Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
01 Feb 2006 23:36 #8196 by Μιχάλης Πλατάρης
Καλωσηρθες και απο μενα Αννα! Παιχνιδιου σε βλεπω. Απο ποτε ξεκινησες να παιζεις??

ΥΓ. Η φιλη σου πρωτη απο αριστερα φοβερη ειναι 8O γατι δεν περνα και απο το site καμια βολτα? :wink: :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2006 23:37 #8197 by Γιώργος Γκούμας
Kalispera kai apo emena. Omorfpoula den vgikes stin ekpompi na mas miliseis. By the way tin fili sou (stin mesi) tis fwtografia pws tin lene????

Kali diamoni....

More
01 Feb 2006 23:40 #8199 by Anna R
Χα χα! Αστειο! Ειδες γυναικα ε και λες σιγα την οδηγο! Κοιτα στο need for speed καλά τα παω με γκαζι και χειρόφρενο. Τωρα στην πραγματικότητα δεν εχω ακόμη δίπλωμα αλλά πολυ συντομα έρχεται κ αυτό.

Υ.Γ. Την φιλη μου με τα κοντα μαλλια λες?
Κοιτα τις φιλες μου δεν τις δινω οπου κι οπου ετσι.

More
02 Feb 2006 00:16 #8219 by Haris

thoughtless wrote:

Ο σκύλος μου ο Ρούντι, ρατσα τσιουάουα παρακαλώ (οχι οτι κι οτι)

[img

Η τρελοπαρέα μου ή αλλιώς www.tsoglania.com ( το 2o freak απο αριστερα.... ναι ειμαι εγω!)

[img

και η μεγαλη μου αγάπη ( toyota-ρα for ever)

F1????????????????

TOYOTA??????????????

μπραααααααβο................

Φεραρικος απο δω........

bob σφουγγαρακης οεο.

More
02 Feb 2006 00:28 #8220 by Anna R
Welcome darkology. Nαι toyota-ρα φυσικα. Φεραρικός ε? Δεν λεω καλη ομάδα με πρωταθλήματα αλλα ξεφουσκωνει σιγα σιγά. :mrgreen:

More
02 Feb 2006 01:28 #8233 by Μάνος Γρυπάρης
Έχουμε και topic για F1 εδώ:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... opic&t=277
(o beastie είναι guru σε κάτι τέτοια)

Λοιπόν, σήμερα καλέσαμε Τάσο και ’ννα από το Μενίδι να βγουν ζωντανά στην εκπομπή. Εξαφανιστήκατε και κινήσατε ήδη τις υποψίες! (εγώ σας το είπα, ο Τάσος θα έχει κάνει ήδη ρουά-ματ :mrgreen: ) Λοιπόν, προτείνω αύριο να πάρετε ένα τηλεφωνάκι και οι 2 στο μισάωρο (23:30) και να βγείτε και οι δύο ζωντανά στον αέρα.

Α! Έχω να προσθέσω επίσης ’ννα ότι η 5η φίλη σου στη φωτογραφία (τέρμα δεξιά) είναι όλα τα λεφτά οπότε πιστεύω ότι επιβάλλεται την Παρασκευή να έρθετε και οι τρεις σας (εσύ, η μεσαία που στάμπαρε ο Γιώργος και η δεξια) από το στούντιο μαζί με τον Τάσο από Μενίδι για να τα πούμε Live και μετά να πάμε για κανένα καφεδάκι/clubάκι κτλ. Γιώργο συμφωνείς?

Αν πάρει η ’ννα από Μενίδι στην εκπομπή θα γράψει ιστορία γιατί θα γίνει η 1η γυναίκα στα χρονικά του ραδιοφώνου που πήρε τηλέφωνο για συζήτηση γύρω από τα Games (πόσο μάλλον για Football Manager!)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Feb 2006 01:41 #8235 by Anna R
1ον εχω να πω ντροπή σου :oops: για τον κιτρινισμό και την παραπληροφόρηση. Το παιδι μπορεί να ηταν κανας γειτονας κανας γνωστός, να μην μάθω? Αμέσως να βγάλετε το κουτσομπολιό σας!
2ον να βγω βρε να πω τι στην εκπομπή για το football manager αφου δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ε?
και 3ον στο τελος του μηνα που θα εχω και το διπλωμα θα προσπαθήσουμε να ερθουμε κ απο εκεί.

More
02 Feb 2006 02:47 #8239 by Γιώργος Γκούμας
Δεν ειναι αναγκη να πειτε για το Football Manager. Η εκπομπη εχει και εκτακτη θεματολογια. θα ασχοληθουμε με τις ανθρωπινες σχεσεις εκεινη την μερα. Αλλωστε με τον Μανο ειμαστε ανοιχτα πνευματα δεν κολλαμε σε λεπτομερειες και τυπικοτητες.... Αρχικα περιμενουμε τηλεφωνο και μετα να ερθετε στο στουντιο.... Συμφωνεις????

Υ.Γ. Απο την ωρα στην φωτογραφια θεωρω οτι ειναι απο βραδινη βολτουλα ή κανω λαθος????

More
02 Feb 2006 02:53 #8241 by Μάνος Γρυπάρης
Όπα, sorry! Σε μπέρδεψα με την catia! Όχι την γνωστή Κάτια του Sportime, την catia από το #Games , στο IRC, η οποία είναι και μέλος του site μας κι ασχολείται με το Football Manager.

Λοιπόν, θα πάρεις στον αέρα για να μιλήσεις για Need for Speed: Most Wanted και The Sims. Γνωστά και μη εξαιρετέα παιχνίδια :wink: Η εκπομπή είναι γενικά για Games, όχι μόνο για τα Manager.

Ο Sportime είναι δίπλα στον ηλεκτρικό του Μοσχάτου. Οπότε με μετρό & ηλεκτρικό έρχεστε μια χαρά :D

’ντε Μενιδιώτες, σας περιμένουμε να τα πούμε αύριο!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Feb 2006 04:02 #8250 by Haris

Shankly wrote:

Υ.Γ. Απο την ωρα στην φωτογραφια θεωρω οτι ειναι απο βραδινη βολτουλα ή κανω λαθος????

ε οχι!!!!!!!!!!

αφηστε την κοπελα ησυχη ρε παιδια!!!!

bob σφουγγαρακης οεο.