Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
02 Feb 2006 11:39 #8261 by Αντώνης Κατρής

Shankly wrote: Δεν ειναι αναγκη να πειτε για το Football Manager. Η εκπομπη εχει και εκτακτη θεματολογια. θα ασχοληθουμε με τις ανθρωπινες σχεσεις εκεινη την μερα. Αλλωστε με τον Μανο ειμαστε ανοιχτα πνευματα δεν κολλαμε σε λεπτομερειες και τυπικοτητες.... Αρχικα περιμενουμε τηλεφωνο και μετα να ερθετε στο στουντιο.... Συμφωνεις????

Υ.Γ. Απο την ωρα στην φωτογραφια θεωρω οτι ειναι απο βραδινη βολτουλα ή κανω λαθος????

Ρε λαμόγια εγώ θα μείνω στην απ'έξω? Αυτή η έκτακτη εκπομπή να κανονιστεί Δευτέρα ή Παρασκευή να είμαι κι εγώ εκεί!!! Παρεπιπτώντος συμφωνώ με το Μάνο, η ’ννα και η κοπελιά τέρμα δεξιά είναι όλα τα λεφτά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2006 15:07 #8272 by Kleanthis
...μα που αλλού?
Στο αγαπημένο μου ΓΗΠΕΔΟ!
ΠΑΣ

Υ.Γ. Με την άσπρη μπλούζα...

More
02 Feb 2006 20:35 #8312 by Γιώργος Γκούμας

Sir_A_K wrote: Ρε λαμόγια εγώ θα μείνω στην απ'έξω? Αυτή η έκτακτη εκπομπή να κανονιστεί Δευτέρα ή Παρασκευή να είμαι κι εγώ εκεί!!! Παρεπιπτώντος συμφωνώ με το Μάνο, η ’ννα και η κοπελιά τέρμα δεξιά είναι όλα τα λεφτά.

Giati re lamogio den mporeis na er8eis kai alli mera. Alla an er8oun mono 2 kopeles exoume provlima......LOL

More
02 Feb 2006 21:01 #8315 by Αντώνης Κατρής
Απλά το λέω για να μη βγούμε εκτός προγράμματος!!! Κοίτα και μια να έρθει θα δει τι γαμώ τα παιδιά είμαστε που.... δε θα θέλει να μας ξαναμιλήσει :mrgreen: Παρεπιπτόντως γιατρέ πρέπει να πάμε για'κείνον τον καφέ που αναβάλαμε

More
02 Feb 2006 22:57 #8330 by Μιχάλης Πλατάρης

thoughtless wrote: Υ.Γ. Την φιλη μου με τα κοντα μαλλια λες?
Κοιτα τις φιλες μου δεν τις δινω οπου κι οπου ετσι.

Οχι καλε δεν εχω τιποτα στο μυαλο. Απλα αν ενδιαφερεται ας μπει και στο site . Δεν εννοω τπτ κακο. Παντως να ξερεις ειναι κουκλαρα! :D

More
03 Feb 2006 12:51 #8410 by Makis
Που να βρούμε ελεύθερο χρόνο?μας δουλεύεις?πλάκα κανω.Εγω συνήθως παίζω μπαλίτσα με τα φιλαράκια μου, βλέπω κανα dvd αλλα κυρίως MANAGER!Πολύ κάψιμο!τα σαββατοκύριακα πάω καμια βόλτα παγκράτι, γλυφάδα κ.α για κανα καφέ και καμιά movie στα village!!!!!!!!!!

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
03 Feb 2006 17:32 #8429 by Andriana
Epeidh den mou aresoun oi gnwrimies apo apostash, anti na perimenete elate eseis apo edw na sas kerasw kai enan kafe :D

More
03 Feb 2006 19:18 #8436 by Ioannis Passas
Tora to xeimona kirios kafe kai pc
to kalokairi mpanakia, kafe (klasika) , mpala polu kai kamaki (oxi psarema :P )

More
04 Feb 2006 16:50 #8503 by Konstantinos
Eλεύθερος χρόνος? Τι είναι αυτο ρε παιδιά,τρώγεται?

Πόλυ διάβασμα και δουλειά μαζί, αλλά όταν μένει κάτι σε ελεύθερο χρονο κάνω καμμιά βολτούλα εδώ κοντά ,σερφάρω στο net και παίζω κανενα game.
Σινεμά ούτε εγώ γουστάρω το Village γιατί γίνεται πάντα της π.. ... και δεν μπορώ τις μαζικές υστερίες,ούτε να ακούω εκτοντάδες άτομα να μασουλάνε με μανία ποπ-κορν και τσιπς πάνω απο το κεφάλι μου.Προτιμώ και εγώ τα μικρα και "χωμένα".

Από χόμπι μικρός είχα ξεκινήσει διάφορα αθλήματα στίβο , κολύμπι ,καράτε, μπάσκετ (μέχρι και τέννις είχα δοκιμάσει για μερικούς μήνες - είπες τίποτα ρε Παγδατή?) αλλά δεν στέριωσα πουθενά και μετά την Α' Λυκείου τα παράτησα όλα.

Τώρα που βρήκα αυτό το site θα τρώω αρκετό ελεύθερο χρόνο εδώ, γιατί είναι πραγματικά πολύ καλο.

YOU MAY SAY I'M A DREAMER

BUT I'M NOT THE ONLY ONE

I HOPE SOME DAY YOU' LL JOIN US

AND THE WORLD WILL LIVE AS ONE

More
04 Feb 2006 20:01 #8508 by Γιώργος Γκούμας

Τώρα που βρήκα αυτό το site θα τρώω αρκετό ελεύθερο χρόνο εδώ, γιατί είναι πραγματικά πολύ καλο.

Καλα εσυ εισαι ασθενης μαλαμα...Ακοολουθεις την θεραπεια κατα γραμμα...