Γεια σας και απο εμένα, περιπλανώμενος λίγο στο site αντιλήφθηκα οτι είμαι ένας απο τους γηραιότερους σε ηλικία αν όχι ο γηραιότερος της παρέας
, είμαι 40 ετών απο Ρόδο, εργάζομαι στο Δημόσιο, εχω δυο πτυχία ένα Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕ και ένα πληροφορικής ΙΕΚ με πιστοποίηση Τεχνικού Δικτύων και Υπολογιστών (intranet & internet).
Με τα παιχνίδια ασχολούμαι απο το 1984 όταν διάβαζα το περιδοδικο "computer για όλους" και έπειτα το "pc master" και άλλα... ήμουν κάτοχος spectrum, Amstrad 6128, Amiga 500 και η καριέρα στα PC άρχισε το 1992 με τον ασύλληπτο επεξεργαστή για τα δεδομένα της εποχής 386 DX / 40Mhz με μαθηματικό συνεπεξεργαστη, εκ τοτε έχω χάσει την μπαλα με τα PC και τα Νοτεβοοκ που άλλαξα (μέχρι πρότινος).
Η μόνη "παρασπονδία" που έκανα ήταν το 2011 να αγοράσω ένα PLAYSTASION 3, που δυστυχώς διαπίστωσα οτι οι consoles δεν μου "πάνε", την πούλησα σε χρόνο ρεκόρ 2 μήνες μετά την αγορά της.
Τα παιχνίδια που μου αρέσουν ενδεικτικά αναφέρω ειναι τα sandbox fps ή rpg (STALKER, ARMA, WoW"παίζω μόνος και PVE χωρίς αρένες και αγχωτικά instanse μόνο με καλή παρέα", DEAD ILSAND, MASS EFFECT, RAGE και πολλά πολλά άλλα )
Στην κοινότητα αυτή έχω εγγραφεί για να παρακολουθώ τις εξέλιξης στο gaming και φυσικά αν το εγκρίνετε και μου δοθεί η ευκαιρία να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι, να βοηθήσω δηλαδή να πάει αυτή η προσπάθεια ένα βήμα παρακάτω, υποστηρικτικά πάντα, και είναι αυτονόητο ότι θα το πράξω με πολλή χαρά.
Ελπίζω να αποκτήσω πολλούς και καλούς φίλους, αλλωστε είναι και επιδίωξη μου αυτό, γιατί δεν είναι εύκολο στον περιγυρο μου σε ένα νησί να βρω gamers για αναλύσεις παιχνιδιών σε βάθος και παρέα για παιχνίδι, και εννοείτε για λύσεις προβλημάτων όσο αφορά hardware, software, δίκτυα H-Y στο επίπεδο που μπορούμε να αναλύσουμε φυσικά.
Και πάλι ευχαριστώ για την αποδοχή μου ως μέλος της κοινότητας σας.