Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
15 Sep 2013 14:42 #132254 by dimitris_g21
Αν και είμαι εγγεγραμμένος στο GameWorld από τον Μάρτιο του 2012, θα ήθελα και 'γω να συστηθώ στην κοινότητα μας (έστω και αργοπορημένα)

Καταρχήν πηγαίνω Γ' Γυμνασίου και θεωρώ ότι το σχολείο δεν είναι ωραίο, απλώς έχει ωραίες στιγμές...
Είμαι καλός μαθητής, αν και δεν μου αρέσει και πολύ το σχολείο. (Περνώ 7 ώρες εκεί και είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω άλλες 3 ώρες στο σπίτι, παλεύεται όμως... :P )

Στον ελεύθερο μου χρόνο παίζω πολύ video-games στο PlayStation 3, περισσότερο μου αρέσουν τα ποδοσφαιράκια ειδικά το PES 2014 [Demo μέχρι στιγμής].
Επίσης μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με το Photoshop (π.χ η εικόνα του προφίλ μου είναι δημιουργημένη από εμένα), με τις δυνατότητες του Η/Υ και φυσικά με το ποδόσφαιρο.

Καλώς σας βρήκα!! :D :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2013 22:10 #132270 by Δελόγλου Αλέξανδρος
Καλώς σας βρήκα και εγώ λοιπόν. Είμαι εδώ και έναν μήνα περίπου μέλος του Gameworld. Είμαι από την Θεσσαλονίκη και το παίζω φοιτητής εδώ και κάποια χρόνια στα Τ.Ε.Ι.. Κινηματογράφος, σειρές και gaming αγαπημένες ασχολίες, όπως και ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αγαπημένη ταινία Star Wars (όλα), αγαπημένη σειρά Chuck, αγαπημένο game Assassin's Creed και Mass Effect. Ομάδα Π.Α.Ο.Κ.

More
15 Sep 2013 23:23 #132271 by Θοδωρής Κώτσελας
Καλως ηρθατε παιδια :D

More
19 Sep 2013 12:49 #132444 by Kryogen
Γεια σας και απο εμένα, περιπλανώμενος λίγο στο site αντιλήφθηκα οτι είμαι ένας απο τους γηραιότερους σε ηλικία αν όχι ο γηραιότερος της παρέας :D , είμαι 40 ετών απο Ρόδο, εργάζομαι στο Δημόσιο, εχω δυο πτυχία ένα Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕ και ένα πληροφορικής ΙΕΚ με πιστοποίηση Τεχνικού Δικτύων και Υπολογιστών (intranet & internet).

Με τα παιχνίδια ασχολούμαι απο το 1984 όταν διάβαζα το περιδοδικο "computer για όλους" και έπειτα το "pc master" και άλλα... ήμουν κάτοχος spectrum, Amstrad 6128, Amiga 500 και η καριέρα στα PC άρχισε το 1992 με τον ασύλληπτο επεξεργαστή για τα δεδομένα της εποχής 386 DX / 40Mhz με μαθηματικό συνεπεξεργαστη, εκ τοτε έχω χάσει την μπαλα με τα PC και τα Νοτεβοοκ που άλλαξα (μέχρι πρότινος).

Η μόνη "παρασπονδία" που έκανα ήταν το 2011 να αγοράσω ένα PLAYSTASION 3, που δυστυχώς διαπίστωσα οτι οι consoles δεν μου "πάνε", την πούλησα σε χρόνο ρεκόρ 2 μήνες μετά την αγορά της.

Τα παιχνίδια που μου αρέσουν ενδεικτικά αναφέρω ειναι τα sandbox fps ή rpg (STALKER, ARMA, WoW"παίζω μόνος και PVE χωρίς αρένες και αγχωτικά instanse μόνο με καλή παρέα", DEAD ILSAND, MASS EFFECT, RAGE και πολλά πολλά άλλα )

Στην κοινότητα αυτή έχω εγγραφεί για να παρακολουθώ τις εξέλιξης στο gaming και φυσικά αν το εγκρίνετε και μου δοθεί η ευκαιρία να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι, να βοηθήσω δηλαδή να πάει αυτή η προσπάθεια ένα βήμα παρακάτω, υποστηρικτικά πάντα, και είναι αυτονόητο ότι θα το πράξω με πολλή χαρά.

Ελπίζω να αποκτήσω πολλούς και καλούς φίλους, αλλωστε είναι και επιδίωξη μου αυτό, γιατί δεν είναι εύκολο στον περιγυρο μου σε ένα νησί να βρω gamers για αναλύσεις παιχνιδιών σε βάθος και παρέα για παιχνίδι, και εννοείτε για λύσεις προβλημάτων όσο αφορά hardware, software, δίκτυα H-Y στο επίπεδο που μπορούμε να αναλύσουμε φυσικά.

Και πάλι ευχαριστώ για την αποδοχή μου ως μέλος της κοινότητας σας.

"Εκείνος που θέλει να τελειοποιείται,
πρέπει να βλέπει τις ήττες του σαν μαθήματα"

More
19 Sep 2013 13:08 #132446 by Βασίλης Καμακάρης
Κάλως ήρθες στην παρέα μας :bye:

More
26 Sep 2013 00:36 - 12 Jan 2014 07:27 #132768 by H20 POLO
Καλημέρα.
Ασχολούμαι με την AMIGA από το 1991 οπότε και απέκτησα το πρώτο μου Α500+ με μια Commodore 1084s για να μπορώ να παίζω όλα τα υπέροχα και μοναδικά παιχνίδια της AMIGA, το οποίο αντικατέστησα με μια Α1200 το 1993 (την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα και το κουτί της μαζί με όλα τα παρελκόμενα), για να μπορώ να δημιουργώ 2D γραφικά / animation και game sprites με την Deluxe Paint IV AGA με 256 χρώματα, κυρίως για side-scrolling themed Shoot Em Ups (Shmups) όπως το Project-X, R-Type II, Disposable Hero, Thunder Force III, Gaiares, Gynoug, Axelay, Lords of Thunder, Carrier Airwing, Apidya, Life Force, Κτλ... που αποτελεί το αγαπημένο μου Genre παιχνιδιών μέχρι και σήμερα.

Είμαι all-around Retro χρήστης, Gamer, ηλεκτρονικός, ενεργός παίχτης υδατοσφαίρισης (Water Polo), Long-board & Gym.

Θα χαρώ πολύ την συναναστροφή με άλλους όμοιους χρήστες της γενιάς μου και των ενδιαφερόντων / ενασχολήσεων μου.
Ευχαριστώ.
Last edit: 12 Jan 2014 07:27 by H20 POLO.

More
26 Sep 2013 02:34 #132784 by Σπύρος
Γειά σας!
Είμαι νέο μέλος στη παρέα του gameworld. Το έμαθα από το youtube με τα επεισόδια του Game Maniacs και είπα μιας και δε το 'χα κάνει τόσους μήνες, να γραφτώ κι εγώ.

Ασχολούμε κυρίως με τη μουσική (συλλογές δίσκων κλπ.) και έχω σπουδάσει και μουσική τεχνολογία. Προφανώς στη χώρα αυτή ζω κι εγώ οπότε άνεργος :D .

Η αγάπη για games με έφερε εδώ. Πρώτη επαφή ήτανε το Super Marios Bros. στο NES. Mικρό παιδάκι στα ξαδέρφια μου και έκανα την κλασική κίνηση με το χειριστήριο προς τα δεξία λες και θα έσωζε αυτό το Mario να μην πέσει στο κενό. Τέσπα.

Η διαμόρφωση του gaming μου ξεκίνησε με το PSX, λόγω των video games που βγαίνανε τότε, αν και είχε ένα SNES πιο πριν.

Σαν κλασικό 90's παιδί έχω ρίξει 500ωρα στα Pokemon και ιδιαίτερα στην Κίτρινη. Και αγάπησα μέσα από το GB τη σειρά Legend of Zelda.

Αυτά για να μη φλυαρώ άλλο, ΕΥΓΕ GAMEWORLD!

More
26 Sep 2013 12:28 #132796 by Βασίλης Καμακάρης
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ελπίζω να σε δούμε και από κοντά στο Party του Gameworld :D

More
26 Sep 2013 14:34 #132805 by Τόσης Ιωάννης
Καλησπέρα σε όλη την τρελοπαρέα!

Ονομάζομαι Γιάννης, είμαι 28, απο Αθήνα και έιμαι νέο μέλος. Έχω τελειώσει γραφιστική αλλά δεν με κέρδισε όσο περίμενα, ίσως φταίει και το ότι πλέον είμαστε όλοι γραφίστες εν μέρει. :P Επίσης με πολλά προγράμματα εικόνας βίντεο 3D. Έχω ασχοληθέι με αρθρογραφίες όλων των ειδών σε διάφορα site, ακόμα και με games. Το γραφιστικό κομμάτι δεν με γέμιζε σαν ανθρωπο και είχα βαρεθεί να ακούω τις βλακείες του κάθε άσχετου 60χρονου για το πως θα του σχεδιάσω την κάρτα του! Παρά μονο το να παιζω games δεν βαρέθηκα. Έτσι τα άφησα και πλέον είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος. Doooingggg! Κουφό ε? That's Life My Dude. Τουλάχιστον το απολαμβάνω. Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε Forum αλλά το GAMEWORLD μου κέντρισε το ενδιαφέρον σαν site και επίσης αυτό που κάνετε στο youtube το απολαμβάνω πολύ. Μου θυμίζετε παλιά καλά χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των 7 ετών όταν ο πατέρας μου πήρε ενα Atari....μέγα λάθος για αυτόν. Στα 11 μου ζητούσα PSX. Αντί αυτού μου πήρε ενα PC. Pentium 200 MMX, 16MB RAM kai 2,1 GB DDD (1,9 GB Πραγματικό :P ) No 3D card. Aλλα είχε Floppy Disk. Gamepad και Tomb Raider 2 για να το τεσταρουμε! Τότε ήταν φοβερό, τώρα δεν ξέρω εάν ζώ στον ίδο πλανήτη όπως τότε. Μετά καταφερα να παρω PSX, PS2 και PS3 ενώ παίζει να έχω αλλάξει και 5-6 PCια απο τότε.

Ένα απο τα αγπημένα μου GAMES που άλλαξε τον κόσμο ήταν το GTA3. Λατρεύω όλη την σειρά όπως και όλα τα AC. Παρόλο που έχουν καταντήσει λίγο βαρετά. Έχω παίξει άπειρα games, τα περισσότερα σε PC. Βασικά στον ελεύθερό μου χρόνο μόνο παίζω τώρα που το σκέφτομαι. Επίσης ευελπιστώ το νέο Mass Effect που θα μας ετοιμάσει η ΕΑ, να μπορέσω να το αποκαλέσω αξιόλογο GAME. Ευελπιστώ.....ελπίζω...μόνο αυτό μας έχει απομέινει πλέον.

Αυτα τα ολίγα....σας εύχομαι να στε παντα γεροί και δυνατοί και χαμογελαστοί. Θα τα λεμέ καμια φορά me comments. CYA GUYS!!!

More
26 Sep 2013 17:22 #132817 by Γεώργιος Μανταφούνης

PresidentChaos wrote: Καλησπέρα σε όλη την τρελοπαρέα!

Ονομάζομαι Γιάννης, είμαι 28, απο Αθήνα και έιμαι νέο μέλος. Έχω τελειώσει γραφιστική αλλά δεν με κέρδισε όσο περίμενα, ίσως φταίει και το ότι πλέον είμαστε όλοι γραφίστες εν μέρει. :P Επίσης με πολλά προγράμματα εικόνας βίντεο 3D. Έχω ασχοληθέι με αρθρογραφίες όλων των ειδών σε διάφορα site, ακόμα και με games. Το γραφιστικό κομμάτι δεν με γέμιζε σαν ανθρωπο και είχα βαρεθεί να ακούω τις βλακείες του κάθε άσχετου 60χρονου για το πως θα του σχεδιάσω την κάρτα του! Παρά μονο το να παιζω games δεν βαρέθηκα. Έτσι τα άφησα και πλέον είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος. Doooingggg! Κουφό ε? That's Life My Dude. Τουλάχιστον το απολαμβάνω. Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε Forum αλλά το GAMEWORLD μου κέντρισε το ενδιαφέρον σαν site και επίσης αυτό που κάνετε στο youtube το απολαμβάνω πολύ. Μου θυμίζετε παλιά καλά χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των 7 ετών όταν ο πατέρας μου πήρε ενα Atari....μέγα λάθος για αυτόν. Στα 11 μου ζητούσα PSX. Αντί αυτού μου πήρε ενα PC. Pentium 200 MMX, 16MB RAM kai 2,1 GB DDD (1,9 GB Πραγματικό :P ) No 3D card. Aλλα είχε Floppy Disk. Gamepad και Tomb Raider 2 για να το τεσταρουμε! Τότε ήταν φοβερό, τώρα δεν ξέρω εάν ζώ στον ίδο πλανήτη όπως τότε. Μετά καταφερα να παρω PSX, PS2 και PS3 ενώ παίζει να έχω αλλάξει και 5-6 PCια απο τότε.

Ένα απο τα αγπημένα μου GAMES που άλλαξε τον κόσμο ήταν το GTA3. Λατρεύω όλη την σειρά όπως και όλα τα AC. Παρόλο που έχουν καταντήσει λίγο βαρετά. Έχω παίξει άπειρα games, τα περισσότερα σε PC. Βασικά στον ελεύθερό μου χρόνο μόνο παίζω τώρα που το σκέφτομαι. Επίσης ευελπιστώ το νέο Mass Effect που θα μας ετοιμάσει η ΕΑ, να μπορέσω να το αποκαλέσω αξιόλογο GAME. Ευελπιστώ.....ελπίζω...μόνο αυτό μας έχει απομέινει πλέον.

Αυτα τα ολίγα....σας εύχομαι να στε παντα γεροί και δυνατοί και χαμογελαστοί. Θα τα λεμέ καμια φορά me comments. CYA GUYS!!!

Καλώς ήρθες!