Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
22 Apr 2006 21:50 #11276 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Με λένε Δημήτρη και πάω Α' Λυκείου στο 4ο Λύκειο Ηλιούπολης. Είμια απουσιολόγος και να σας πω την αλήθεια τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέτε. Φαντάζεστε να με ...σει κανένας? Κάθε μέρα απουσίες θα του έβαζα. Αλλά τα κορίτσια αν μου έλεγαν να ... δεν θα έλεγα όχι και δεν θα έβαζα και απουσίες. Πάντως ακόμη δεν έχουμε γευτεί τα ζόρια που τραβάνε άλλοι μεγάλοι και πρέπει να το παραδεχτούμε(οι περισσότεροι τουλάχιστον). δυστυχώς ή ευτυχώς πάω φροντηστήριο γιατί το δημόσιο θέλει το Γερμανό του(Γερμανός=Φροντηστήριο). Παλιά πάντως που πήγαινα σε ιδιωτικό χάλια ήμουν. Οι καθηγητές εκεί βάζανε σε κάποιους 20 στην Ιστορία(πχ) ενά έγραφαν 15 και εγώ που σχεδόν πάντα 20 μου είχαν 19 και μετά 20. Και στο κάτω-κάτω όλα φλώρια ήταν εκεί μέσα. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον.
Καλύτερα που έφυγα. Όποιος φεύγει από ιδιωτικό πάει και ζει την ζωή του στο δημόσιο. Απεργίες, περίπατοι, κενά κ.α. Και οι καθηγητές είναι πιο δίκαιοι. Σε μια άλλη στο ιδιωτικό της είχαν μέσο όρο 20 στην 3η Γυμνασίου από το πρώτο 3μηνο! Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ. τα παιδιά άλλωστε δεν σε βλέπουν αφ' υψηλού(όχι σαν κάτι μ@λ@κ3ς που σε βλέπουν λες και είναι οι βασιλιάδες και οι ζάπλουτοι Mourinho-ΨΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ). Αχ, έβγαλα το άχτι μου. ακούω τα σχόλιά σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2006 22:36 #11277 by Αντώνης Παπαθανασίου

jimisballjohn wrote: Παλιά πάντως που πήγαινα σε ιδιωτικό χάλια ήμουν. Οι καθηγητές εκεί βάζανε σε κάποιους 20 στην Ιστορία(πχ) ενά έγραφαν 15 και εγώ που σχεδόν πάντα 20 μου είχαν 19 και μετά 20. Και στο κάτω-κάτω όλα φλώρια ήταν εκεί μέσα. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον.
Καλύτερα που έφυγα. Όποιος φεύγει από ιδιωτικό πάει και ζει την ζωή του στο δημόσιο. Απεργίες, περίπατοι, κενά κ.α. Και οι καθηγητές είναι πιο δίκαιοι. Σε μια άλλη στο ιδιωτικό της είχαν μέσο όρο 20 στην 3η Γυμνασίου από το πρώτο 3μηνο! Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ. τα παιδιά άλλωστε δεν σε βλέπουν αφ' υψηλού(όχι σαν κάτι μ@λ@κ3ς που σε βλέπουν λες και είναι οι βασιλιάδες και οι ζάπλουτοι Mourinho-ΨΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ). Αχ, έβγαλα το άχτι μου. ακούω τα σχόλιά σας.

Τα ιδιωτικά είναι το λιγότερο υπερεκτιμημένα. Απο καθηγητές μέχρι μαθητές είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον (με τον) άλλον. Και υποτίθεται οτι ήταν το καλύτερο σχολείο της Ελλάδας (μή χ#$ω). 9 χρόνια, μόνο δυο καθηγητές ξεχώρησα, με τους οποίους δυστυχώς έχω χαθεί.

Με το που την έκανα προς δημόσιο βρήκα την υγειά μου.

More
23 Apr 2006 15:52 #11289 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ο καθένας στην θέση μας akpe. Βέβαια είναι ένα μέσο που σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην ανοίγεσαι. Δηλαδή δεν είμασταν ανοιχτο΄λι στον ερχομό νέων μαθητών και τους περιθωριοποιούσαμε. Έτσι φοβήθηκα την αλλαγή ιδιωτικό->δημόσιο μήπως πάθω και εγώ τα ίδια. Αλλά εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, περιττό να τα ξαναπώ αφού τα λέω και πάνω.

More
01 May 2006 13:31 #11645 by Michaelides Andreas
Φυσικό Αθηνών, πλέον 6ο έτος (5,5 λέμε στιν κόσμο) και με την ελπίδα να ξεμπερδεύουμε φέτος. Λίγα έχουν μείνει, αλλά είναι αγγούρια. Κι όταν βγουν τα αποτελέσματα ελπίζω ακόμα λιγότερα. Κρατάτε γερά ρε, ελληνική εκπαίδευση και σκ*** στα μούτρα μας. :x

More
01 May 2006 16:52 #11664 by Δημήτρης
Μαθηματικό Πάτρας, 3ο έτος και χρωστάω τα άντερά μου από μαθήματα.

More
01 May 2006 17:16 #11667 by L33t H@xx0r
Ιστορικό-Αρχαιολογικό Θεσσαλονίκης. 2ο Έτος.

Προς το παρόν χρωστάω 5 μαθήματα. Για τα δικά μου δεδομένα, μια χαρά είμαι :)

More
01 May 2006 20:25 #11677 by Orestis Domis
Oi mathimatikoi kiriarxoume opws fenetai sto forum!!! Exw kai kollito sthn patra sto 5o etos! An kai egw mallon tha kounisw mantili fetos sth scoli :D Tha afisw ena mathima mono gia na parw epipleon anaboli kai na psa3w metaptixiako kai ante geia meta!

More
06 May 2006 00:29 #11998 by Kostas Kefallinos
loipon,h poio gelia foto mou :P
eimai sto romeo,epoxh pou tragoudage h papadopoulou

foto

gelase kaneis??? :armata team:

More
25 May 2006 09:01 #13210 by alexis
paida ego ston eleythero xrono mou diladi sinexeia giati tora stin proti likeiou
den skotonomai paizo pc games kai pao gia kafe....tis paraskeyes kleinoume me parea kana 5x5....kai opos proanaferthike gomenes!!!!!!!!!!!! :twisted:

THE END HAS COME!!!!

More
25 May 2006 10:13 #13216 by xrhstos
Ston eleu8ero xrono mou hmm paw gia cafe,cinema h' liwnw sto spiti me kana MMORPG :P