Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
13 Feb 2006 03:57 #8760 by Dimitris
egw eipa na apantisw mia k kalh! eimai stin (elpizw) teleytaia exetastiki gia to ptyxio,sto Mathimatiko tis Thes/kis...ap oti vlepw yparxoun k alloi synadelfoi k me katalavainoun apolyta...
sta 5,5 xronia vriskomai,k elpizw na min proxwrisw parapanw! :mrgreen:
tha sas enimerwsw se mia evdomada,otan tha exw teleiwsei!

Flory-Flory Man United

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2006 11:57 #8917 by Σταύρος
egw pantos pathsa thn epilogh "report this image as offensive/adult content" ...Oxi Ntax :mrgreen: :P

Me psinetai isws sas dixw kai gw thn vrwmofatsa mou (an kai arketoi me eidate sto meeting peri enhmerwshs gia to stathmo aka "thelw na sas vrisw olous alla den borw" by manos :mrgreen:

More
18 Feb 2006 06:50 #9056 by Amaryllis
egw pali teleiwnw fetos psihologia sto Aberdeen (skwtia eipame!)
kai tou hronou tha sinehisw gia pedopsihologia-psihopathologia-an me paroune pote! :)
Padws griniazoume gia to sholeio kai den vlepoume tin wra na teleiwsei, griniazoume gia tis sholes kai theloume na xeberdevoume,griniazoume gia tis douleies kai ti?Opws eipe enas poli kalos mou filos ti perimenoume na vgoume sti sidaxi gia na efharistithoume ti zwi mas? :icon what:
Party!!!! :partyman:

More
18 Feb 2006 06:56 #9058 by Amaryllis
btw edw o mesos oros apofoitisis einai sta 4 hronia...
alliws apla den perneis ptyhio :icon great laugh: :Hangman:

More
18 Feb 2006 09:50 #9066 by Kleanthis
Κλεάνθης, 2α Λυκείου στα Γιάννενα.

Προσωπικά, μια χαρά περνάω στο σχολείο. Αμα συνεχίσω,όμως, να περνάω το ίδιο καλά και του χρόνου...τότε έχουμε πρόβλημα :P

More
19 Feb 2006 01:07 #9176 by Stathis Yannacopoulos
Όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ σπουδάζω στο τμήμα Πολιτικής επιστήμης και ιστορίας στο Πάντειο. Γουστάρω απίστευτα αυτό που σπουδάζω και νιώθω ότι με βοηθάει στο να γίνω και καλύτερος άνθρωπος και να καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Μάλλον το έχω πάρει λίγο πιο σοβαρά από ότι πρέπει αλλά είναι οκ. Για προοπτική δουλειάς χλωμό αλλά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος μπορώ γιατί αν είσαι από τους καλύτερους σε κάτι ακόμα και εκπαιδευτής νεροσκουλικων να είσαι δεν χάνεσαι. Το πανεπιστήμιο ακόμη και αν εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ζω την φοιτητική ζωή από πλευρά διασκέδασης δεν παύει να είναι μια πολύ δημιουργική φάση της ζωης αλλά και συνάμα μπορεί να σου προσφέρει απίστευτες στιγμές από θέμα παρέας και γέλιου. Λίγο διάβασμα παραπάνω στο σχολείο φτάνει και αν μπεις σε σχολή που γουστάρεις αυτό που σπουδάζεις δεν πρόκειται τίποτα να σε χαλάσει.

More
25 Feb 2006 14:37 #9486 by Aris
Εγώ είμαι Α΄λυκείου!Όλα τα χρόνια στο Γυμνάσιο και στο Α΄4μηνο φέτος έβγαζα πάνω από 19.Λέω να δώσω για ΣΣΑΣ σε 2 χρόνια.................

More
26 Feb 2006 03:22 #9527 by Αντώνης Κατρής

Panteiakos wrote: Όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ σπουδάζω στο τμήμα Πολιτικής επιστήμης και ιστορίας στο Πάντειο. Γουστάρω απίστευτα αυτό που σπουδάζω και νιώθω ότι με βοηθάει στο να γίνω και καλύτερος άνθρωπος και να καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Μάλλον το έχω πάρει λίγο πιο σοβαρά από ότι πρέπει αλλά είναι οκ. Για προοπτική δουλειάς χλωμό αλλά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος μπορώ γιατί αν είσαι από τους καλύτερους σε κάτι ακόμα και εκπαιδευτής νεροσκουλικων να είσαι δεν χάνεσαι. Το πανεπιστήμιο ακόμη και αν εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ζω την φοιτητική ζωή από πλευρά διασκέδασης δεν παύει να είναι μια πολύ δημιουργική φάση της ζωης αλλά και συνάμα μπορεί να σου προσφέρει απίστευτες στιγμές από θέμα παρέας και γέλιου. Λίγο διάβασμα παραπάνω στο σχολείο φτάνει και αν μπεις σε σχολή που γουστάρεις αυτό που σπουδάζεις δεν πρόκειται τίποτα να σε χαλάσει.

Αν θες την άποψη μου άρχισε να δίνεις αρκετό βάρος και στη διασκέδασή σου... Αυτά τα χρόνια δε θα τα ξαναζήσεις και πιστεψέ με αξίζει να αφήσεις και 2-3 μαθήματα πίσω για να κάνεις κάτι διαφορετικό!!! ’λλωστε στο τέλος αυτό που μένει είναι οι καλές στιγμές που έχουμε ζήσει και δε λέει όταν θα σκέφτεσαι τι έκανες στο πανεπιστήμιο να υπάρχει ένα μεγάλο κενό...

More
26 Feb 2006 05:14 #9528 by Stathis Yannacopoulos

Sir_A_K wrote: Αν θες την άποψη μου άρχισε να δίνεις αρκετό βάρος και στη διασκέδασή σου... Αυτά τα χρόνια δε θα τα ξαναζήσεις και πιστεψέ με αξίζει να αφήσεις και 2-3 μαθήματα πίσω για να κάνεις κάτι διαφορετικό!!! ’λλωστε στο τέλος αυτό που μένει είναι οι καλές στιγμές που έχουμε ζήσει και δε λέει όταν θα σκέφτεσαι τι έκανες στο πανεπιστήμιο να υπάρχει ένα μεγάλο κενό...

Με τη βάση αυτού που λες δεν διαφωνώ αν και εγώ προσωπικά τις νεανικές τρέλες μου τις έκανα πιο πριν και μπορώ να πω ότι θα έχω πράγματα να θυμάμαι. Λογικά αν δεν είχα ξεδώσει τόσο πολύ στα εφηβικά (και λίγο μετά) χρόνια μάλλον δεν θα αντιμετώπιζα τις σπουδές τόσο σοβαρά.

More
26 Feb 2006 10:30 #9531 by panagiotis
panagiotis apo thasso

tora eimai fitoitis sto tei larissas sto tmima texnologias pliroforikis kai tilepikoinonion kai tora mpeno sto 3o eksamino vlepete ksekinisa tin sxoli ton fevrouario (eixa perasei 2o eksamino).
i sxoli einai psilopaloukaki.
na skeftite oti xrostane programmastismo II pou einai mathima deuterou eksaminou pano apo 400 atoma (ego autixos ton perasa kai me 9,5 mias kai goustaro trela ton programmatismo kai psiloiksera na programmarizo se c kai c++ prin kan ertho stin sxoli)
ase min po gia tin fisiki pou einai mathima protou eksaminou kai meta to proto eksamino den tin dilonei sxedon kaneis (alloste ti na tin diloseis afou pernane sinithos 4-5 atoma apo tous 250+ pou dinoun).