Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
25 Aug 2009 13:31 #59079 by Frank
ευχαριστω για τις πληροφοριες !

8 εξαμηνα ειναι αρα 4 χρονια, ναι κι εγω ηθελα να φυγω απο αθηνα αλλα στοχευα για επιστημη υπολογιστων στο Ηρακλειο.

κι εγω δεν ημουν του 19-20, εκαιγα το manager και περαν απ τα Μαθηνατικα Κατ. αφηνα το ''ΑΟΔΕ'' (@ vanbasten: προσεχε το ειναι π**στικο μαθημα) αφηνα που λες το ΑΟΔΕ για αργοτερα ... αργοτερα ... αργοτερα ... (2 βδομαδες πριν τις πανελλαδικες περιπου) :mrgreen:

επισης ολη η παρεα μου μπηκε αθηνα (λογω 3τεκνιας) και θα παρουν διαρκειας στην Παναθνα ... μαλλον θα ανεβοκατεβαίνω καθε ΣΚ :mrgreen:

τελος σκεφτομαι και την αποψη να ξαναδώσω ... πριν κανα μηνα το εψηνα ... τωρα λεω να το αποφυγω ... :roll:

οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, ευπροσδεκτη :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2009 13:57 #59083 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Χρησιμοποιησε το 10%

More
25 Aug 2009 14:11 #59085 by Darth_kospo
Βλέπω το Μαθηματικό καλά κρατεί. Μπαίνω φέτος 4ο Έτος.. ( Μαθ. Αθήνας )

More
25 Aug 2009 15:42 #59096 by Ρωμανός Βογιατζής

Frank16 wrote: ευχαριστω για τις πληροφοριες !

8 εξαμηνα ειναι αρα 4 χρονια, ναι κι εγω ηθελα να φυγω απο αθηνα αλλα στοχευα για επιστημη υπολογιστων στο Ηρακλειο.

κι εγω δεν ημουν του 19-20, εκαιγα το manager και περαν απ τα Μαθηνατικα Κατ. αφηνα το ''ΑΟΔΕ'' (@ vanbasten: προσεχε το ειναι π**στικο μαθημα) αφηνα που λες το ΑΟΔΕ για αργοτερα ... αργοτερα ... αργοτερα ... (2 βδομαδες πριν τις πανελλαδικες περιπου) :mrgreen:

επισης ολη η παρεα μου μπηκε αθηνα (λογω 3τεκνιας) και θα παρουν διαρκειας στην Παναθνα ... μαλλον θα ανεβοκατεβαίνω καθε ΣΚ :mrgreen:

τελος σκεφτομαι και την αποψη να ξαναδώσω ... πριν κανα μηνα το εψηνα ... τωρα λεω να το αποφυγω ... :roll:

οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, ευπροσδεκτη :wink:

Το κατάλαβα οτι είναι π****ο μάθημα .... θα προσέχω..... τραβα ρε να σπουδάσεις μην μπλέκεις πάλυ με πανελλήνιες....!!!

More
26 Aug 2009 22:08 #59243 by Frank
Λογω αυτου του τοπικ που βρηκα τυχαια (αυριο θα πηγαινα να κλείσω σπιτι) θα ξαναδώσω πανελλαδικες ! Παιρνω κουραγιο απ τον Κουτσουμπα (το ειχαμε συζητησει μια φορα στον σταθμο) ... αλλα περαν τουτου, θα μεινω για να μπω εκει που πραγματικα θελω, για να κανω συμπαρασταση και στον κακομοίρη τον VanBasten7 :icon study: να παρω και διαρκειας της παναθας (φετος βρηκα κι εγω ? :armata very angry: ) να μπορω να παιρνω και τηλεφωνο στους users (γιατι απο τριπολη θα ηταν υπεραστικο :lol: ) για να εχω ετοιμο φαγητο, και ... και ... και ... πολλα αλλα :cool:

More
26 Aug 2009 22:51 #59250 by Ρωμανός Βογιατζής

Frank16 wrote: Λογω αυτου του τοπικ που βρηκα τυχαια (αυριο θα πηγαινα να κλείσω σπιτι) θα ξαναδώσω πανελλαδικες ! Παιρνω κουραγιο απ τον Κουτσουμπα (το ειχαμε συζητησει μια φορα στον σταθμο) ... αλλα περαν τουτου, θα μεινω για να μπω εκει που πραγματικα θελω, για να κανω συμπαρασταση και στον κακομοίρη τον VanBasten7 :icon study: να παρω και διαρκειας της παναθας (φετος βρηκα κι εγω ? :armata very angry: ) να μπορω να παιρνω και τηλεφωνο στους users (γιατι απο τριπολη θα ηταν υπεραστικο :lol: ) για να εχω ετοιμο φαγητο, και ... και ... και ... πολλα αλλα :cool:

Thanks Frank άντε θα σε εξετάζω και θα με εξετάζεις .... :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: !!!!

More
21 Oct 2009 13:20 #62641 by Nikos Haniotis
2-3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο(απόγευμα γιατί το πρωι δουλευω-Πρακτική Ασκηση)
για καφέ με φίλους ή σινεμά
ποδήλατο οταν εχει καλο καιρο

More
21 Oct 2009 13:21 #62642 by Nikos Haniotis
Λογιστική ΑΤΕΙ Πειραιά, αυτή τη στιγμή κάνω την Πρακτική μου ΄Ασκηση

More
23 Oct 2009 14:12 #63039 by vasogr
παλια καθε σαββατο πηγαινα στο ωδειο για βιολι και μετα ειχα μαθημα ζωγραφικης.
Τωρα τα εχω σταματησει αλλα συντομα μολις τακτοποιηθω λιγακι στην Σχολη μου σκεφτομαι να τα ξαναρχισω.

επισης λιωνω στον υπολογιστη με βιντεοπαιχνιδια και ιντερνετ. (γι' αυτο και θελω ν γινω προγραμματιστρια βιντεοπαιχνιδιων) το πηρα πατριωτικα!!!

More
23 Oct 2009 20:46 #63097 by Kwnstantina
lol σε όλα..... :icon bow:
χαράς το κουράγιο σας να δείχνετε τις μουτσούνες σας στο net ρε παιδιά!!! :icon applaud:
(ΝO OFFENCE!!)
ίσως το κάνω κι εγώ κάποια μέρα.... :twisted: