. Αν δεν σπουδάζεις μακριά απο το σπίτι... δεν είσαι φοιτητής και δεν εννοώ να κάνεις κρεπάλες αλλα έστω ενα lanaki με παρέα κτλ.
Καλές σπουδές